هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@REZA-DOLATSHAA باو «در پی» یعنی دقیقا بعدش. نه اینکه چند مرحله بعدش
-
@REZA-DOLATSHAA پنجمی هم غلطه چون هیچ گیاهی اینطور وجود نداره . باید حداقل ریبولوز بیس فسفات رو تثبیت کنه در کالوین که 5 کربنه اس 😁
@REZA-DOLATSHAA
OMB -
@Soniaaa
موج آزمون همه درساش خوبه؟
زیستشو شنیده بودم ...
بعضی ها هم میگفتن برا جمع بندی خوبه...
اگه خوبه بگیرم -
@Soniaaa
موج آزمون همه درساش خوبه؟
زیستشو شنیده بودم ...
بعضی ها هم میگفتن برا جمع بندی خوبه...
اگه خوبه بگیرم@AmirReza-Bhb
شیمی شو پیشنهاد میکنن اغلب ولی من دارمش خوشم نمیاد -
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم -
در انسان یاخته های بخش قشری کلیه همانند یاخته های بخش قشری غده فوق کلیه در مرحله اول تنفس یاخته ای %(#d500ff)[به منظور تولید شکل یونی یک اسید سه کربنی عالی بدون فسفات] NAD+را به مصرف می رساند
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم@Soniaaa
حل شد ✅ -
گزاره
این قسمت رنگیو نمیفهم -
گزاره
در زنی بالغ که دو اووسیت ثانویه در یک دوره با هم به لوله رحمی آزاد شده اند، به طور قطع دو قلو های ناهمسان ایجاد میشوند. -
گزاره
در زنی بالغ که دو اووسیت ثانویه در یک دوره با هم به لوله رحمی آزاد شده اند، به طور قطع دو قلو های ناهمسان ایجاد میشوند. -
@REZA-DOLATSHAA آفرین درست گفتی
اما فرض کن اسپرم هم بیاد😁 -
Paŕsa خب بیاد هم ممکنه لقاح اتفاق نیفته
الان میگه لقاحم اتفاق افتاده 😑 ببین چقد تو مخه ( سلطان یاری 😂 )@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
اما فرض کن لقاح هم اتفاق افتاده😂(خداییش الکی اذیتت کنم)
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂 -
@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂Paŕsa ای بابا 😂
این که گفتی ایجاد میشوند منظورت متولد نیست ؟ اگه هست خب ممکنه مثلا در چار پنج ماهگی جنین سقط شه و هر دلیل دیگه ای
ولی از اونجا که تو تو مخی 😂 ( شوخی ) بعید میدونم تو بگی متولد پس همون ایجاد میگیرم
دیگه فکر نکنم بشه کاریش کرد چون فوقش همین دوتاهم جلوتر از هم جدا بشن ۴ قلو میشن و ۲ تا ۲ تا نا همسان میشن نه ؟ -
%(#ff0000)[گزاره]
%(#00ff00)[در زنی بالغ و سالم بهنگام زایمان به طور قطع پس از خروج جنین ، جفت و بند ناف در ادامه انقباضات خارج میشوند]
@REZA-DOLATSHAA غ میتونه سزارین باشه
-
@REZA-DOLATSHAA بازم درست گفتی
.
.
.
.
.
.
میخوام واقعی اذیتت کنم😂