سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
فکر میکنم این تکنیک به کار همهی کنکور ها بیاد:
Zahra.HD در خوابم نمیایه گفته است:
Kourosh Mousavi در خوابم نمیایه گفته است:
با هر یک از کمک های شما یک میمون دریایی نجات پیدا می کند️منم این مشکل رو داشتم قبلا
و مدرسه مون یه مشاور اومد و یه راهکاری داد که برا من خیلی جواب میده همیشه
ایشون گفتن که وقتی میخوای بخوابی ذهنت دقیقا مثل یه گربه ی شیطونه که هی دنبال توپ کاموا میدوه یعنی هی ذهنت فکر میکنه و از این فکر به اون فکر میپره و نمیزاره بخوابی
اینجا باید یه کاری کنی که این گربه آروم بشه و به مغزت اجازه بده که به خواب بری
من خودم قبلا یه روش داشتم:
سوره اخلاص رو تو ذهنم مینوشتم. تا وقتی که خوابم ببره حالا این که غلط املایی داشته باشی مهم نیستا و نکته این که با انگشتت روی هوا ننویس .چشمات رو ببند و تو ذهنت بنویسش
و راهی که مشاور گف:
گف از عدد ۱۰۰ تا عدد ۱ ۳تا۳تا بشمر بیا پایین
این اوایل خیلی سخته و هی ذهنت میره سراع چیزای دیگه ولی بعد یه مدت تمرین کردن به ۳۰ یا ۴۰که برسی خوابت میبره و واقعا هم برای من مثل یه قرص خواب عمل میکنه.
معمولا هم عدد رو توی ذهنم مینویسم یا با عدد هاش بازی میکنم مثلا دهگانش عدد به فارسی و یکان به انگلیسی
اینطوری ذهن بیشتر روی اون اعداد تمرکز میکنه و کمتر سراغ فکرای چرت و پرت دیگه میره -
سلام
این ویس راجع به مرور قبل آزمون هست
یه چیزی که خیلی از بچه ها نسبت بهش اطلاع ندارن یا سهل انگاری میکنن و جدی نمیگیرنش:
دعوت میکنم از آلایی ها تا نظراتشون رو بهم بگن:
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
تو تاپیک زیر:
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو -
Alireza Mousavi1021 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD سلوم/ والا تقریبا ۱ ماهه که پرو الا رو گرفتم و دارم میخونم و روی ۸ساعت تثبیت شده مطاله ام ولی عقب موندن زیاد از برنامه ای ک الا داده و برنامه شخصی نمیتونم بنویسم باعث استرسم شده از اونور توی فیزیک تستاش برام سخته و مثلا تمام فرمولارو بلدم و سر تست نمیدونم از کجا و چیو واسه چی بکار ببرم همین داستانو کم و بیش واسه مسائل شیمی و تستای سخت ریاضی هم دارم استرس هم دارم که از برنامه عقب بمونم و تا عید نتونم برنامه ۱۶مهر راه پرو رو جمع کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام وقت بخیر
رمز تسلط به دروس مخصوصا حلیات تست زیاده
اینکه فرمولهای فیزیک رو میدونین ولی تستاش براتون سخته یعنی هنوز به مرحله ی تسلط نرسیدین
برای چنین درسهایی مطالعه ی درسنامه یا جزوه ی دبیر ، تست و آزمون خیلی مهم هستن
یه کتابی که برا خودم مفید واقع شد ؟ کتاب فیزیک سه سطحی قلمچی بود که انواع تیپ تست هارو پوشش میداد ، لازمه بگم سطح کتاب بالاست و به هیچ عنوان برای منبع اول توصیه نمیشه . -
️این قسمت:
"روز کنکور"
.
یه جمله ی کلیشه ای هست راجع به روز کنکور که میگن️
کنکور جای فکر کردن نیست ️
من به شدتتتتتت به این حرف اعتقاد دارم، حالا اصلا این یعنی چی️ یعنی این که شما اون چند ساعتی که سر کنکور هستی قرار نیس به سوالی عمیقا فکر کنی و دنبال جواب بگردی به عبارت دیگه شما قراره کاملا غریزی عمل کنی...
بزارین بیشتر توضیح بدم️
️حتما تجربه کردین که وقتی یه تیپ تست رو چندین بار زده باشین و فول فول باشین. تو اون نوع تست وقتی یه تست از اون تیپ ببینین قطعا خیلی راحت مسیر حل کردن سوال میاد جلو چشمتون و به سرعت میرین سراغ حل کردن یا تحلیل کردنش.
دقیقا منظورم از غریزی همینه️ یعنی شما سر کنکور انقدر تیپ تست دیدین و به قدری اماده هستین که وقتی با یه تست رو به رو شدید و از اونایی هست که شما قبل کنکور چندین بار دیدیدش طبیعتا خیلی سریع میرین سوال حل کردنش
️یه نکته🫣️ معمولا خیلی ها فکر میکنن اون کسی موفقه که تیپ تست های متنوعی دیده باشه ولی اصلا به این موضوع دقت نمیکنن که ️ این که تو اون تیپ تستی که دیدی به مهارت کامل برسی شرط اصلیه️ و به همین دلیلم هست که حس میکنن وقتی یه تست رو یه بار زدم کافیه️ نه اصلا اینطور نیس️ هرچی بیشتر یه نوع تست رو بزنی بیشتر تو ذهنت تثبیت میشه( قضیه مثل همون حرفیه که میگن یه کتاب رو چند بار بخون نه چند تا کتاب رو یه بار)
.
پس وقتی نشستی سر کنکور چه چیزایی از اونایی که قبلا خوندی به کارت میاد️
دقیقا اونایی که بار ها وبار ها خوندیش و کاملا ملکه ذهنت شده و عملا وقت زیادی برای به یاد اوردنش صرف نمیکنی(چون وقت خودش خیلی مهمه برا ما️) و وقتی دیدیش ذهنت میگه عه من اینو خیلی جا ها دیدم خیلی برام اشناست بریم تو کارش
ما سر ازمون ها دقیقا داریم همین غریزی کار کردن رو تمرین میکنیم
تو پست های قبلی حرف زدیم که شما قرار نیس بری سراغ تست سخت، شما قراره بری سراغ تستهای اسون و اشنا
حالا فکر میکنم منظورم رو از تست اشنا بفهمید
پس از این به بعد ازمون های ازمایشی برای شما جایی نیس که بشینی سر سوال ها فکر کنی️
ازمون برای شما جاییه که چیزایی که قبلا یاد گرفتید رو روی برگه خالی کنید
**
زندگی تون پر از لبخند
کنکورتون پر از تست های اشنا
دعوت میکنم از بچه ها @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء خوشحال میشم نظرات شما رو بدونم***https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو/2
بچه ها لطفا تو تاپیک بالا حرف بزنین -
سلام
️مشکلی که اکثر بچه ها رو شاکی کرده اینه که توی خونه خیلی خوب تست میزنن اما توی آزمون نه!
و درصد و تراز خوبی کسب نمیکنن🟩حالا دلایلش چیه؟
1️⃣عادت نداشتن به جو آزمونتوی خونه شرایط کاملا همونطوریه میخوای
نور و دمای مناسب، سکوت، لباس راحتی، اگه خسته شی بین تست زدن میتونی دراز بکشی و...و خب توی محیط آزمون مسلما به این اندازه راحت نیستی و ممکنه باعث عدم تمرکزت شه
️حالا چیکار کنیم؟
توی خونه موقع تست زدن شرایطی مشابه آزمون ایجاد کن
️لباس رسمی تر بپوش، سعی کن پشت میز بشینی، دما رو یکبار بالا و یکبار پایین ببر، تلویزیون رو روشن کن و سعی کن بدون توجه به صدا تمرکز کنی و...️چند بار که توی خونه این شرایط رو ایجاد کنی، دیگه فضای آزمون خیلی اذیتت نمیکنه
2️⃣تست زمان دار
توی کنکور اینکه فقط جواب سوال رو بلد باشی مهم نیس، مهم اینه که توی زمان تعیین شده به جواب برسی
3️⃣یکی دیگه از دلایلی که توی خونه خوب تست میزنی ولی توی آزمون نه، اینه که توی خونه بدون محدودیت زمانی تست میزنی اما سر جلسه زمانت کمه و نمیتونی به جواب برسی
پس توی خونه حتما %(#ff0000)[تست زمان دار کار کن] که سرجلسه بتونی زمانت رو مدیریت کنی
-
کمالگرایی ممنوع
کمالگرایی تو سال کنکور میتونه خیلی ازاردهنده باشه
یکی از مهمترین راه حل ها اینه که قبول کنیم کمالگرا هستیم و بجای افتخار کردن بهش سعی کنیم به صورت منطقی باهاش مبارزه کنیم
تو سال کنکور واقعا فرقی نداره تکالیف مدرستون رو با خط نستعلیق بنویسید یا عادی
اگه دو ساعت دیرتر از خواب بیدار شدید معنیش این نیس که بقیه روز رو ازتون گرفتن
اگه یه ازمونو خراب کردید قرار نیس کل ازموناتون خراب شه
اگه از بازه زمانی دو یا سه هفته ای ازمون یه هفته رو از دست دادید دلیل نمیشه که بقیشم نخونید
اگه چند تا سوال اول ریاضی ازمون رو نتونستید جواب بدید اصلا به این معنی نیس که دیگه ازمون براتون تموم شده
اگه دیر برای کنکور شروع کردید باعث نمیشه که کلا اون سال قید کنکور رو بزنید️
و کلی اگه دیگه که خودتون بهتر میدونید....کاهش کمالگرایی تو این موارد رو مثل یه چالش نگاه کنید و تلاش کنید تا از این چالش موفق بیرون بیاید
فقط کافیه هر زمان که این افکار سراغتون اومد محکم پسشون بزنیدمیدونم که میتونید
-
@ن-ــبـآت در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام
روزتون بخیر
اولا لازمه تشکر کنم که بدون هیچگونه چشمداشتی به ما کمک میکنین انشاالله خدا بهترینها رو نصیبتون کنه.ممنونم انشالله بهترین ها برای خودت
چندتا سوال داشتم:
- تستهای هر درس رو بر چه مبنایی نشاندار کنیم؟ غلطها و نزدهها؟ سوالات ایده دار؟ چطور سوالات خوب رو تشخیص بدیم؟
این قسمت:
️مارکدار کردن تست ها
.
معمولا بچه ها وقتی اسم مارکدار کردن رو میشون حس میکنن قراره شاخ غول بشکنن یا یه کار عجیب و غریبه
امروز راجع به مارکدار کردن قراره یاد بگیریم تا از این کار خیلی مهم غافل نشیم و به بهترین شکل انجامش بدیم.
️تست هارو میتونم سه دسته کنم و دربارهش حرف بزنم:
تست های غلط ️: این تست ها قشر مظلوم جامعه هستن چون اونطور که باید مورد توجه قرار نمیگیرن اون دانش آموزی که یه تست رو غلط میزنه وقتی میره پاسخنامه رو میخونه( که با اینم خیلی موافق نیستم تو ریاضی و فیزیک) حس میکنه یادش گرفته دیگه و با غرور و افتخار میره سراغ تست دیگه ولی بدبختی اینجاست که چند وقت دیگه وقتی میاد تست هارو بزنه میبینه تو همون تست دقیقا همون اشتباه رو دوباره کرده🫤 خب دلیلش چیه؟🫣 این که اون دانش آموز اون نکته ای که تو تست بوده رو یاد نگرفته و فقط حفظ کرده(حواس پرتی رو دارم فاکتور میگیرم)
و حالا
️ راه حل: پیشنهاد میکنم نکته ای که تو اون تست هست رو یادداشت کنین(تو کتاب یا جایی که نکات اون درس رو مرور میکنین)و کنار خود تست یه علامت بزنین که به شما معنی غلط جواب دادن اون تست رو بده.
تست های درست ️: این تست ها جایی هستن که یکم بچه هارو گیج میکنن
تو تست هایی که درست زدین یه تست هایی هستن که:
️ با زدنشون (یا خوندن پاسخنامهش) همه یا بخشی از مطالبی که تو اون درس هست خیلی قشنگ براتون مرور میشه
️نکته یا ایده خیلی قشنگی برای یاد گرفتن داره(مثلا تو زیست تحلیلی یا ترکیبی سمی باشه)
️ یا حرفی میزنه که شما قبلا بلدش نبودی
اینا اون تست هایی هستن که قراره مارکدار بشن و نزدیک کنکور یا شب آزمون یا آزمون های جمعبندی به جای وقت گذاشتن رو همه ی تست های اون مبحث مستقیم میری سراغ اونا
تست های نزده ️(به شرط خوندن و عدم پاسخگویی): این تست ها رو وقتی خوندی و نزدی این معنی رو میده که:
️ هیچ ایده ای برای حل کردنش نداشتی
️ یا مسیر حل کردنت درست نبوده که به جواب نرسیدی(سوالات حلیاتی)
من خودم دور این سوال ها یه دایره میکشیدم و از معلمم میپرسیدم و بعد از این که راهش رو یاد گرفتم خودم یه چند بار دیگه تو خونه حل میکردم تا عمیقا بفهمم قضیه چی بوده.
این تست هارو که سه مدل مارکدار کردین درواقع تست های گلچین شده برای شخص شما هستن
خب اینم از قضیه تست های مارکدار
.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
تاپیک زیر فراموش نشه -
سلام سلام
همیشه که قرار نیس اینجا مشاوره بگیریم
گاهی انگیزه هم میگیریم
این عکس دانشکده پزشکی تبریز هست
هدف چن نفره ؟
روزی چند ساعت وقت میزاری که به هدفت برسی ؟
چه میدونی شاید سال بعد این موقع هم دانشگاهی شدیم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا -
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
واقعا خیلی خوبه ممنون ازتون.اگه بگید که هر درس رو چجوری بخونیم.
به نظر برای همههههههی کنکوری ها واجبه که احداقل یه بار به ویدئو های "شروع از نو" ی آلا سر بزنن
شاید بگین که واسه کنکور سال قبله و کنکور عوض شده و اینا
ولی باید بگم ممکنه اعداد و ارقام فرق کرده باشه ولی واقعا نکته های مفیدی میگن که خیلی به دردتون میخوره
https://alaatv.com/set/1210
اینجا راه و روش خوندن در درسی رو هم خیلی خوب بهتون یاد میدن
.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Hhh Hh در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Kourosh Mousavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi اولا منم آدم زیاد احساسی نیستم
دوما دلشوره داشتن که خیلی طبیعیه حتی واسه اون بی احساس
و به نظر من دو جور راه حل برای کم کردنش هست
یکی این راه های پروفنی که درمان کوتاه مدتی داره مثل نفس عمیق و ریلکس و این چیزا
و راه کارسازتر اینه که با خودت کنار بیای
من خودم روز کنکور خالی از هر استرسی بودم
چون با خودم کنار اومده بودم که آقا این یه قسمت کوچولو از زندگیتوعه وقتی استرس میگرفتم خود آینده و گذشتهم رو تصور میکردم مثلا منی که قبلا داشت با عروسک هام بازی میکرد یا منی که تو مدرسه گریه کرده بود یا منی که از مدرسه فرار کرده ود
یا به ایندهم فکر میکردم به منی که شاید میره سر کار، منی که شاید مادر شده ، منی که شاید جلوی مو هاش سفید شده.
.
.
این فکر ها باعث میشد بفهمم هم خیلی روز های سخت رو گذروندم هم قراره کلی روز سخت رو بگذرونم
و کنکور یکی از اوناست که من میتونم اگه این دفعه اونطوری که میخوام نشد سال بعد هم دوباره امتحانش کنم
.
این فکر به من آرامش میداد
البته نمیدونم که برای بقیه هم کارساز هست یا نه
ولی خیلی بهم اطمینان خاطر میداد که با کنکور قرار نیس چیزی تموم یا شروع بشه
چیزی که باارزشه وجود منه که اینهمه تلاش کرده و الان تو این نقطه از زندگیش ایستاده
و این "من" از کنکور مهم تره
پس به کنکور به عنوان یه چالش و تجربه نگاه میکنم که قراره این "من" رو باارزش تر و قوی تر کنه -
Alireza Mousavi1021 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD واقعا نکته خوب و بجایی گفتی اماااا سر کنکور حتما یه سری تستا هم هست ک ایده جدید دارن و فرق رتبه های زیر ۲ ۳ هزارو مشخص میکنن
بله ایده های جدید هم ممکنه وجود داشته باشن
ولی میدونین چیه؟ اون رتبه زیر ۲ یا ۳ هزار که اون تست با ایده خاص رو شاید زده و رتبه بهتری آورده کسیه که بیشتر تمرین کرده و حالا شاید هم دقیقا کپی اون ایده رو ندیده باشه ولی آنقدر تست حوالی اون تست جدیده دیده که با یکم فکر کردن به جواب رسیده.
البته اینم بگم که اون رتبه برتر هم این تست های جدید رو از تست های اسون و متوسطی که بلده جدا کرده و تو وقت اضافه ای که آخر کار داشته زده.
-
-
در رابطه با ریاضی هم
طبق تجربه ی شخصیم واینکه باعث شد هر چی خوندم رو بزنم
(۷۸٪)
اینه که همه ی سوالات رو با روش ها و فرمول های اصلی حل میکردم تو دوران پشت کنکور چون خودتون هم میدونید روش های تستی و شاید کمی خلاصه شده تو استرس کنکور از یاد میره
اگر احتمال و هندسه ی تحلیلی رو حذف نمیکردم و میخوندم حتما ۱۰۰ میزدم
البته عمومی حذف شده
عربی هم بیشترین درصدم تو عمومی بود
تجربه ی شخصیم میگه قواعد رو بلد باشین ترجمه هم راحتتره و اینکه رو ترجمه برای امسال قواعد درس ۴ رو برای نهایی بخونین
همه ی سوالات رو با اثباتش بلد شده بودم و فرمولا رو پیدا میکردم
اصلا یدونه اش رو حفظ و بخاطر نسپاردم
شاید مسخره باشه ولی کتاب نوشتم
و خودم کتب درسنامه ای نداشتم
واسه خودم با داداشم کتاب نوشتیم
تست زیادی هم نزدم ولی زیاد مرور کردم
۷۰۰ تا تست زدم ولی ۴ دور مرور کردم تستارو
درسنامه ام اون سبزهای کتاب درسی بود
و از نکات تست ها و اون سبز ها کتاب نوشتیم -
میدونم واسه نهایی هست ولی چون تاثیر داره میگم
شروط لازم برای ۲۰ گرفتن در نهایی ویژه دروس عمومی !شرط اول: کتاب درسی کامل خوانده شود. تمام تمرینات، کار در کلاس و فعالیت های کتاب حل شوند.
شرط دوم: یاد بگیرید دقیق به شیوه نهایی بنویسید و ریز بارم سوالات رو بلد باشین. باید یاد بگیرید برای هر تیپ سوال باید چه مواردی رو بنویسید
شرط سوم: سوالات سه سال اخیر نهایی حل شوند(در طول سال خوانده شوند نه صرفا قبل امتحان). شرط دوم رو هنگام حل سوالات سال گذشته تکمیل کنید و یاد بگیرید چطور بنویسیدنکات لازم در خواندن هر درس :
️ ادبیات :
1️⃣معنی تمام کلمات سخت (نه صرفا کلماتی که در کتاب معنی شده اند)
2️⃣معنی و مفهوم تمامی اشعار کتاب درسی و مفاهیم نمادین ابیات
3️⃣معنی تمامی نثر های قدیمی کتاب درسی
4️⃣آرایه های مهم
5️⃣لغات املایی مهم
6️⃣نکات دستور زبان
7️⃣حفظ اشعار حفظی
8️⃣تاریخ ادبیات️ دینی :
1️⃣پیام آیات
2️⃣خواندن دقیق متن کتاب و آمادگی برای سوالان صحیح غلط، جاخالی، کوتاه پاسخ و وصل کنید
3⃣حفظ تعاریف موجود در کتاب مانند تعریف نفس اماره...
4⃣حفظ معنی اصطلاحات موجود در کتاب
5⃣حفظ پاسخ تمامی پرسش های انتهای هر درس️ عربی :
1️⃣معنی لغات/ مترادف و متضاد ها
2️⃣معنی جملات کتاب درسی
3️⃣تسلط بر قواعد ترجمه
4️⃣احاطه کامل بر قواعد و حل تست تمرینی(در صورت لزوم قواعد پایه دهم و یازدهم مرور شوند)
5️⃣دانستن تحلیل صرفی و اعراب لغات
6️⃣آمادگی برای متن️ زبان :
1⃣توجه به رعایت املای صحیح تماک کلماتی که حین امتحان مینویسید
2⃣آمادگی جهت سوالات لسنینگ و تقویت مهارت گوش دادن
3⃣حل تمامی تمارین کتاب درسی و پاسخ دادن به آنها به شیوهی خود کتاب درسی
4⃣احاطه کامل بر معنی لغات پایه دوازده (در صورت امکان لغات پایه دهم، یازدهم خوانده شوند)
5⃣احاطه کامل بر گرامر و حل کردن تست تمرینی
6⃣آمادگی برای ریدینگ و تقویت مهارت متن خوانی و شیوه برخورد با لغات جدیدشرط آخر!
تمیز، شمرده و مرتب بنویسید، حتی موقع تمرین -
@Aye در مشاوره کنکوری گفته است:
میتونم یه سوال مشاوره ای بپرسم ؟
من یازدهمی ام
و به شدت معتاد فیلم و سریالم
شما تو دوران کنکور فیلم و ... میدیدین؟ به نظرتون راهی هست بین اینا تعادل برقرار کنم ؟ حرف از ترک اعتیاد نزنید که موجب مرض استسلام
خب هنوز یازدهمی و وقت داری تا کنکور
پس بیا این کار بکن
سعی کن سریال نبینی چون همش فکرت این میشه قسمت بعدی چی میشه
من پارسال ک مشاور داشتم میگفت هرروز یک فیلم سینمایی ببین
ندیدن فیلمم نمیشه مسلما حتی تو سال کنکورم ب استراحت نیاز هست. -
@محمد-مهدی-کاووسی در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام بچه ها
این برنامه امتحانی بنده
اینم یه جمع آوری اطلاعات کلی
مواردی که ذکر نشده یا بلدم یا نمونه سوال کار کردم و بلدم اما بیشتر نیازه که اونو در وقت داده شده حلش میکنم
اما موارد ذکر شده مواردیه که معتقدم داخل وقت امتحانات دی اگه این یه هفته باقی مانده کاریش نکنم به مشکل احتمالش بشدت بالاست بخورم
اصلا به ادبیات نگاه میکنی استرس میگیری ماشالا یه نمره پرسش کامل ازش گرفتم با خیال راحت ولش کردم ! و اصلا هم بهش فکر نکردم ! یه برنامه بهم بگید تا ده دی میتونم برسم به موارد ذکر شدهبریم سراغ یه دستورالعمل خفن برای نوشتن برنامه درسی تو بازه ی زمانی مشخص
خب خب️
1️⃣اولش باید درس هات رو به دو گروه دوست داشتنی و یکم دوست نداشتنی(اونایی که حس خوبی بهشون نداری) تقسیم کنی چون که انگیزه برای درس خوندن لازمه.(آخر کار میفهمی چی میگم)
2️⃣بعد اولویت مهم بودن بهشون میدی یعنی بین اونایی که دوست داری کدوم ها مهم تر هستن و از بین اونایی که حس خوبی بهشون نداری کدوم ها مهم تر هستن(اینارو قراره بزاری تو روز های اول برنامهت)
3️⃣بعد درس ها رو به دو دسته ی دیگه هم تقسیم میکنی دسته ی عمومی ها و اختصاصی ها
4️⃣حالا هر درس رو براساس حجم تقسیم بندی میکنی مثلا یه درسی که خیلی حجمش زیاده چند قسمت میکنی مثل ادبیات که چندین درس رو نخوندی(ادبیات رو پیشنهاد میکنم از روز اول پشت سر هم بچین تا روز ششم که وقتی تا شروع امتحان هات کم مونده نگرانش نباشی) حالا هر درس تو چند تیکه شده و تقریبا تعداد واحد های درسی تو مشخص شده و هم اولویت ها
5️⃣شروع میکنی از روز اول درس های جدید رو که اصلا نخوندی میچینی تا مرور ها و دوره کردن ها و تمرین های تشریحی بمونه برای روز های آخر و نزدیکی امتحانات. درضمن به این حواست باشه که تو یه روز هم اختصاصی داشته باشی هم عمومی.
️و راجب چیزی که اولش بهت گفتم درس هایی که دوست داری باید بین درس های نامحبوب() بزاری. اینطوری وقتی یه درس نامحبوب میخونی میدونی کا بعدش یه درس مورد علاقه رو قراره بخونی و این بهت روحیه میده.
.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
@Aye در مشاوره کنکوری گفته است:
میتونم یه سوال مشاوره ای بپرسم ؟
من یازدهمی ام
و به شدت معتاد فیلم و سریالم
شما تو دوران کنکور فیلم و ... میدیدین؟ به نظرتون راهی هست بین اینا تعادل برقرار کنم ؟ حرف از ترک اعتیاد نزنید که موجب مرض است.
ترک اعتیاد که صدرصد موجب مرض است
ولی فیلم من خودم غالبا سینمایی میدیدم چون حداکثر دو ساعت وقت میزاری و تموم میشه ولی اگه سریال ببینی هی ذهنت میره سراغ بقیه فیلم و وسوسه میشی برا دیدنش یا تمرکز نخواهی داشت.
.
ولی بعضی سریالای کشکی مثل فیلم های صداوسیما خوبن من اینارو بهانه میکردم که با خونواده وقت بگذرونم و هم یکم تفریح کرده باشم.
.
و راجب این که گفتین رو دور تند میزارین یه سریال امروزی حداقلش دیگه ۸ قسمتی هست و اگه شما بشینین اینو ببینین و تموم کنین بازم کلی وقت ازتون گرفته میشه که یه وقفه خیلی طولانیه.
.
یا میتونین سریال هایی ببینین که همه ی قسمت هاش نیومده باشن اینطوری هفته ای دو قسمت وقت میزارین (ولی اونم حواستون باشه فیلمی نباشه که براش له له بزنین و منتظر قسمت بعد باشین) -
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD الان ازمون امروز توی ازمون درصدام اومد پایین نسبت به ازمون قبل درصورتی که من این 2هفته خیلی بیشتر خوندم و 2 هفته تعطیل بودیم.نمیدونم چرا خراب کردم ازمون رو؟؟
احتمالات زیادی هست و باید آنالیز کنین
و مهم ترین کار اینه که آزمون رو تحلیل کنین اون وقت میفهمین که چرا درصد هاتون پایین اومده
آزمون سخت تر بود؟
شما تمرکز نداشتین؟
مطلب براتون جا نیوفتاده؟
یا برنامه یادگیریتون درست نبوده؟
یا...
فکر میکنم اگه آزمون رو تحلیل کنین دلیلش رو میفهمین -
نتایج یا مسیر؟
احتمالا این جمله رو از رتبه برترا شنیدید که میگن ما روی مسیر تمرکز میکردیم نه نتایج آزمون
ممکنه همون لحظه گفته باشید این جمله کلیشه ایه و مگه میشه به نتایج توجه نکرد؟
ولی احتمالا اینجا دچار اشتباه محاسباتی شدید و درست منظور اون فرد رو متوجه نشدیداینکه کلا نتایج و اهداف رو نادیده بگیریم شاید غیرممکن باشه و البته در مواقعی آسیب زننده
اماااااااااا باید حواسمون باشه که اونقدر درگیر نتایج نباشیم که مسیر رو فراموش کنیم
بله نتایج مهمن اما برای آنالیز عملکردمون و رفع نواقص و پیدا کردن نقاط قوت نه برای غصه خوردن از نتیجه بد یا مغرور شدن از نتیجه خوبپس اینکه الان نتایج خرد به ما چی میگن مهمه
چون با توجه به اونا استراتژی بقیه مسیر رو میچینیم اما اینکه اونقدر این نتایج برامون اهمیت داشته باشه که از بقیه مسیر غافل بشیم بسیارر غلطه