هر کی یه گزاره

-
@Ph-MV این از کتاب حذف شده حضور ذهن ندارم طبق اطلاعات گذشته میگم که کتاب گفت کلسیم رویی رگ ها اثر میزاره و تنگش میکنه با جریان موضعیی یعنی به اسم تنظیم موضعی معرفی کرد اون وقع کلسیمم والا اگر مثل اسکلتی باشه بقیه ماهیچ ه ها ک میره رو اکتیم میوزین اثر میزاره و موجب انقباض میشه ولی هنوزم من روی هورمون هایی پاراتیروئید گیرم این یک هورمون داره نه همورمن هایی بیش از این نمیدونم (البته کربن دی اکسیدم یادمه که باعث گشادی رگ میشد ) ولی کلیت این بود
-
Rahman Aa ساده س که! ببین وقتی یون ca از ماده زمینه ای استخوان جدا میشه سایر حالت ها هم مشابه همینن. دو تا مسیر طی میکنه یکی اینکه از طریق مویرگ ها وارد خوناب میشه و باعث افزایش فشار خون میشه و دیگری هم اینکه از طرقی (کدوم طرقش حالا زیاد مهم نیست) وارد یاخته های دیگه از جمله ماهیچه ای میشه و انقباض این یاخته هارو به دنبال داره. حالا اون بخش هایی که ذکر کردم مشخصا اندام ها و بخش هایی هستند که تحت تاثیر این اختلال هورمونی قرار می گیرن. حالا ما تنگی برخی از رگ ها رو به اضافه فشار خون و خود یون کلسیم داریم که آسیب می رسونن. حالا نتیجه اینکه افزایش بیش از حد هورمون پاراتیروئیدی باعث تنگی موضعی میشه نه همه رگ های بدن!
@Ph-MV اره ب منم گفتم موضعی توی سوال همه رگ های بدن نبود که گفته بود رگها برا همین گفتم اگر اون ها نباشه جمله درستیه یعنی های پاراتیروئیدی نباشه جمله درسته فک کنم پی ام منو که گفتم موضعی هست نخوندیی کامل ولی با تو هم نظرم تو پیامای قبلم این توافق نظر هست
-
@Ph-MV اره ب منم گفتم موضعی توی سوال همه رگ های بدن نبود که گفته بود رگها برا همین گفتم اگر اون ها نباشه جمله درستیه یعنی های پاراتیروئیدی نباشه جمله درسته فک کنم پی ام منو که گفتم موضعی هست نخوندیی کامل ولی با تو هم نظرم تو پیامای قبلم این توافق نظر هست
-
@Ph-MV جسارتا سواله برام شما که پزشکین سوالات شیمی یا فیزیک میپرسین اینجا دیدم یه چند بار پرسدین مگه این درسارو تدریس میکنید برا بچه ها یعنی کلاس چیزی میزارید ؟؟؟؟؟
-
Rahman Aa والا وقت اینکارو ندارم برادرم امسال کنکور میده بیشتر نکاتم خطاب به اونه. البته باعث خوشحالی منه اگه به درد بقیه هم بخوره.
-
گزاره
در بیماری مالتیپل اسکلروزیس یاخته های بافت عصبی دستگاه عصبی مرکزی برخلاف دستگاه عصبی محیطی آسیب می بینند.@Ph-MV
درست -
گزاره
ناقل های عصبی برخلاف همه ی هورمون ها می توانند موجب تغییر نفوذپذیری غشای یاخته ی هدف شوند.@Ph-MV
غلط ،مثل هورمون بخش مرکزی غده فوق کلیه -
لطفا اگه گزاره ها رو جواب می دید کامل توضیح بدید چرا درست و چرا غلط هستند صرفا گفتن غلط یا درست کمکی نمی کنه کسی که گزاره رو منتشر می کنه یحتمل جواب رو می دونه لطفا با دلیل توضیح بدید تا بقیه هم استفاده کنن.
-
گزاره
ناقل های عصبی برخلاف همه ی هورمون ها می توانند موجب تغییر نفوذپذیری غشای یاخته ی هدف شوند.@Ph-MV بنظر من این جمله غلطه هورمون ها هم میتونن نفذ پذیریی غشا رو تعغیر بدن مثلا انسولین یا موارد دیگه میتونن نفوذ پذیریی غشا رو تعغیر بدن اگر میگفت نفوذ پذیریی غشا به یونها رو تهعیر میده اون وقت بنظرم هنوزم نمیشد گفت این درسته چون پاراتیروئیدی هم تو کلیه تقریبا همچین کاریو میکنه
-
گزاره
در بیماری مالتیپل اسکلروزیس یاخته های بافت عصبی دستگاه عصبی مرکزی برخلاف دستگاه عصبی محیطی آسیب می بینند.@Ph-MV والا نروگلیا ها میلین ساز در بخش مرکزی دستگاه عصبی اسیب میبینن بنظرم جمله خوبیه طبق کتاب فرد چون بی حس و این جور کم بینای و شنوایی میکره روی پس سری و مغز میانی اثر میزاره خب حرکت ماهیچه هم به اختلال برمیخوره این بنظرم بخاطر این که بخش مرکزیی مشکل پیدا میکنه نه محیطیی بنظرم این جمله درسته در حد کتاب ما
-
@Ph-MV والا نروگلیا ها میلین ساز در بخش مرکزی دستگاه عصبی اسیب میبینن بنظرم جمله خوبیه طبق کتاب فرد چون بی حس و این جور کم بینای و شنوایی میکره روی پس سری و مغز میانی اثر میزاره خب حرکت ماهیچه هم به اختلال برمیخوره این بنظرم بخاطر این که بخش مرکزیی مشکل پیدا میکنه نه محیطیی بنظرم این جمله درسته در حد کتاب ما
-
Rahman Aa یاخته های بافت عصبی نه یاخته های عصبی! بافت عصبی شامل همه انواع نوروگلیا و همه انواع نورون میشه.
-
Rahman Aa یک بار دیگه در موردش فکر کنید گزاره نگفته برخی از یاخته های بافت عصبی تازه از بین یاخته های بافت عصبی هر یاخته ی پشتیبانی تخریب نمیشه بلکه نوع خاصی از میلین ساز ها تخریب می شن. علاوه بر اون خود نورون تخریب نمی شه البته در اثر مستقیم این بیماری. در حالی که گزاره با آوردن یاخته های بافت عصبی نورون هارو هم شامل میشه. و قید احتمال هم براش به کار نرفته مثلا نگفته ممکن است...