هر کی یه گزاره

-
یادمه یکی از بچه ها اینجا یه گزاره گفته بود که خود اعصاب این پیام رو می برن به تالاموس .گفتیم که نه
حالا توی درست بودن این ایرادی هست ؟پرستو بابایی خود من بودم
-
پرستو بابایی خود من بودم
Rahman Aa
بله دقیقا -
ولی اگ کتاب قصد نشون دادن سیناپس داشت چرا بقیشم سبز کشیده اوصولا نباید با یرنگ دیگه میکشید؟
-
@Soniaaa
موافقم شدیدا -
اینو آقای رحمان گفته خودشم بیاد جواب بده:/ :))
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
ولی اگ کتاب قصد نشون دادن سیناپس داشت چرا بقیشم سبز کشیده اوصولا نباید با یرنگ دیگه میکشید؟
Rahman Aa
نظری داری؟ -
کیفیت کتابم ماشالا فول اچ دی اصن
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
Rahman Aa
نظری داری؟ -
ولی خوب از لحاظ علمی فک کنم یه عصب دیگه از تالاموس میره .. ولی کتاب شدیدا اصرار داشته که روی این دست نزارن و اومده حتی یه رنگ کشیده!
-
جانداری که با نوعی مولکول که قابلیت تغییر شکل دارد به شناسایی عواملی میپردازد ممکن است دارای نوعی اسکلت باشد که رسوب کلسیم در ان دیده نمیشود
گزاره -
ولی خوب از لحاظ علمی فک کنم یه عصب دیگه از تالاموس میره .. ولی کتاب شدیدا اصرار داشته که روی این دست نزارن و اومده حتی یه رنگ کشیده!
@Deleted-Account0 بحث یک رنگی دورنگی نیست بحث اینه طبق کتاب درسی که خود بند خدا نشون داده که نورونای دیگه ای با اون آکسون سیناپس میدن اصلا ممگه ممکنه توی یک عصب سیناپس بدیم سوال من اینه ؟ من همون موقع هم از ماز این ایراد گرفتم
-
@Soniaaa تو شکل کتاب کاملا مشخصه که اونا نورون دیگه ای هستند سوال من اینه آیا طبق کتاب توی یک عصب میتونیم سیناپس داشته باشیم (طبق کتاب)
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa تو شکل کتاب کاملا مشخصه که اونا نورون دیگه ای هستند سوال من اینه آیا طبق کتاب توی یک عصب میتونیم سیناپس داشته باشیم (طبق کتاب)
@Deleted-Account0 در هر کی یه گزاره
گفته است:
حله مرسی از هر دوتون حقیقتا من اصن اونو نمیدیدم ( تقصیر منم نیس خیلی ریزه
)
حالا گوشه جیب داشته باشیم شاید روزی بدرد خورد -
جانداری که با نوعی مولکول که قابلیت تغییر شکل دارد به شناسایی عواملی میپردازد ممکن است دارای نوعی اسکلت باشد که رسوب کلسیم در ان دیده نمیشود
گزاره -
Rahman Aa
همه مگسا ؟ -
گزاره@Soniaaa
این راجب مگس میگه بعد همه مگسام بی مهره ان یعنی اسکلت استخوانی ندارن -
@Deleted-Account0
Rahman Aa
درسته