چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
Mohammad Lotfi 0 چیکارا میکنی تو سرگرمیات
@دانیال-عالي-حسيني من زبان میخونم رمان میخونم کتابای دانشگاه و پیشخوانی میکنم فیلم میبینم
-
@دانیال-عالي-حسيني بله؟
-
@دانیال-عالي-حسيني من زبان میخونم رمان میخونم کتابای دانشگاه و پیشخوانی میکنم فیلم میبینم
Mohammad Lotfi 0 زبان خیلی خوبه خیلی
بدتر همش همین اکیپو جمع دوستانست کلا از درس میوفتی
حالا شما پزشکی شاید با معدل پایینم بتونین کاری بکنین ولی مهندسیا معدل واقعا مهمه
واقعا برحه ی سختیه دلت میخواد خیلی چیزارو تجریه کنی ولی... -
چه خبره؟
چرا انقدر اسپم؟///: -
کسایی که چند ترمه دانشگاه میرید و خوابگاه زندگی میکنید، الان بیشتر دلتون میخواد توی خوابگاه باشید یا خونه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
کسایی که چند ترمه دانشگاه میرید و خوابگاه زندگی میکنید، الان بیشتر دلتون میخواد توی خوابگاه باشید یا خونه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاءMohammad Lotfi 0 کسی نبود جواب بده؟!
-
@فارغ-التحصیلان-آلاءMohammad Lotfi 0 من خودم فعلا تجربه نکردم
ولی یکی از آشناهامون که تبریز میخونه با اینکه اونجا خونه هم دارن ولی تو خوابگاه زندگی میکنه و خوابگاه رو ترجیح میده -
Mohammad Lotfi 0 من خودم فعلا تجربه نکردم
ولی یکی از آشناهامون که تبریز میخونه با اینکه اونجا خونه هم دارن ولی تو خوابگاه زندگی میکنه و خوابگاه رو ترجیح میده@hanu بنظرم بستگی به شخص و محیط اون خوابگاه داره
-
این پست پاک شده!
-
@فارغ-التحصیلان-آلاءMohammad Lotfi 0 خوابگاه میگن نمیشه درس خوند فق اینو شنیدم از بدی هاش دوری از خانواده هم خوب سر جای خودش
-
@فارغ-التحصیلان-آلاءMohammad Lotfi 0 بستگی به محیط خوابگاه و همخوابگاهی ها و خانواده داره
یه جاهایی حس میکنی واقعا وقتی خوابگاهی خیلی زندگیت رو نظمه و به همه کارات میرسی
ولی در عوض دلت برا راحتی که تو خونه داری تنگ میشه و وقتی میای خونه میبینی چقدر راحتی و قدرشو میدونی🥲 -
دوتا سوال راجع به غذا
اول این که دانشگاه شام میده؟
و دومم این که میشه روزایی که کلاس نداری بری دانشگاه غذا بخوری؟ -
اول کار سرتون به کار خودتون باشه به خاطر جنس مخالف همکلاسی هاتو نفروشید بدبخت میشید درستون رو بخونید وقت برا این کارا زیاده
-
درس ها رو جدی بگیرید و ولشون نکنید که سر امتحانا به فنا نرید جزوه هاتونم قشنگ بنویسید که اخر ترم می فهمید
-
دوتا سوال راجع به غذا
اول این که دانشگاه شام میده؟
و دومم این که میشه روزایی که کلاس نداری بری دانشگاه غذا بخوری؟@Zahra-HD اره شام میده ...ولی شام دانشگاه معمولا چیز دندون گیری نیست ... ناهارهاش خوبن ولی شام نه ...
تعطیلی ها هم که غذا نمیدن ... فقط پنجشنبه ناهار میدن ...
هر جا که دانشگاه سلف ارائه غذا داشته باشه میتونی بری غذا بخوری ... فقط باید ثبت کرده باشی تو سامانه قبلا -
اول کار سرتون به کار خودتون باشه به خاطر جنس مخالف همکلاسی هاتو نفروشید بدبخت میشید درستون رو بخونید وقت برا این کارا زیاده
-
حتما تفریح کنید .... دانشگاه نصفش زندگی کردن و تفریح کردنه ... استخر رفتن باشگاه رفتن و ....