سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
Hamid.s ممنون
-
Hamid.s
سلام آقا حمید
امیدوارم حالتون خوب باشه
همونجور که فکر کنم بچه ها میدونم شما درصد فوق العاده ای تو درس ریاضی داشتین و یه بار روشتون رو گفتین من سعی کردم انجامش بدم
و پیشرفت کردم که با توجه به کتاب چند بار حل کردم
حالا سوالم اینه که تو این ایام بهترین راهو برای کسی که ریاضی رو بلده تستای معمولی کنکور و آزمون هارو هم میزنه و یه جورایی
اونقدر تمرین نکرده که بتونه مثلا ترفند و یا سریعتر به جواب برسه و کلاس سالیانه کامل شرکت کرده و تمرینای استادو کامل حل کرده
چه پیشنهادی برای جمع بندی و نتیجه گیری تو این درس دارین
اگه وقت کردین و دوست داشتین یه کمکی بکنید
ممنون -
-
f.nalist
خب عالیه پس
کاری که باید کنی برای اینکه سرعتت زیاد بشه اینه که سوال ۳۰ تایی حل کنی مثلا آزمونهای جامع نزدیک کنکور سال پیش و گزینه دو و ماز و قلمچی رو جلوت میزاری حل میکنی از ۶۵ دقیقه شروع میکنی میاری تایمو پایین یواش یواش
بعدش تو یه کلاسور واسه هر مبحث یه بخش باز میکنی مثلا دنباله نکته خوبی داشت مینویسی اونجا
نزدیک کنکور نکته هاتو مرور میکنی هم تمرینت زیاد میشه هم تایمتو میاره پایین
مثلا من برای مجموعه ها برای خودم اینطور نوشته بودم
نکته بعدی اینه تستای متوسط و سخت حتی ساده که جامع تر از همه بود نشانک میزاری اونارو نزدیک کنکور حل میکنی
من نزدیک کنکور ۵۰۰ تستو انتخاب کرده بودم ۳ بار زدمشون -
تاثیر یک نمره افزایش درس ادبیات فارسی و دینی چقدر است؟
درس ادبیات فارسی و دینی در مجموع حدود ۳۳٪ سهم کل سوابق تحصیلی را تشکیل میدهند.
در واقع یک سوم کل اثر سوابق مربوط به این دو درس دوازدهم است.
پیشنهاد میکنم به این موضوع به شکل یک فرصت نگاه کنید نه تهدید.حالا یک حساب کتاب کنیم که افزایش یک نمره در هر دو درس ادبیات و دینی چقدر تراز و رتبه را جابجا میکند؟
افزایش یک نمره در هر درس حدود ۱۷۰۰-۲۰۰۰ واحد تراز آن درس را جابجا میکند!
با توجه به ضرایب درس دینی و ادبیات تاثیر آن روی تراز سوابق حدود ۶۰۰-۷۰۰ واحد و روی تراز کل حدود ۳۰۰-۳۵۰ واحد خواهد بود.برای اینکه ارزش این افزایش تراز را بدانید باید بگویم تقریبا برابر با ۱۵-۲۰٪ افزایش درصد زیست شناسی است.
باز هم دروس عمومی را میخواهید به روزهای پایانی موکول کنید؟ از این فرصت استفاده کنید و ضعف در دروس اختصاصی و تراز کنکور را اینگونه جبران کنید.
-
چگونگی رشد_شدید_تراز در ٢ ماه آخر کنکور
از نظر من مهمترین و سرنوشت سازترین ماههای کنکور، همین دو یا سه ماه آخرشه! هر چییییزی بخونید دیگه به یادتون میمونه و شاید نیاز به دوره حتی نداشته باشه.
حالا چرا میگم این ماههای آخر اینقدر مهمه؟
چون اکثر اتفاقای منفی تو این دوران اوج میگیره!همه خستگی ها تو این دوران اوج میگیره!
استرس کنکوریا تو این دوران اوج میگیره!
اخبار و شایعات و کمپینها زیاد میشه!
سردرگمی و کاری نکردنها زیاد میشه!قضیه درخت بامبو رو هم تون شنیدین! تو همین کانال خودم چندبار گفتمش! وقتی بامبو رو میکارن، ۵سال بهش آب میدن و مراقبت می کنن! اما هیچ اتفاقی نمیفته! حتی جوانه هم نمیزنه! اما یهو در عرض ۶هفته ۳۰متر رشد می کنه!
ماههای آخر هم همینطوریه! قرار همه جوانه هایی که تا حالا کاشتی رو رشد بدی! مرور و آزمون دادن و ترکیبی خوندن میتونه باعث بیشترین رشدت تو کل سال بشه! بعضی همین قسمت آخر که مهم ترین قسمته دیگه خسته میشن و به بامبوشون آب نمیدن!
ولش کنی چی میشه! صبر داشته باش و همه تلاشتو بکن و بذار برسه روزی که وقتی بقیه دارن حسرت جا زدن ماههای آخرشون رو می خورن، تو مشغول برداشت محصولت باشی...
-
️جواب اعتراضات امتحانات نهایی دی ماه اعلام شد️
جهت مشاهده به سایت مای مدیو مراجعه کنید
لینک سایت:
my.medu.ir️قابل توجه می باشد برای برخی داوطلبان هنوز اعلام نشده
-
مصوبه جدید بهرهمندی دانشآموزان از «تک ماده» برای ۴ درس «نهایی»
بنابر اعلام معاون متوسطه وزیر آموزش و پرورش، با توجه به مصوبه جدید شورای عالی آموزش و پرورش، از این پس برای فارغ التحصیلی دانشآموزان، چنانچه آخرین نمره دانشآموزی در ۴ عنوان درس «نهایی» (از مجموع دروس دوره دوم متوسطه) حداقل ۷ و معدل کل آن نیز بیش از ۱۰ باشد (حدنصاب قبولی را در ۴ عنوان درسی نهایی کسب نکرده باشد) میتواند با استفاده از تبصره و یا همان «تک ماده» فارغالتحصیل شود.
وی در ادامه افزود: بر اساس آیین نامه آموزشی گذشته، در صورتی که دانشآموزی دو عنوان درس «نهایی» و دو درس «غیرنهایی» را نمره زیر ۱۰ و بالای ۷ (بین ۷ تا ۱۰) کسب میکرد، با شرط داشتن معدل بالای ۱۰ میتوانست با استفاده از تبصره، فارغالتحصیل شود.
@دانش-آموزان-آلاء -
️ثبت نام ترمیم معدل هنوز آغاز نشده است
️طبق پیگیری انجام شده هنوز آیکون ترمیم معدل در سایت مای مدیو فعال نشده
-
️ اگر بخوام سال 1404 کنکور بدم هم لازمه امسال برای نهایی درس بخونم؟
بچه ها برای شرکت در کنکور ۱۴۰۴ نمرات نهایی پایه یازدهم هم در سوابق تحصیلی تاثیر خواهد داشت.
نمراتی که شما در سال های قبل از پایه یازدهم دارید اصلا به هیچ عنوان در کنکور تاثیر نخواهد داشت چون این امتحانات شما توسط مدرسه خودتان برگزار شدند و جنبه نهایی و کشوری نداشتند.
در نتیجه برای اینکه شرایط تمامی داوطلب ها یکسان باشه و عدالت رعایت بشه همه فارغ التحصیل هایی که میخوان سال 1404 کنکور بدن باید در امتحانات نهایی پایه یازدهم در سال 1404 شرکت کنند.توجه داشته باشید که امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در سال آینده احتمالا باهم تداخل خواهند داشت و روزهای امتحان نزدیک به هم هستند و شما نمیتونید با نمره عالی و خوب سال دیگه هم یازدهم هم دوازدهم امتحان بدید و هم برای کنکور سراسری بخونید و نتیجه عالی بگیرید.
️ پس حتما امسال فوکوس تون رو بذارید روی امتحانات نهایی 12 دوازدهم و با نمره خیلی خوب ترمیم کنید و سال بعد هم نهایی یازدهم و کنکور رو پوشش بدید️
@دانش-آموزان-آلاء -
توجه /شرایط نهایی «کنکور فرهنگیان» ابلاغ شد
اهم نکات این نظام نامه چیست؟
کنکور اختصاصی فرهنگیان سالی یکبار و مجزا از کنکور سراسری برگزار میشود.
️ تبصره: فقط در آزمون ۱۴۰۳، این کنکور به همراه مرحله اول آزمون کنکور سراسری انجام میشود.
کنکور فرهنگیان زیر گروه ندارد و همانند آزمون سراسری بر مبنای گروه آزمایشی صورت میگیرد.
تاثیر نمرات این آزمون به صورت زیر است:
آزمون سراسری ۱۵٪
آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰٪
سوابق تحصیلی ۵۰٪
ارزیابی شایستگی معلمی ۲۵٪مواد و ضرایب دفترچه اختصاصی تربیت معلم به شرح زیر است:
هوش و استعداد معلمی ضریب ۳(منبع خاصی معرفی نشده)
تعلیم و تربیت اسلامی: ضریب ۲(منابع امسال 3 فصل اول کتاب مهارت معلمی نوشته استاد قرائتی و بخش های مشخص شده دینی دهم و یازدهم)زمان پاسخگویی به سوالات دفترچه اختصاصی ۴۰ تا ۶۰ دقیقه باشد.
زمان اعلام نتایج حداکثر ۳۰ روز کاری خواهد بود.
نتایج ارزیابی اشخاص تا یک سال بعد معتبر است.
پذیرش دانشجویان به صورت بومی استانی و با شرایط زیر است:
در صورتی که سه سال متوسطه در یک شهر باشد، متقاضی بومی همان شهر است.
در صورتی که سه سال متوسطه در یک شهر نباشد، محل تولد مبنای بومی بودن است.
در صورتی که داوطلب سه سال متوسطه را خارج از کشور گذرانده باشد، محل تولد مبنای بومی بودن است.
در صورتی که داوطلب سه سال متوسطه را خارج از کشور گذرانده باشد و محل تولد وی نیز خارج از کشور باشد، محل بومی او تهران است.استان بومی بر مبنای شهر بومی انتخاب میشود.
شرط سن مجاز برای ثبتنام ۲۴ سال تمام ابلاغ شد.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
چرا درس نمیخونی ؟
برنامه پر حجم مینویسی
محیطت مناسب نیست
هدف مشخصی نداری
امید به آینده نداری
درگیر گوشی و اینستاگرامی
دید منفی به درسا داری
به شدت کمالگرایی