هر کی یه گزاره

-
ببخشیدا جهت سوالتونو دارم عوض میکنم…
ولی سوال پیش اومد برام -
@ma-a مگه کلا این پروتیین تو پلاسما نیست؟ فقط اولش نامحلوله
موقع خونریزی شدید محلول میشه
اینو درست دارم میگم؟ -
@ma-a دقت کن :این آنزیم ها در مگاکاریوسیت و یاخته های دیگه ساخته میشن ولی ترشح نمیشن وقتی زخم بشه جای اینا ترشح میشن پلاکت یاخته نیست و این آنزیم هارو نمیسازه خودش
@Rahman-Atafat
پلاکت زندس؟ -
@ma-a مگه کلا این پروتیین تو پلاسما نیست؟ فقط اولش نامحلوله
موقع خونریزی شدید محلول میشه
اینو درست دارم میگم؟ -
@ma-a دقت کن :این آنزیم ها در مگاکاریوسیت و یاخته های دیگه ساخته میشن ولی ترشح نمیشن وقتی زخم بشه جای اینا ترشح میشن پلاکت یاخته نیست و این آنزیم هارو نمیسازه خودش
-
@Rahman-Atafat
ممنون -
@ma-a نه نه این پروتین اولش تو خون هست ولی در بخش یاخته ای خون هنگام آسیب دیدیگی وارد پلاسما میشن
@Rahman-Atafat اها ممنون
الان متوجه شدم
ولی ی جمله بود که باعث شد ب خطا بیفتم:
کاهش میزان پروتیین های محلول ، در انزیم پروترومبیناز موثر نیست چون در ابتدا محلول نیست.
الان بخدا نمیدونم تستش کدومه
از نشر الگو بود -
@Rahman-Atafat اها ممنون
الان متوجه شدم
ولی ی جمله بود که باعث شد ب خطا بیفتم:
کاهش میزان پروتیین های محلول ، در انزیم پروترومبیناز موثر نیست چون در ابتدا محلول نیست.
الان بخدا نمیدونم تستش کدومه
از نشر الگو بود -
@ma-a از مسخره بازی های زیست همینه دیگه پروترومبیناز در خون هست ولی در پلاسما نیست هنگام آسیب دیدگی وارد خوناب میشه و جزو محلول های خوناب حساب میشه
@Rahman-Atafat بله 🫠
-
@Soniaaa اصن کلا بهش میگن قطعه
یاخته نیستش -
@Soniaaa بیا جایزتو بگیر / در بالای هر قسمت دریچه سینی آئورت میتوان منفذ اولین انشعابات از بزرگ ترین سرخ رگ بدن را دید
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa بیا جایزتو بگیر / در بالای هر قسمت دریچه سینی آئورت میتوان منفذ اولین انشعابات از بزرگ ترین سرخ رگ بدن را دید
یدونه انشعاب آئورت بیشتر نداریم که
غلطه -
گفته است:
یدونه انشعاب آئورت بیشتر نداریم که
غلطه -
گفته است:
اینجا غلطه؟
-
گفته است:
اینجا غلطه؟
-
@Rahman-Atafat
خب بالای هر قسمت ممکنه یکم بیشتر بریم بالاتر و انشعاب نباشع؟
نمیفهمم کلا میشه اینو توضیح بدین -