هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@REZA-DOLATSHAA
😂
خو داره ب نظرم ولی ب اون چیزی ک رو شکل میبینم نمیدونم چین خوردگی میگن یا نه -
@REZA-DOLATSHAA
عا ممنونم -
پرستو بابایی نه اشکه 😂😂
@REZA-DOLATSHAA
یادمه آقای موقاری توی رفع اشکال تابستونشون اینو گفتن که اشک هم درسته ولی ایشون گفتم این مد نظر تست ها نیست -
@REZA-DOLATSHAA
یادمه آقای موقاری توی رفع اشکال تابستونشون اینو گفتن که اشک هم درسته ولی ایشون گفتم این مد نظر تست ها نیستپرستو بابایی من چند باری دیدم توی تست ها
ولی همون قرنیه زلالیه زجاجیه عدسی بسنده میکنه به قول شما -
@Soniaaa
سلام
این گزاره مال آیکیو بود ؟:face_with_tears_of_joy: -
@REZA-DOLATSHAA
غلط
مایع باید می گفت -
@REZA-DOLATSHAA
غلط
مایع نیست؟ -
@REZA-DOLATSHAA
غلط
مایع باید می گفتپرستو بابایی آفرین 👌
-
@Nature
هرگز :)
جاست موج ازمون نشر الگو😂😂 -
@Soniaaa موج آزمون به قصدِ کُشت، سوال میده😐 گوارش که همیشه فکر میکنم خیلی توش خفنم و تو آزمون ها خوب میزنم، سوالای موج آزمون رو حل کردم. ۷ تا زدم، ۴ تاش غلط بود
-
@Soniaaa موج آزمون به قصدِ کُشت، سوال میده😐 گوارش که همیشه فکر میکنم خیلی توش خفنم و تو آزمون ها خوب میزنم، سوالای موج آزمون رو حل کردم. ۷ تا زدم، ۴ تاش غلط بود
Paŕsa
عه پس زنده ای چرا فیک😂😂
اره قبول دارم سخته سوالاش -
@Soniaaa قصد ش کشت بود. اما من که نزاشتم به مقصود نهایی ش برسه(با حل نکردن سوالاش😐😂)
-
%(#ff0099)[گزاره]
یکم چالشی تر میگم 😂
۱) ورود انشعابی از سرخرگ آئورت و ایجاد دو انشعاب سرخرگی درون کلیه بالاتر از مجرایی که به سطح پشتی مثانه متصل می شود رخ میدهد
۲ ) همواره در سطح زیرین یا رویی ( هوا نیست بخدا 😂 ) یک لایه یاخته روپوستی نزدیک به هم یاخته ( هایی ) از سامانه بافت زمینه ای میتوان مشاهده کرد
۳ ) هر حامل الکترون درون راکیزه از اکسایش تکپار گلیکوژن ایجاد شده است ( تست قلمچی ۵ اسفند )
۴ ) روزن اکثر گیاهان در روز تثبیت کربن انجام می دهد
۵ ) هر گیاهی که قادر است کربن دی اکسید را فقط در ترکیبی ۴ کربنه تثبیت کند در دو مرحله تثبیت کربن را انجام میدهد -
%(#ff0099)[گزاره]
یکم چالشی تر میگم 😂
۱) ورود انشعابی از سرخرگ آئورت و ایجاد دو انشعاب سرخرگی درون کلیه بالاتر از مجرایی که به سطح پشتی مثانه متصل می شود رخ میدهد
۲ ) همواره در سطح زیرین یا رویی ( هوا نیست بخدا 😂 ) یک لایه یاخته روپوستی نزدیک به هم یاخته ( هایی ) از سامانه بافت زمینه ای میتوان مشاهده کرد
۳ ) هر حامل الکترون درون راکیزه از اکسایش تکپار گلیکوژن ایجاد شده است ( تست قلمچی ۵ اسفند )
۴ ) روزن اکثر گیاهان در روز تثبیت کربن انجام می دهد
۵ ) هر گیاهی که قادر است کربن دی اکسید را فقط در ترکیبی ۴ کربنه تثبیت کند در دو مرحله تثبیت کربن را انجام میدهد@REZA-DOLATSHAA
۱) به نظرم درسته
۲) مرور نکردم
۳) غلط. FADH²
۴) غلط. روزن، فقط سوراخ روزنه س.
۵) هرچی فکر میکنم، درسته. اما دلم میگه بگو غلطه😂 -
@REZA-DOLATSHAA
۱) به نظرم درسته
۲) مرور نکردم
۳) غلط. FADH²
۴) غلط. روزن، فقط سوراخ روزنه س.
۵) هرچی فکر میکنم، درسته. اما دلم میگه بگو غلطه😂Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA
۱) به نظرم درسته %(#ffc800)[نه چون قبل از ورود به کلیه منشعب میشه😁]
۲) مرور نکردم %(#002400)[مرورش کن🙂]
۳) غلط. FADH² %(#240000)[غلط رو خوب گفتی اما fadh2 هم در پی اکسایش همین گلوکزه دیگه بیشتر فکر کن نکته اش جالبه]
۴) غلط. روزن، فقط سوراخ روزنه س. %(#000000)[آفرین درسته]
۵) هرچی فکر میکنم، درسته. اما دلم میگه بگو غلطه😂
%(#000066)[دلت درست گفته 😂 جمله اش چی بود 😑] -
Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA
۳) غلط. FADH² %(#240000)[غلط رو خوب گفتی اما fadh2 هم در پی اکسایش همین گلوکزه دیگه بیشتر فکر کن نکته اش جالبه]
%(#000066)[دلت درست گفته 😂 جمله اش چی بود 😑] -
Paŕsa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA
%(#000066)[دلت درست گفته 😂 جمله اش چی بود 😑]@REZA-DOLATSHAA my l
سومی رو فهمیدم
اکسایش پیروات در تخمیر