جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان
-
Amin Oveicireplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
-
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
Amin Oveici در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian سلام استاد این سوال که مال آزمون هست ایراد دارم ، ممنون میشم اگر توضیح بفرمایید (سوال ۷۶)
-
ParvizKazeranian
سلام استاد خسته نباشید
من یک سوال خارج از محدوده امروز از فرسنگ ۶ دارم شما گفتید اگه میله ای که به الکتروسکوپ نزدیک می شود با الکتروسکوپ بارش یکسان باشد ورقه ها از هم دورتر می شوند ولی اگه بیش از حد نزدیک بشن ورقه ها ابتدا از هم فاصله گرفته و بعد می چسبند به هم
میشه بگید علت اینکه ورقه ها به هم می چسبند چیه یا من اشتباه متوجه شدم و چنین چیزی نیست ؟ -
Masumeh Shirkhani دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط Masumeh Shirkhani انجام شده
-
-
سلام خسته نباشید.
میشه لطفا این دو سوال رو توضیح بدید؟ممنون
۲۰۲۲۰۹۰۳_۱۷۰۳۲۶.jpg -
سلام استاد.آیا جلسات رفع اشکال طی هفته های آتی هم ادامه خواهند داشت؟ 12 ریاضی راه ابریشم هستم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to M.an on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Atena-Karimi در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
ParvizKazeranian
سلام استاد خسته نباشید
من یک سوال خارج از محدوده امروز از فرسنگ ۶ دارم شما گفتید اگه میله ای که به الکتروسکوپ نزدیک می شود با الکتروسکوپ بارش یکسان باشد ورقه ها از هم دورتر می شوند ولی اگه بیش از حد نزدیک بشن ورقه ها ابتدا از هم فاصله گرفته و بعد می چسبند به هم
میشه بگید علت اینکه ورقه ها به هم می چسبند چیه یا من اشتباه متوجه شدم و چنین چیزی نیست ؟ -
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to Masumeh Shirkhani on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masumeh Shirkhani در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام استاد من کارکرد نوار دو فلزه در انبساط طولی متوجه نشدم که وقتی که گرم یا سرد میشه کدوم فلز ضریب انبساط بزرگتری داره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian
سلام استاد وقتتون بخیر
میشه لطفاً این سوالو توضیح بدین ممنون میشم
سوال ۲۶۲ -
فاطمه 5 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربینوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استاد لطفا این مثال رو توضیح بفرمائید ممنون
انرژی ذخیره شده در خازنی که به اختلاف پتانسیل یک کیلو ولت متصل است ۱۰ به توان ۶ کیلو وات ساعت است ظرفیت خازن چند میکرو فاراد است؟ -
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to Masumeh Shirkhani on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masumeh Shirkhani در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
-
Masumeh Shirkhani دانش آموزان آلاءreplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian استاد خیلی متشکرم
-
ParvizKazeranian
خیلی ممنونم -
Masumeh Shirkhani دانش آموزان آلاءreplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ParvizKazeranian ️ممنونم
-
این پست پاک شده!
-
ParvizKazeranian دبیر آلاءreplied to sara mohammadpour on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sara mohammadpour در جلسه اول رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام خسته نباشید.
میشه لطفا این دو سوال رو توضیح بدید؟ممنون
۲۰۲۲۰۹۰۳_۱۷۰۳۲۶.jpg -
-
sara mohammadpourreplied to ParvizKazeranian on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط sara mohammadpour انجام شده
خیلی ممنون
34/60