یه مشکل
-
22ستاره مشاورت کیه؟
-
@romisa1234 در یه مشکل گفته است:
صبح اتفاقا انرژی ادم بیشتره
کاری که باید بکنی اینه که از انرژی درست استفاده کنی ، نباید یجا بشینی آروم بخونی .. یکم به کار هیجان بده بلند بخون یا توضیح بده واسه خودت یا بقیه ... من برعکسم تقریبا ، از غروب به اونور نمیشه خوب خونداینم خیلی روش خوبیه حتی میشه راه رفت و درس خوند البته با اینکه بر خلاف روش ها ی مطالعه پیشنهادی روانشناساست اما موقع خواب آلودگی خوب جواب میده
اتفاقا تو خواب آلودگی جواب نمیده ، نیاز به انرژی و حوصله داره اینکار ..راه رفتن موقعی جواب میده که بلند بخونی وگرنه بدتر میشه ...در کل سر صبح که آدم سرحاله بلند خوندن یا برای یکی دیگه توضیح دادن ، یا رو تخته درس دادن برای خودت خیلی بازدهی بهتری داره تا اینکه بشینی یجا آروم بخونی
مشاور کنکور دکتر افشار گفته بودن
صبح اتفاقا انرژی ادم بیشتره
کاری که باید بکنی اینه که از انرژی درست استفاده کنی ، نباید یجا بشینی آروم بخونی .. یکم به کار هیجان بده بلند بخون یا توضیح بده واسه خودت یا بقیه ... من برعکسم تقریبا ، از غروب به اونور نمیشه خوب خونداینم خیلی روش خوبیه حتی میشه راه رفت و درس خوند البته با اینکه بر خلاف روش ها ی مطالعه پیشنهادی روانشناساست اما موقع خواب آلودگی خوب جواب میده
اتفاقا تو خواب آلودگی جواب نمیده ، نیاز به انرژی و حوصله داره اینکار ..راه رفتن موقعی جواب میده که بلند بخونی وگرنه بدتر میشه ...در کل سر صبح که آدم سرحاله بلند خوندن یا برای یکی دیگه توضیح دادن ، یا رو تخته درس دادن برای خودت خیلی بازدهی بهتری داره تا اینکه بشینی یجا آروم بخونی
مشاور کنکور دکتر افشار گفته بودن
درسته اکثرا میگن صبحا خوبه درس خوندن ولی من به این نتیجه رسیدم واقعا ادما متفاوتن نمیشه برا همه یه قانون در نظر گرفت واسه همه ضریب هوشی و اینا هم درسته ثابته طبق گفته دوستمون ولی من بنظرم هر کی تو یه رنجی میرسه به اوج خوندن
-
22ستاره خودش بهت مشاوره میده؟
-
barghamadi در یه مشکل گفته است:
اره همین پنجشنبه از ساعت 7تا9 باهاش مشاوره دارم
-
هر وقت ک یاد میگیری بخون ، من خودمم وقتی دوم دبیرستان بودم اینجور بودم ، ولی عوضش کردم !
-
راستی خوبه یادم انداختی این مشاوره هرو یادم رفته 7 صبه یا 7 عصر
-
راستی خوبه یادم انداختی این مشاوره هرو یادم رفته 7 صبه یا 7 عصر
22ستاره کدوم مشاورهه؟
-
22ستاره کدوم مشاورهه؟
-
بچها شما همتون تجربی هستین ؟
یه سوال دیگه هم همین جا بپرسم بچها شما یه فصل زیست رو مثلا حالا یه فصل پر نکته رو تو چند روز میخونید با تستاش تموم میکنید و همچنین یه فصل خیلی ساده رو تو چند روز میخونین /؟ -
من گاهی برا زیست یه هفته راحت میره پاش برا یه سری فصلا فیلم نمیبینم برا زیست ولی تا هم جزوه بخونم هم کتاب و هم تست بزنم و هم مرور و تحلیل یه هفته میگیره کلا
-
بچها شما همتون تجربی هستین ؟
یه سوال دیگه هم همین جا بپرسم بچها شما یه فصل زیست رو مثلا حالا یه فصل پر نکته رو تو چند روز میخونید با تستاش تموم میکنید و همچنین یه فصل خیلی ساده رو تو چند روز میخونین /؟22ستاره مثلا یه فصل پر نکته مثل گوارش نهایتا 3 روز ولی خب اگه با مرور حساب کنید 20 روز
-
خدا بخیرو لعنت کنه این کنکور رو واقعا امروز خیلی عصبانیم از دسته درسا و خودم
ایشالله که موفق باشید همگی -
22ستاره مثلا یه فصل پر نکته مثل گوارش نهایتا 3 روز ولی خب اگه با مرور حساب کنید 20 روز
22ستاره مثلا یه فصل پر نکته مثل گوارش نهایتا 3 روز ولی خب اگه با مرور حساب کنید 20 روز
منم کلا خیلی طول میکشه تموم کردن اینا
-
خدا بخیرو لعنت کنه این کنکور رو واقعا امروز خیلی عصبانیم از دسته درسا و خودم
ایشالله که موفق باشید همگی22ستاره میخوای یسری چیزارو کلا نخونی؟
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟ -
22ستاره میخوای یسری چیزارو کلا نخونی؟
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟barghamadi در یه مشکل گفته است:
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟نه اشکال نداره 2 ملیون کلا
-
بچها من واقعا دوماهه صبح ها خوندنو امتحان کردم وتو این چند سال دوران مدرسم کلا به این نتیجه رسیدم ضریب هوشی من صبحا به رنج صفر میرسه انگار اصلا ادم صبح خوانی نیستم ولی تو خیلی از سایت ها و وبلاگ ها و کانال های مشاوره ای پیشنهاد شده صبح ها خوندن بهتره و شب خوندن باعث فراموشی میشه حالا من موندم واقعا چیکار کنم میشه شماهم نظراتتون رو بهم بگید ممنونتون میشم
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء22ستاره
این یه تلقینه .
مثلا خود من یه مدت با خودم میگفتم نه شب ب بعددیگه نمیتونم بخونم و همین باعث شده بود ساعت مطالعم بیاد پایین ولی کم کم با خودم گفتم من میتونم و تونستم -
یه چیزی بهت یاد میدم برای زیست خونی که بازدهه یاد گیریت بیشتر شه و یه چیزی راجب تاریخ و لغت و املا و لغات انگلیسی
-
راستی تا حالا مکتبستان چقد ازت پول گرفته اگه فضولی نباشه؟این پست پاک شده! -
یه چیزی بهت یاد میدم برای زیست خونی که بازدهه یاد گیریت بیشتر شه و یه چیزی راجب تاریخ و لغت و املا و لغات انگلیسی
بفرما