بنداره داشتن ابتدای مری
-
Shayan Eskandari در بنداره داشتن ابتدای مری گفته است:
Mahan Xodayi 2
ولی کلی ارادی هست که میتونه غیر ارادی هم کار کنهاین ویژگی ماهیچه اسکلتیه در حالت کل
ولی بنداره ابتدایی مری از این ویژگی پیروی نکرده بچه ناخلف داستانه کلا غیر ارادیهMahan Xodayi 2 داداش تو الان غذا نخوری که اون بنداره حالتش تغییر نمیکنه غذا خوردن تو باعث منبسط شدن میشه
-
Shayan Eskandari همینش درسته
بنداره متحرکمو برم
-
Mahan Xodayi 2
جزوه راه ابریشم موقاریShayan Eskandari
من مخطط بودنش رو منکر نمیشم اما غیر ارادی فعالیت داره
امیدوارم تونسته باشم قانعتون کنم در غیر این صورت تست ها حتما قانعتون خواهند کرد:)))
تست بیارید که فعالیت این بنداره رو ارادی گرفته!! -
Mahan Xodayi 2 داداش تو الان غذا نخوری که اون بنداره حالتش تغییر نمیکنه غذا خوردن تو باعث منبسط شدن میشه
Shayan Eskandari
یعنی چی شما علنا دارین بلع رو هم ارادی میکنیدش
-
Shayan Eskandari
امیدوارم تونسته باشم قانعتون کنم در غیر این صورت تست ها حتما قانعتون خواهند کرد:)))
تست بیارید که فعالیت این بنداره رو ارادی گرفته!! -
Shayan Eskandari
تست بیارید که فعالیت این بنداره رو ارادی گرفته!!Mahan Xodayi 2 خب این متن کتاب نیست
-
Shayan Eskandari میشه لطف کنید ارادی یه کوچولو بنداره تونو تکون بدین؟؟
-
Mahan Xodayi 2 خب این متن کتاب نیست
-
Mahan Xodayi 2 خب این متن کتاب نیست
Reza Dolatsha اون عکسی که فرستادین متن کتابه؟؟
اونم کمک درسیه
من تجربه چهار سالمو در اختیارتون گذاشتم قبول نمیکنید خب کاری از دستم بر نمیاد:))
تستا مطمئنا بهتر از من میتونن قانعتون کنن -
Reza Dolatsha خب متن کتاب مگه چی نوشته؟
اصلا راستی کتاب فکرکنم مثل همیشه در این باره هیچی ننوشته مثل قلب که خیلی کامل بود کتاب@fazel-zakeri کتاب فقط گفته مخططه هیچی درمورد ارادی بودنش نگفته
-
Mahan Xodayi 2 وایییی دل درد گرفتم از خنده
@fazel-zakeri با این جمله همه قانع میشن نمیدونم این مقاومت چیه
-
Reza Dolatsha اون عکسی که فرستادین متن کتابه؟؟
اونم کمک درسیه
من تجربه چهار سالمو در اختیارتون گذاشتم قبول نمیکنید خب کاری از دستم بر نمیاد:))
تستا مطمئنا بهتر از من میتونن قانعتون کننMahan Xodayi 2 حالا تستاش بزنیم ببینم چی میشه.، اما این خیلی سبزم تجربش از من و شما بیشتره
-
@fazel-zakeri کتاب فقط گفته مخططه هیچی درمورد ارادی بودنش نگفته
-
Mahan Xodayi 2 حالا تستاش بزنیم ببینم چی میشه.، اما این خیلی سبزم تجربش از من و شما بیشتره
Reza Dolatsha منم همون خیلی سبز رو خوندم تستاشو زدم تجربه شو دارم:))))به همون دلیل میگم کتاب جلوتر جوابتونو میده
-
Mahan Xodayi 2 حالا تستاش بزنیم ببینم چی میشه.، اما این خیلی سبزم تجربش از من و شما بیشتره
Reza Dolatsha
من سیر تا پیاز نگاه کردم مخطط هست ولی غیر ارادی -
-
Reza Dolatsha
من سیر تا پیاز نگاه کردم مخطط هست ولی غیر ارادی -
Reza Dolatsha
اخه شاید هم تجربش از ما بیشتر نیست
چون دانشجو های پزشکی گه گاهی مینویسنش@fazel-zakeri نه توی سال دهم این سر در گمی ها زیاده چون کتابا میان بیسیک کار کنن کامل نمیگن بعد اتمام دهم رفع ابهام میشه..
تازه خیلی جاها ی چی میگه سال بعد تکمیلش میکنه و اون کلا غلط از اب درمیاد -
Shayan Eskandari السلام علیکم و رحمه ا... و برکاته....
کفایت مذاکرات اقا@fazel-zakeri پس دیگه غیرارادی میگیرم
منی که کل جزومو خط به خط تاکیدمردم ارادیه
🦯
-
@fazel-zakeri نه توی سال دهم این سر در گمی ها زیاده چون کتابا میان بیسیک کار کنن کامل نمیگن بعد اتمام دهم رفع ابهام میشه..
تازه خیلی جاها ی چی میگه سال بعد تکمیلش میکنه و اون کلا غلط از اب درمیاد