هر کی یه گزاره

-
@Rahman-Atafat
خب بالای هر قسمت ممکنه یکم بیشتر بریم بالاتر و انشعاب نباشع؟
نمیفهمم کلا میشه اینو توضیح بدین@Soniaaa باشه سوال میگه بالای هر قسمت دریچه سه قسمتی آئورت (منفذ اولین انشعابات اونو میتونیم ببینیم ) اولین انشعابت که دوتاس همون منفذ سرخ رگ اکلیلی هست که در بالای هرقسمت دریچه سه قسمتی سینی نیست بلکه بالای دو قسمت از این دریچه سه سمتی هست
-
@Soniaaa باشه سوال میگه بالای هر قسمت دریچه سه قسمتی آئورت (منفذ اولین انشعابات اونو میتونیم ببینیم ) اولین انشعابت که دوتاس همون منفذ سرخ رگ اکلیلی هست که در بالای هرقسمت دریچه سه قسمتی سینی نیست بلکه بالای دو قسمت از این دریچه سه سمتی هست
-
@Rahman-Atafat ببخشید میشه نشونش بدید؟
من دارم بد برداشت میکنم
-
@Soniaaa باشه سوال میگه بالای هر قسمت دریچه سه قسمتی آئورت (منفذ اولین انشعابات اونو میتونیم ببینیم ) اولین انشعابت که دوتاس همون منفذ سرخ رگ اکلیلی هست که در بالای هرقسمت دریچه سه قسمتی سینی نیست بلکه بالای دو قسمت از این دریچه سه سمتی هست
@Rahman-Atafat
ممنون -
@Soniaaa بیا جایزتو بگیر / در بالای هر قسمت دریچه سینی آئورت میتوان منفذ اولین انشعابات از بزرگ ترین سرخ رگ بدن را دید
@Rahman-Atafat در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Soniaaa بیا جایزتو بگیر / در بالای هر قسمت دریچه سینی آئورت میتوان منفذ اولین انشعابات از بزرگ ترین سرخ رگ بدن را دید
-
گفته است:
-
گفته است:
@Rahman-Atafat واییی
میگم چرا قاطی کردم
این شکلو باید میدیدم
ممنون
️
️
️
-
بچه ها بنظرتون گزینه 4این تست به غیر آخرش که اشتبا هست جای دیگه گزینه 4 هم ایرادی هست درش برا رد کردن گزینه 4
-
بچه ها بنظرتون گزینه 4این تست به غیر آخرش که اشتبا هست جای دیگه گزینه 4 هم ایرادی هست درش برا رد کردن گزینه 4
@Rahman-Atafat
خب مثلا پیوند هیدروژنی بشکنه همه سطوح تغییر نمیکنه که -
@Rahman-Atafat
آها اونو نمیدونم -
@Rahman-Atafat
آنزیم کربنیک انیداز هم پروتئینیه و مرتبط با نوعی گاز تنفسی (کربن دی اکسید) و خب بقیشو نمیدونم چجوری تحلیل کنم -
@Rahman-Atafat
آنزیم کربنیک انیداز هم پروتئینیه و مرتبط با نوعی گاز تنفسی (کربن دی اکسید) و خب بقیشو نمیدونم چجوری تحلیل کنم -
@Rahman-Atafat
@Rahman-Atafat
آنزیم کربنیک انیداز هم پروتئینیه و مرتبط با نوعی گاز تنفسی (کربن دی اکسید) و خب بقیشو نمیدونم چجوری تحلیل کنم