سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
کند تست زدن تو درس هندسه
-
سلام همگی - من هندسه پکیج 110 رو تهیه کردم و چون ضعفم و علاقه به نسبت کمم رو توی این درس می دونم هم تست های داخل جلسات رو می زنم هم جدا گونه از رو کتاب تست، تست می زنم؛ ولی مشکل اینجاست که توی تست زدن کندم. آروم جلو می رم و اگه مثلا %(#ffee00)[2 ساعت بخونم (هر ساعت 15 دقیقه استراحت)] پرش ذهنی می گیرم و یهو می رم تو هپروت توی هیچ درس دیگه اینجوری نیستم و اونا رو اوکیم. خودم فکر می کنم مدل حل تست های هندسه دستم نیومده.
%(#ff0000)[1- کند تست زدن توی درس هندسه]
%(#ff0000)[2- پرش ذهنی]
ممنون می شم توی این دو مورد بهم کمک کنید و اگه تکنیکی دارید بگید -
-
Kourosh Mousavi
ذات هندسه اینه مطالب فرار هستن
باید با کمترین زمان مرور بشن
شما باید تست استاندارد بزنی
از آسون تا متوسط
من کتاب ویژه ای مد نظرم نیست
ولی این های کنکور های اخیر بهترین منبع هستن
ی سوال
نظرتون در مورد فوریت ۱۱۰ هندسه و گسسته و شیمی چیه ؟ -
@Younes-Dehkhoda-0 من کتاب هندسه خیلی سبز رو می زنم تست های جون دار و خوبی داره. هندسه خوب هستش، تمام نکات از کوچیک و بزرگ برسی می شه؛ من نکته ندیدم که جایه دیگه باشه و داخل جزوه نباشه - گسسته رو تهیه نکردم چون وقتی فیلمی که به عنوان نمونه گذاشتن رو دیدم به نظر خودم استاد کند صحبت می کرد - شیمی بسیار عالی هستش جدایی از این که تمام نکات (حفظی و حلی) بیان می شه ایشون با این حال که تمامن مفهومی میدن (مثل سازمان های مختلف هی تکنیک نمی گن آدم گیج بشه) در حل ریاضیات کنکور بسیار نکات خوب و کار آمدی گفتند به گونه ای که تستی که ممکنه 3 الی 5 دقیقه وقت می بره رو می شه توی 15 ثانیه حل کرد.
-
Kourosh Mousavi
حالا من رشتم تجربیه
منم وقتی هندسه رو میخونم اون لحظه میزنم یکم میگذره کندم و بعدا اصن نمیتونم بزنم
به این نتیجه رسیدم که درس خلاقیت محوره حالا تو تجربی خیلی مهم نیس دو سه تا تست داره
ولی شما شبی پنج تا تست بزنید تا کنکور هم کلی تست زدین هم دستتون راه میفته -
این داستان وقتی رخ میده که تنوع سوالات توی یه مبحث مثلا سینماتیک فیزیک زیاد باشه و به مرور و تست زیاد درست میشه با یادگیری روش ها و روندهای حل تست
-
Kourosh Mousavi باز خوبه مشکل پرش ذهنی تو توی هندسه هست، من توی تمام درس ها این مشکل رو دارم
-
@Soniaaa ایده خوبیه ممنون که گفتی
عزیزان ریاضی می دونن شما تجربیا دو فصل اول هندسه دهم ما رو ندیدید
این دو فصل به قدری سخت و خاصه که نگم (دقیقا توی همینجا مورد دارم.)
سختی مورد نداره می شه با زیاد خوندن می شه راه افتاد مشکل خاص بودنش هستش. به قدری تیپ تست های زیادی داره که نگم براتون و مدل فکر کردنت برای هر تست باید با اون یکی فرق کنه مثل حسابان نیست که وارد مشتق شدی فقط موارد مشتق تو سوال کمکت کنه، کله هندسه رو باید بریزی وسط (حالا فکر کن چنین درسی تو سه سال تحصیلت باشه ) -
Kourosh Mousavi
خواهش میکنم
البته عزیزان تجربی میدونن شما حجم و پیچیدگی زیست مارو ندیدید اینک ی جمله رو بخونی و هم درست باشه و هم غلط و نه درست باشه و نه غلط و یا فرق وجود دارد و دیده میشود و.... بلاخره سخته -
Kourosh Mousavi من سختی هندسه رو وقتی فهمیدم که وارد دهم شدم، درسی که امتحان های کلاسیش خیلی راحته، ولی برای حل تست ها باید از تمام اطلاعات گذشته، اطلاعات آینده، علم غیب و ... کمک بگیری تا سوال حل بشه...
-
@Soniaaa خدا رو شکر برای ما یا درست یا غلطه کلا گزاره می ده ولی مورد اینه کتاب زیست رو بجویی می تونی 90 به بالا بزنی ولی اگه هندسه رو بجویی ولی نوع حل یا همون خلاقیت نباشه منفی می زنی
-
@سینا-بیات من امسال سره کنکور حسابان رو دادم به هندسه رسیدم لبخند ملیحی زدم رفتم سره آمار و گسسته
-
Kourosh Mousavi
بله خداروشکر 🥲
نه اینطور نیست
کلا کمتر از بیست نفر هر سال قادر ب زیست بالای نودن:|| -
Kourosh Mousavi حواسم باشه از همین الان که دهمم، خوب هندسه کار کنم...