سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
مشاوره کنکوری
-
️ اگه از ۴ ماه باقی مونده تا کنکور نا امیدی این پست رو نخون
یه سوال مهم و پرتکرار!
یعنی میشه تو ۴ ماه باقی مونده درس بخونم و رتبه خوبی بیارم؟! ️باید بهت بگم بله که میشه البته ففط واسه اونایی که راه و روششو بلدن🤌. اگه توهم میخوای بدونی، من امروز دوباره اینجام تا فوت و فن چطور گذروندن این ۴ ماه رو بهت بگم؛ پس همین الان قلم و کاغذتو بردار
اول ازت میخوام که بیشتر با خودت دوست باشی و دست از سرزنش کردن خودت برداری زمانی که رفته دیگه برنمیگرده؛ در نتیجه سعی کن از زمان باقی مانده درست استفاده کنی. مطمئن باش خوده 10 سال دیگه ت خیلی از این تصمیمت خوشحال میشه چون آینده متفاوتی رو قراره واسش رقم بزنی
دوم یه برنامه منظم و درست برای خودت بچین. البته حواست باشه که زیاد افراط نکنی️ یه برنامه معقولانه و متعادل میتونه کیفیت و کمیت مطالعه رو تضمین کنه. ازت نمیخوام که یهو از 12 ساعت شروع کنی به درس خوندن، انسان همه چیز رو به مرور می پذیره و تبدیلش میکنه به عادت و رفتار همیشگی. برای نوشتن برنامه خوب از مشاور یا یه فرد با تجربه کمک بگیر چون الان وقت آزمون و خطا نداری
سوم اگه فکر میکنی هرچی تا الان خوندی( هرچند کم🤏) رو فراموش کردی، نگران نباش. یه دوران طلایی پیش رو داری به اسم دوران نوروز. این تایم مخصوص مرور و جمع بندیه و تاثیر بسزایی داره. ببین دوست من فراموشی یه بخش از طبیعت ماست و نباید خودتو بخاطرش سرزنش کنی یا درس خوندن رو بذاری کنار؛ به جای این کار برو سراغ پادزهر بگرد.🫱🫲 تو این ۴ ماه مرور منظم داشته باش و از روش های بازیابی استفاده کن
چهارم خودتو به هیچ عنوان با بقیه مقایسه نکن️تمام تمرکزت رو بذار رو پیشرفت خودت. از پیشرفت های کوچیکت خوشحال باش و کوچیک نشمرشون. رقیب اصلی تو دیروزته اینو هیچوقت فراموش نکن و تمام تلاشتو بکن. از حواشی دوری کن و این ۴ ماه رو با جون و دل درس بخون. اینو واسه تویی گفتم که همیشه تو سایت تخمین رتبه ای !!!
پنجم زمانت رو روی دروس طلایی بذار. درباره دروسی که سوال خیز هستند تحقیق کن یا از مشاورت بپرس و تو برنامه درسیت قرار بده. هیچ کتابی رو هم نباید حذف کنی فقط اجازه داری بعضی فصل هارو کنار بذاری. حواست به امتحانات نهاییت هم باشه چون اونا هم واست یه برگ برنده س.و در آخر، تمام حرفایی که زدم همه از دوسال آینده ت بود. ازشون استفاده کن و نتیجه فوق العاده ای رو رقم بزن
@دانش-آموزان-آلاء -
سرعت مطالعه
با نزدیکتر شدن به کنکور و کمتر شدن وقتو البته حجم زیاد درس ها🥴یه مشکلی که خیلی از شما ها باهاش روبرو میشید،اینه که چرا سرعت کافی برای مطالعه رو ندارینو خوندن مثلا یک گفتار زیست🦠خیلی بیشتر از چیزی که باید داره ازتون وقت میگیره
توی این متن میخوایم چند تا نکته ریزه کاریو اساسی رو با هم بررسی کنیم تا بعدش به شکل قابل توجهی سرعت مطالعتون بره بالا
1️⃣یکی از اشتباهات شمااینه که به جای خوندن کامل یک جمله و در نهایت یک پاراگراف،مطلب رو کلمه به کلمه میخونید
فرض کنید که یک پاراگراف زیسترو میخواید بخونید و بعد از خوندن هر کلمه مکث میکنید و اگر معنی یکسری کلمات رو ندونین،اونا رو سرچ میکنید
اینکه سعی میکنید معنی و مفهوم هر کلمه درسنامه رو کامل یاد بگیرین اتفاقا کار خوبیهاما ایرادش اینجاست که اینکار سرعت مطالعه رو به طرز وحشتناکی پایین میاره
پس بهترین کار اینه که کاوش کردن در معنا و مفهومشون رو نه بعد از خوندن هر کلمه که بعد از خوندن هر پاراگراف یا جمله انجام بدین2️⃣خب میدونم که خیلی از شماها عادت دارین که بلند بلند درس بخونین،حتی یکسری هاتون دیگه رسما داد میزنین
اما باید بدونین که اینکار انرژی زیادی طلب میکنه(در واقع نیاز سلول ها به ATP بیشتر میشه ) و همینطور بلند بلند درس خوندن ممکنه باعث از دست رفتن تمرکز بشه و اینطوری مجبورین هر مطلب رو چند بار بخونین3️⃣مهم ترینمشکل کم بودن سرعت مطالعه اکثر شما ها وسواس زیاد موقع درس خوندنهطوری که همش نگرانین که نکنه جمله یا مطلب قبلی که الان خوندین رو یاد نگرفته باشین یا اینکه یادتون رفته باشه️به همین خاطر مدام عقب گردمیزنین و مطالب رو بار ها میخونین و این قاتلاصلی زمان شما موقع درس خوندن محسوب میشه️
شما مطالب رو مجدد میخونین چون که ترس از یاد نگرفتن داریندر حالیکه برای غلبه بر هر ترسی باید باهاش روبرو شد
پس شما مطالب رو موقعی که دارید میخونید همه تلاشتون رو کنید تا دقیق بخونید ولی به خودتون قول بدین که تو اون پارت به مطالب قبلی که خوندین برنگردین4️⃣یکی از مشکلاتی که باعث میشه سرعت مطالعه تا حد زیادی کاهش️پیدا کنه اینه که موقع درس خوندن تمرکز کافی ندارینو کلا گم میکنین که کجا و روی کدوم خط بودین حتی
برای رفع این مشکل شما قبل از هر چیز باید موقع مطالعه ذهنتون رو باز کنید 🪂 و مهم ترین کاری که باید براش انجام بدین اینه که تا میتونین از مجازی دوری کنین
مورد دیگه این موقع درس خوندن خط بری کنین یعنی اینکه یک خودکار،مداد یا یه چیز مشابه رو زیر خطی که دارین میخونین نگه دارین و اون رو زیر کلماتی که دارین میخونین حرکت بدین5️⃣یکی از ایرادات دیگه ای که منجر به کندخوانی میشه اینه که توقع دارین همه چیز رو تمام و کمال همون بار اولی که میخونین یاد بگیرین در حالیکه شما بار اول که دارین درسیرو میخونین هدفتون فقط باید یادگیری باشه و حفظ کردن و ریزه کاریارو باید بسپرین به تایم های مطالعه بعدی مثلا فرض کنین دانش آموز هنوز معنی و مفهوم رونویسی و ترجمه رو نمیدونه و داره اسم آمینواسیدها رو حفظ میکنه️
قبل از اینکه آرزوهات تبدیل به حسرت بشن،دقیقا همین زمانی که هنوز وقت برای رسیدن هست تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی
@دانش-آموزان-آلاء -
موضوع امروزمون کندخوانیو البته تبدیلش به تندخوانی هست
️حالا به رسم همیشه با یه سوال مهم و اساسی شروع میکنم
به کی میگیم کندخوان؟به کسی که تموم تلاشش رو انجام بده ونتونه به هدف برنامه یا آزمون خودش برسه
🟧اگر این ویژگی رو دارید نباید به خودتون برچسب کندخوان بزنید
برنامه مطالعاتی تون ۱۰ ساعت هست اما روزی ۸ ساعت میخونید و ۱۰ساعت رو تکمیل نمیکنید مشخصه با کم انجام دادن قطعا به هدف آزمونتون و برنامه تون نمیرسید به این ویژگی میگن تنبلی نه کندخوانی🟨حالا که فهمیدید به کی میگین کندخوان بیاید بریم سراغ علل کندخوانی
●اول وسواس مطالعاتی
یعنی اینکه یه متن رو چندین دفعه خوندید🥴و کامل حفظ هستید اما باز هم اصرار دارید که مطلب رو یاد نگرفتید■دوم حواس پرتی هنگام مطالعه
حتما پیش اومده که زمان بعضی از پارت هاتون نتونید تمرکز کنید و مدام فکرتون مشغول موضوع دیگه ای غیر از درس الان تون بشه●سوم ضعیف بودن پایه🥺
یه تعدادی از شما سال دوازدهم به فکر درس خوندن می افتید و شروع میکنید به خوندن اما مطالب طبق خواسته تون پیش نمیره🥴 به این دلیل هست که مباحث ابتدایی لازم رو بلد نیستید و برای یادگیری این مباحث زمان لازمه■چهارمبلندخوانی
این عامل میشه همزمان چشم و گوش و تکلم شما رو به کار میگیره و باعث میشه زود خسته بشید🟪و اما نکاتی که باید رعایت کنید برای برطرف کردن کندخوانی
اول اینکه صبروحوصله تون باید توی این مسیر زیاد باشه چون یه شبه نمیشه تندخوان شد🥴
دوم اینکه منابع انتخابی تون باید مناسب شرایط تون باشه
سوم اینکه یادگیری و تکمیل مطالب رو از دوازدهم شروع نکنیداینو بدونید بعضی مطالب دوازدهم پیش نیازهایی از سال قبل دارند که حتما باید اول این پیش نیاز ها رو یاد بگیرید بعد بیاید سراغ دوازدهم
🟥و امادرمان کندخوانی
■گام اول درمان وسواس مطالعاتی
•اولین پله مقابله باوسواس مطالعاتی》》قبول داشتن وسواس هست.
•دومین پله برنامه حجمی و زمانی مناسب تعیین کنید و با سرعت مناسب پیش ببرید تا درتایم تعیین شده حجم لازم رو تموم کنیدطبق چارت زیر جلو برید
روخوانی》》عمقی خوانی مطلب》》بازگوکردن مطلب
بعداز این دیگه برید سراغ مطلب بعدی وبه هیچ عنوان به مطلب قبلی برنگردید
خلاصه یاد بگیرید خیلی روی مطالب نمونید و صرفا تایم کافی بذارید■دومین گام درمان حواس پرتی
•خط بری کنید.
•راه رفتن زمان مطالعه رو کناربگذارید.
•با استفاده تکنیک های افزایش تمرکز،تمرکزتون رو بیشترکنید روش های کش تنبیه،چوب خط و کاغذ سفید میتونه موثر باشه■سومین گام به هیچ عنوان مطلب رو بلند نخونیدحتی زیر لب هم نخونید.
فقط خط بری کنید و باچشم مطلب رو بخونید.
بلندخوانی یعنی ازدست رفتن انرژی■چهارمین گام
کلمه خوانی رو کنار بگذارید و تبدیلش کنید به جمله خوانی و در آخر حتما تبدیل به پاراگراف خوانی کنیدامیداورم این دو مطلب برای شما مفید واقع بشه.
-
بیا بهت بگم چرا درس نمیخونی️
درس ها چطور پیش میره️میخونید انشالله یا نه️
یکی از مشکلاتی که از دانش آموز ابتدایی گرفتهتا دانشجوی سال آخر دانشگاهباهاش درگیرن اینه که چرا درس نمیخونیم
دقت کنید سوال من این نیست که چرا کم میخونیم،روش مطالعه غلط داریم یا اینکه ترازمون پایینه،سوال من اینه که چرا از بیخ و بنیاد درس نمیخونیم️1️⃣برنامه پرحجم و بیش از حد توان،یعنی اینکه شما نمیخونین و نمیخونین و در آخر برای اینکه شروع کنین چنان برنامه سنگینی برای خودتون در نظر میگیرین که اصلا در حد توان و منطقی نیست و در آخر چون نمیتونین انجامش بدین انگیزه ادامه رو از دست میدینو ممکنه بازم تا مدت ها سمت درس نیاینپس برنامه باید معقول و متناسب با توانتون باشه
2️⃣داشتن نگرش منفینسبت به چیزی،حالا چه درس خوندن باشه و چه موارد دیگه،باعث میشه تا نتونین توی اون کار عملکردی که میخواید رو داشته باشید
اینکه از فلان درس خوشم نمیاد،این مبحث اینطوریه،اون مبحث فلانه و این حرفاهیچ کمکی به روند یادگیری شما نمیکنه و فقط وقتتون رو تلف میکنه️
پس اگر میخواید در کاری موفق بشین قبل از هر چیزی یاد بگیرید قوی تر از بهونه هاتون بشین3️⃣کمالگرایی بیش از حد باعث میشه تا خیلی از شماها هیچوقت درس خوندن رو شروع نکنین
منظورم اینه که الان یک دانش آموز سطح درسی خوبی نداره و فرض کنید تراز ۴۰۰۰ داره،این دانش آموز درس نمیخونه
میدونین چرا️چون دوست داره همین الان تراز ۷۰۰۰ داشته باشه️
یعنی برای رسیدن به ۷۰۰۰ تلاش نمیکنه و یه جورایی دوست داره همین الان یک نفر اون سطح درسی رو بهش هدیهبده4️⃣یکی دیگه از مشکلاتی که باعث میشه خیلی از ماها تلاشی نکنیم اینه که واقعا هدف مشخصی نداریم که بخوایم براش خودمون رو به آب و آتیش بزنیم یعنی در واقع خیلی وقت ها به خودمون میگیم که حالا تلاش کنم که چی بشه️
اینطور صحبت ها رو کنار بزارید و یک هدف مشخص مثلا قبولی پزشکی🩺🥼یک دانشگاه مشخص رو برای خودتون در نظر بگیرید و به عشق رسیدن به اون هدف صبح و شب تلاش کنید5️⃣یکی دیگه از مشکلاتی که باعث میشه یکسری برای درس خوندن به مشکل بخورن نداشتن محیط مناسب برای مطالعه هست🪑
اگر داخل خونتوناتاق شخصی ندارین که راحت و آروم باشه پس حتما به کتابخونه یا پانسیون های مطالعاتی برید6️⃣به نظر خودم مهم ترین دلایل درس نخوندن خیلی از ماها اینه که اینقدر درگیر گوشی و فضای فیک مجازیو زندگی های تظاهر شده مردم شدیم که دیگه ذهنمون نمیتونه آزاد باشه که به درس فکر کنه
این در حالیه که واقعا شما یک میلیون دنبال کننده و هزاران لایکدر زیر پست های اینستاگرامیتون هم داشته باشین بازم تا نونوایی برید و این رو به نونوا بگید حتی یدونه نونهم دستتون نمیده
پس بیاید بیرون از اون فضای فیک️7️⃣یکی دیگه از مشکلاتی که باعث میشه نتونین درس بخونین نداشتن یک مشاور و راهنما 🧏️🧏️ هست
کسی که تمام راه رو براتون مشخص کنه و روش مطالعه دقیق تمام درس ها رو بهتون یاد بده
البته حتما لازم نیست مشاور داشته باشین و یکسری از شما ها صرفا با خوندن مطالب مشاوره ای در کانال ها یا سایت های معتبر هم میتونین به چیزی که میخواید برسید8️⃣نداشتن آموزش درست و اصولی رو هم میشه از اصلی ترین دلایل بی میلی یکسری به درس خوندن عنوان کرد
بعضی از شماها در مدارسی درس میخونین که یکسری از معلم هاش ممکنه عشق و علاقه کافی به تدریس و فن بیان مناسبی نداشته باشنپس در این زمان شما برای آموزش بهتره از کلاس های آنلاین یا درسنامه های کتاب های کمک آموزشی استفاده کنین تا مطالب رو بهتر یاد بگیرین -
@mk-mahdi
سلام آقا مهدی
خب در رابطه با خواب و بهداشت خواب
اختلالات و مشکلاتی که تو خواب پیش میاد ناشی از عوامل مختلف میتونه باشه
یکی بیماری های جسمی میتونه باشه
اون یکی نداشتن برنامه ریزی واسه خواب
یه عامل دیگه به تغذیه و فعالیت های روزانه مربوط میشه
استرس و فشار های روانی هم میتونه رو خواب تاثیر گذار باشه
حتی دمای محیط و نوری که به اتاق میرسه هم مهمه
اما راهکارها چیه
اولین عامل اینه خودت هم میگی ۱ میخوابیدم ۵ بیدار میشدم خب این به شدت مضر هست بدن که همون فردا کسل نمیشه میبینی بعد یه مدت همین اتفاقی که برات افتاده میفته چرا که بدن کسل شده و به خواب نیاز داره
کنکوری باشه و یا انسان عادی حداقل ۶ ساعت خواب و حداکثر ۸ ساعت واسه ما جوونا و بزرگسالا لازمه بیشتر و کمترش ضرره
تایم طلایی خواب که بدن انرژی میگیره ۱۱ شب تا ۳ صبح هست که بدن انرژیش رو از این تایم میگیره یعنی این ۴ ساعت ارزشش بیشتر از ۲۰ ساعت بعدی هست بخاطر همین هیچ موقع خواب بعد از ظهری ما رو سیر نمیکنه
خب اما چند راهکار دیگه
قبل از خواب غذاهای سنگین و مصرف کافئین ممنوعه
در طول روز فعالیت بدنی و ورزش انجام بده اما ترجیحا قبل از خواب قید فعالیت بدنی سنگین رو بزن و فقط به چند تا حرکت کششی قبل خواب اکتفا کن
به سلامت بدنیت از نظر تغذیه اهمیت بده
اتاق خواب تا جایی که امکان داره ساکت و تاریک و دمای متناسب باشه نه زیاد گرم که حس خواب بده
نه سرد که پتو بکشی و بگیری بخوابی
از تخت خوابت برای مطالعه به کار نگیر که وسط درس حس ات به سوی خواب نره
چرت روزانه بیشتر از نیم ساعت هم نباشه
لباس راحت برای خواب هم توصیه میشه
همینا والسلام
اگه سوالی ببود حتما بپرس -
hades.m https://forum.alaatv.com/post/2866587
https://forum.alaatv.com/post/2876005
هایییی این دوتا ویس روگوش دادی؟ -
فوری اعلام زمان بندی امتحانات نهایی
رئيس سنجش آموزش و پرورش :
شروع امتحانی نهایی پایه دوازدهم چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت خواهد بود. دانش آموزان پایه دوازدهم در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه امتحان خواهند داد.
امتحان نهایی پایه #دوازدهم ساعت ۷ صبح شروع خواهد شد .
فرآیند شروع آزمون نهایی پایه دوازدهم ۶:۳۰ صبح خواهد بود .شروع امتحان نهایی پایه دهم و یازدهم ۲۷ اردیبهشت ماه خواهد بود . روزهای آزمون پایه دهم و یازدهم یکشنبه ، سه شنبه و پنجشنبه خواهد بود .
شروع آزمون پایه #یازدهم ساعت ۷ صبح خواهد بود .
فرآیند شروع آزمون نهایی پایه یازدهم ۶:۳۰ صبح خواهد بود .شروع آزمون پایه #دهم ساعت ۱۰ صبح خواهد بود.
فرآیند شروع آزمون نهایی پایه دهم ۹:۳۰ خواهد بود. -
انتشار برای اولین بار/ سوالات کنکور چگونه طراحی می شود؟
ابتدا سنجش با نامهای کاغذی در پاکتی مخصوص (هیچ مرحلهای به صورت ایمیل یا ارسال فایل در فضای مجازی نیست) از چند ده نفر از چهرههای شاخص هر درس درخواست طراحی پرسش میدهد. این نامه البته دو شرط مشخص هم دارد: ۱- بستگان درجه اول شما امسال کنکور نداشته باشند. ۲- شما با هیج موسسه کمکآموزشی و کنکوری همکاری نداشته باشید.
مراحل بعد به طبقه هفتمِ معروف در سازمان سنجش بر می گردد:
این پرسشها که جمعآوری میشود، مسؤولیت به چند نفر اصلی هر گروه میرسد که معمولا قویترین و قابلاعتمادترین استادان آن درس در ایران هستند. از این چند نفر، یک نفر هد (مسوول) گروه میشود و در دو، سه جلسه پرسشهای اصلی آن درس مشخص میشوند. روند ورود به طبقه هفتم هم به این صورت است که هیچکس حق همراه داشتن موبایل هر وسیله الکترونیکی دیگر را ندارد و حتی پرسشها را با خودکار و روی کاغذ مینویسیم.پس از طراحی پرسشهای نهایی، برگه پرسشها در اختیار تایپیست مخصوص و مورد اعتماد سنجش در همان طبقه قرار میگیرد و پس از تایپ، یک بار دیگر این گروه، صحت پرسشها و همچنین ایرادهای نگارشی و تایپی را بررسی میکنند که پس از این مرحله، نوبت به تکثیر عمده پرسشها آنهم با استانداردهای مشخص سنجش در ساختمان همین سازمان میرسد.
قرنطینهای درباره طراحان پرسشهای کنکورهای مقاطع تحصیلات تکمیلی (و شاید کنکور سراسری) وجود ندارد و طراحان پس از پایان کار خود در طبقه هفتم به خانه و کلاسهای درس و دانشگاه خود برمیگردند.
با طراحی پرسش ها، بانک سوالات آزمون ایجاد شده و هیئت ممیزی، وظیفه گزینش سوالات نهایی را دارد و پس از انجام این کار، دفترچه ها وارد پروسه چاپ می شوند. این احتمال وجود دارد که دو یا چند سری دفترچه آماده شده اما در آخر، یک سری از آن برای چاپ ارسال شود. قرنطینه اصلی و سخت گیرانه، در این مرحله و برای چاپخانه مرکزی کرج وجود دارد.
-
تاپیکی زدم که خودم حسودی میکنم به مطالبش🥲🥲🥲
خیلی ممنونم ازتون برا وقتی که میزارین️ Hamid.s
@دانش-آموزان-آلاء
واقعا خوش به حالتونه اگر استفاده کنین -
برنامه ریزی برای دروس عمومی امتحانات نهایی از بهمن تا خرداد
سلام
و رسما وارد نیمسال دوم شدیمیعنی دقیقا همون نیمسال پر چالشی که قراره ختم بشه به ۲ تا کنکور اردیبهشت و تیر و البته امتحانات نهاییاز سال گذشته دروس عمومی از کنکور حذف شدن و تاثیر اونها منتقل شد به امتحانات نهایی
طوری که امسال ۲۸٪ کل نمره سوابق تحصیلی مربوط میشه به دروس عمومیخیلی از شما ها ممکنه تا الان به طور جدی برای عمومی ها چیزی مطالعه نکرده باشین که ایرادی هم نداره ولی از اینجا به بعد باید برای عمومی ها برنامه ویژه داشت تا شب امتحانی نشین که اونطوری بد میشه واستون
خب پس حالا چیا رو خوبه که رعایت کنیم؟
اول از همه اینکه روتین شبانه داشته باشین،درس های عمومی مطالبشون فراره نسبتا و برای اینکه خوب یادتون بمونه نیاز به تکرار هستپس باید هر شب در حدود ۲ پارت یک ساعته ۲ درس از درس های عمومی رو بخونید
حالا چرا میگم هر شب️ چون صبح که انرژی بیشتری دارین و ذهن آماده تره بهتره تا درس های اختصاصی خونده بشن و تست هاشون که نیاز به تحلیل و بررسی دقیقی داره انجام بشه و عمومی ها بمونن برای شب
نکته بعدی که باید رعایت کنین این هست که بدونین همونطور که برای کنکور فقط مطالعه تنها به کارتون نمیاد و باید تست های زیادی حل کنین تا به تسلط برسید،برای امتحانات نهایی هم فقط درس خوندن تنها جواب نیست باید تا میتونین نمونه سوالات نهایی سال های گذشته رو حل کنید
اینطوری هم با سبک مختلف سوالات آشنا میشین و هم یاد میگیرین که بیشتر باید روی چه مباحثی تمرکز کنینخب حالا شاید سوال باشه براتون که سوال حل کردن رو از چه زمانی شروع کنیم و در چه بازه هایی سوالات رو حل کنیم️
همونطور که زمانی که میخواید برای کنکور درس بخونید،بعد از تموم شدن هر درسنامه تست هایی از اون مبحث برای تثبیت تسلط حل میکنین،بهترین زمان برای حل سوالات نهایی هم این هست که بعد از مطالعه هر مبحث یا هر درس سوالات مربوط به اون مبحث رو هم حل کنید
کتاب هایی مثل ماجراهای من و درسام خیلی سبز🟩، فرمول 0️⃣2️⃣ یا کتاب 0️⃣2️⃣4️⃣6️⃣ گاج،کتاب بنی هاشم یا امتحانت مهر و ماههمگی جزو کتاب هایی هستند که در کنار درسنامه های مختصر و مفید سوالات نهایی سال های گذشته همراه با پاسخ کامل رو هم دارن
خب حالا به عنوان بحث آخر میخوایم ببینیم که تو هر درس عمومی باید به چه مواردی توجه کنیم
فارسی: معنی کلمات،نویسنده هر کتاب،حفظ ۴ تا شعر ،نکات آرایه و دستور زبان و معنی و مفهوم تمامی شعر ها نثر ها
زبان: لغات ، بخش لیسنینگ، ریدینگ،تمرین های کتاب
عربی:نکات قواعد،تمرین های کتاب درسی،معنی لغات و البته تسلط به قواعد عربی پایه
دینی:متن کتاب،تسلط کامل به تمامی آیات و پرسش های آخر فصل
-
برنامه ریزی برای دروس اختصاصی امتحانات نهایی/از بهمن تا خرداد
سلامی دوباره امیدوارم که حال دلتون عالی باشه و نیمسال دوم رو خیلی بهتر و قوی تر از نیمسال اول شروع کرده باشین
چند روز پیش با هم دیگه بررسی کردیم که ببینیم از الان تا خرداد ماه چطور باید برای دروس عمومی امتحانات نهایی برنامه ریزکنیم و حالا قصد داریم نگاهی به نحوه برنامه ریزی برای دروس اختصاصی امتحانات نهایی بندازیم
تصور اشتباهی که خیلی از دانش آموزان درباره دروس اختصاصی دارن،اینه که فکر میکنن مطالعه برای دروس اختصاصی امتحانات نهاییو کنکوردو قضیه کاملا جدا از هم هستن،در واقع انگار فکر میکنن که سوالات امتحان نهایی و کنکور قراره که از ۲ کتاب مجزاطرح بشن️ در حالیکه منبع اصلی طرح سوالات نهایی و کنکور کتاب درسی شماست
البته نحوه مطالعه و نکاتی که باید هنگام مطالعه برای امتحانات نهایی و کنکور مدنظر داشته باشید قطعا یکسری جاها تفاوت هایی دارن،از جمله اینکه برای کنکور شما خیلی باید ریزتربشید داخل کتاب،اما منظور من اینه که مطالبی که میخونید طوری هست که اگر واقعا مباحثرو مفهومی و اصولی یاد گرفته باشید،هم به سوالات نهایی میتونید جواب بدید و هم به تست های کنکور
اما برای اولی نیاز به حل نمونه سوالات زیاد و برای دومی نیاز به حل تست های زیاد یادگیری یکسری نکات و راه حل های تستی و میانبرهست
بهترین منبع برای امتحانات نهایی اول از همه خود کتاب درسی هستو اینو هیچوقت فراموش نکنید که کتاب درسی باید اولویت باشه
حالا در کنار کتاب درسی از کتاب هایی مثل ماجراهای من و درسامخیلی سبز،امتحانت مهر و ماه️،انتشارات بنی هاشم و اسفندیار،فرمول 20 یا کتاب 6420 گاج و شب امتحان خیلی سبز🟢هم میتونین استفاده کنین که همگی در کنار درسنامه های مفید و مختصری که دارن،سوالات امتحانات نهایی سال های گذشته رو هم پوشش میدن و پاسخ های تشریحی برای تمامی سوالات دارن
حل سوالات نهایی رو شما از عید هم اگر شروع کنید دیر نیست،ولی پیشنهاد میکنم از اول بهمن یا نهایت اول اسفند بعد از اتمام هر مبحث حل یک نمونه سوال نهاییاز یکی از درس های اختصاصی(البته قاعدتا فقط حل سوالات فصل هایی که تا الان خوندین) رو داخل برنامه قرار بدین تا آروم آروم تا خرداد چندین بار سوالات رو حل کرده باشین و کاملا مسلط شده باشین
حالا به عنوان بحث آخر میخوایم بررسی کنیم که در مطالعه هر درس اختصاصی برای امتحانات نهایی باید به چه مواردی توجه داشته باشیم️
زیست🧬: شکل های کتاب،قید ها ،متن کتاب،نمونه سوال تشریحی،نکات ریز کتاب
فیزیک:فعالیت ها،تمرینات کتاب درسی ،تعاریف موجود در کتاب و نمونه سوال تشریحی
شیمی🧪:متن کتاب درسی،تمرینات و با هم بیندیشیم های کتاب درسی،مسائل 🧮 و نمونه سوال تشریحی
ریاضی:فعالیت ها،تمرینات کتاب درسی،فرمول ها و اثبات های مهم،نمونه سوال تشریحی
@دانش-آموزان-آلاء -
میخوام بدونی منم یه جایی دیدم خیلی فاصله دارم با چیزی که میخواستم و از اون همه کتاب و کلاس و آزمونی که اول سال قرار گذاشته بودم برسم بهشون جا موندم!🫠
میخوام بدونی منم همین سوال مسخره ی "از الان بخونم میشه" که بهت میگم نپرس رو،هزار بار پرسیدم از بقیه چون شک کرده بودم به خودم!
میخوام بدونی منم یه روزایی از دیدن کتابای دست نخورده ی تو قفسه احساس سنگینی کردم تو قلبم...بیشتر از عقب موندنه میدونی چی اذیتم میکرد؟سو استفاده از اعتماد مامان و بابایی که منو سپرده بودن دست خودم!بهترین شرایط رو فراهم کرده بودن ولی من چیکار کرده بودم؟تظاهر به درس خوندن
میخوام بدونی منم مث تو زندگی نکردم اون روزا رو!میگم تظاهر به درس خوندن...اما تو خوب میفهمی پشت این تظاهر،خوش گذرونی و عشق و حال نبود!یه آدم درمونده بود که گیر افتاده بود توی یه سیکل معیوب و نمیدونست چیکار کنه با زندگیش...🥲
میخوام بدونی منم از اون شبایی که رو سرت خراب میشن کم نداشتم!همونایی که با عذاب وجدانِ "یه روز دیگه هم گذشت و تو هیچ فرقی نکردی" شروع میشد و با فکرِ "قول میدم از فردا شروع کنمی" که هیچوقت عملی نمیشد تموم!
میخوام بدونی منم کم فکر نکردم که اگه نشه چی...که این بار دیگه چه بهونه ای بیارم واسه قبول نشدنم...که اگه سال بعد موندم دیگه نمیذارم اینجوری شه...که کاش امسال فقط تموم شه دیگه...
میخوام بدونی منم دیگه داشتم تسلیم میشدم،منم دیگه داشتم راضی میشدم به رشته هایی که هیچوقت نخواسته بودم!داشتم گول میزدم خودمو...به خودم گفته بودم اگه امسالم قبول نشم میرم یه رشته ی دیگه میخونم کنارش دوباره برای کنکورم میخونم که پزشکی،دندون،دارو بیارم!در حالیکه میدونستم آدم این کارم نیستم!
ولی از یه جایی به بعد دیگه نخواستم اون آدم قبلیه باشم!دیگه چرتکه ننداختم و دو دوتا چهارتا نکردم که انقد مونده تا کنکور و کف قبولی پزشکی فلان رتبه ست با این درصدا و من اگه چطوری بخونم میرسم یا نمیرسم!دیگه از هیشکی نپرسیدم اگه بخونم قبول میشم یا نه!دیگه پلن B و راه فرار واسه خودم تعریف نکردم!دیگه فکر نکردم اگه قبول نشدم جواب خانواده و دوست و فامیل رو چی بدم...چه اهمیتی داشت واقعا وقتی من داشتم خودمو از دست میدادم!
میدونی ازت چی میخوام؟این که همه چی رو بریزی دور!هرچی که گذشته رو فراموش کنی!واسه بقیه درس نخونی!فکر اینکه اگه نشد چیکار کنم نباشی!ببندی چشمات رو روی همه چی و این کمتر از پنج ماه رو فقط درس بخونی!یه جوری که از خودت راضی باشی!یه جوری که بعدا بتونی تعریفش کنی!یه جوری که تعریف کردن روزایی که بهت گذشته برات درد نباشه،خجالت آور نباشه،پنهونش نکنی!یه جوری که اگه یه روز مث امروز من نشستی واسه بقیه تعریف کردی ته حرفات امید باشه!من ازت میخوام امیدِ آدمایی شی که یه روزی قراره شرایط مشابه امروزِ تو رو داشته باشن نه درس عبرتشون!
دیدی که قصه مون چقدر شبیه بود به هم!قول بده آخرش رو مث من تموم کنی و یه روزی یه جایی تعریف کنی برای یه بچه ی دیگه و قصه ی اونو هم مث خودمون بسازی!
کنکوری جان...من بهت امید دارما...ناامیدم نکنی🥺
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان خسته نباشید
دوازدهمی ها برنامه ای برای نهایی برای عمومی دارید؟
بخواهید شروع کنید
@دانش-آموزان-آلاء