یه مشکل
-
barghamadi در یه مشکل گفته است:
یه چیزی بهت یاد میدم برای زیست خونی که بازدهه یاد گیریت بیشتر شه و یه چیزی راجب تاریخ و لغت و املا و لغات انگلیسی
بفرما
22ستاره خلاصه نویسی میکنی؟
-
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمalirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمچی تلقینه ؟ شب بیدار موندن ؟
-
اعتقادی ندارم به خلاصه نویسی برا هیچ درسی تو یه بار امتحان کردم دیدم به دردم نخورد تراز ازمونم از 6200رسید به 5500با خلاصه نویسی
-
اعتقادی ندارم به خلاصه نویسی برا هیچ درسی تو یه بار امتحان کردم دیدم به دردم نخورد تراز ازمونم از 6200رسید به 5500با خلاصه نویسی
22ستاره راهکاری که میخواستم واسه زیست بگم باید خلاصه نویسی باشه وگرنه بدرد نمیخوره
-
22ستاره راهکاری که میخواستم واسه زیست بگم باید خلاصه نویسی باشه وگرنه بدرد نمیخوره
خودم حس میکنم که خلاصه نویسی میکنم خیلی از نکات رو حس میکنم ننوشتم در کل نه بلدم نه حوصلشو دارم
-
barghamadi برای لغات و تارخ ادبیات برنامهj memorize رو دانلود کن با روش تیک8 هر شب کل لغات و اثار رو یاد میگیری
-
barghamadi برای لغات و تارخ ادبیات برنامهj memorize رو دانلود کن با روش تیک8 هر شب کل لغات و اثار رو یاد میگیری
barghamadi برای لغات و تارخ ادبیات برنامه jmemories رو دانلود کن با روش تیک8 هر شب کل لغات و اثار رو یاد میگیری
با ادبیات مشکلی ندارم ینی روشمم نمیتونم تغیر بدم چون درصدامم همیشه 90 80 هستش تو ادبیات
-
barghamadi ولی ممنونم از راهنماییت که میخواستی یاد بدی
-
barghamadi ولی ممنونم از راهنماییت که میخواستی یاد بدی
22ستاره من با همین برنامه همشو تو 3 ماه تابستون یاد گرفتم هنوزم فراموش نکردم خیلی موثر بود
-
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمalirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمواقعا بنظرم تلقین نیست چون ا دیگه به این رسیدم که نمیتونممم اصلا صبح ها رو
-
22ستاره من با همین برنامه همشو تو 3 ماه تابستون یاد گرفتم هنوزم فراموش نکردم خیلی موثر بود
میشه بگی روشتو حالا کنجکاو شدم بدونم
-
barghamadi
اون برنامه که گفتی میشه لینک دانلودش رو از بازار یا گوگل پلی بزاری یا اسمش رو کامل بنویسی؟؟؟
اخه قبلا داشتمش الات پیداش نمیکنم -
alirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستمواقعا بنظرم تلقین نیست چون ا دیگه به این رسیدم که نمیتونممم اصلا صبح ها رو
22ستاره
خب این که تو میگی تلقینه. -
راستی یه سوال اگه فضولی نباشه و دوس داشتین جواب بدید شما ازمون هم میرید /؟
-
22ستاره
خب این که تو میگی تلقینه.alirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
خب این که تو میگی تلقینه.نه تلقین بود اگه تو همین 4 سال بیخیال تلقین کردن میشدمو درستش میکردم ولی بیدارم میشم صبا نمیتونم بخونم چه با صدا بلند چه اروم چه نوشتن رو در و دیوار و جه حفظیات و چه حلیات نمیتونم ولی شبا عجیب فعال میشم همه راه ها رو رفتم برا صبح خوندن نتونستم
-
22ستاره
خب این که تو میگی تلقینه.نه تلقین بود اگه تو همین 4 سال بیخیال تلقین کردن میشدمو درستش میکردم ولی بیدارم میشم صبا نمیتونم بخونم چه با صدا بلند چه اروم چه نوشتن رو در و دیوار و جه حفظیات و چه حلیات نمیتونم ولی شبا عجیب فعال میشم همه راه ها رو رفتم برا صبح خوندن نتونستم
22ستاره
هب این مشکل جدیه و باید 100درصد حل بشه چون هم ازمون ها هم کنکور ساعت ۸صبحه -
امروز واقعا عصبانی هستم ایشالله که هر چی زودتر این کنکور لعنتی بگذره اعصابم خیلی خورد شده امروز
-
22ستاره
هب این مشکل جدیه و باید 100درصد حل بشه چون هم ازمون ها هم کنکور ساعت ۸صبحهalirezamoradi1 در یه مشکل گفته است:
22ستاره
هب این مشکل جدیه و باید 100درصد حل بشه چون هم ازمون ها هم کنکور ساعت ۸صبحهاره خب اینو میدونم راحت میتونم برا یه شب عوض کنم ترتیب خوابم رو تا بتونم برم ازمون ها و کنکور رو من منظورم فقط خوندنه
-
ممنونم از راهنمایی ها و کمک ها همتون خیلی لطف کردید
-
22ستاره
هب این مشکل جدیه و باید 100درصد حل بشه چون هم ازمون ها هم کنکور ساعت ۸صبحهاره خب اینو میدونم راحت میتونم برا یه شب عوض کنم ترتیب خوابم رو تا بتونم برم ازمون ها و کنکور رو من منظورم فقط خوندنه
22ستاره
ب همین راحتی؟؟؟؟؟
والا من یه روز ظهر ساعت ۲ تا ۶ بخوابم عادت میکنم و تا ۶ ماه نمیتونم ظهرا نخوابم نمیدونم شما چجور راحت ترکش میکنی