سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره کنکوری
-
تحلیل سوالات آزمون نهایی دین و زندگی دوازدهم تجربی در دیماه ۱۴۰۱
از مجموع ۲۰ نمره
۵نمره آسان۱۱/۵نمره متوسط و️۳ونیم نمره دشوار بود.
تفاوت محتوایی سوالات نسبت به سالهای قبل
️۴سوال سه گزینه ای شبیه کنکور
️یک سوال حفظ آیه عین کنکور
️یک سوال از سوالاتِ مراتب توحید، مربوط به روابط علی و معلولی بود که تا بحال در سوالات نهایی سابقه نداشت و از سوالات رایج کنکور بود.
️درسوالات کشف ارتباط همانند سوالات کنکور به نکات خیلی ریز توجه شده بودمثل:ایجاد شرایط برای آسان رسیدن به مقصد و ایجاد شرایط برای بروز صفات، که یکی برای توفیق و دیگری برای ابتلاست.
سوالات درست و غلط و جا خالی قبلا هرکدام ۵/نمره بود که در این آزمون تعداد آنها زیاد ولی هرکدام ۲۵صدم شده بودند و برای پاسخ دادن به آنها علاوه بر مفهوم، تسلط بر متن را می طلبید.
۸نمره از سوالات، به سوالات تشریحی اختصاص داده شده بود که با توجه به سلیقه ای بودن تصحیح و اینکه نمرات در پذیرش دانشگاهاتاثیر قطعی دارد،بهتر است تا جایی که ممکن است این مدل سوالات کاهش پیدا کند.
️️اگر سوالات خرداد به این سبک باشد برای گرفتن نمره ۱۹ به بالا و بیست ،در مطالعه درس دین و زندگی با توجه به ضریب بالای این درس به نکات زیر توجه کنید
1️⃣ در درجه اول به مفهوم و محتوای دروس و کتاب باید تسلط داشته باشید.
2️⃣به متن کتاب تسلط داشته باشید که بدون قدم اول این کار دشوار خواهد بود.
3️⃣به متن آیات و ترجمه آنها دقت کنید که حدود یک نمره از سوالات، از این مدل خواهدبود.
4️⃣به پیام آیات فقط در حد پیام های کتاب که در بخش تدبر آمده است توجه کنید و خودتان را درگیر مطالب اضافی نکنید.
️️توجه کنید که برای گرفتن نمره ۱۰الی ۱۵ اگرفقط یک هفته آخر را بخوانید کافی است.
مورد توجه ترمیمیای خرداد -
بچه ها لطفا اسپم ندید
@Aye در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD چرا رو من جواب نداد فک کنم زیادی خوردم تا صبح نرسید
کل شبو تو سرویس بودمخب این بستگی به شرایط هر فرد داره اگه شما خواب سبکی داشته باشین ممکنه به این مشکل بر بخورین ماهم تو پست اول این تاپیک گفتیم که حرف هامون صرفا از روی تجربه های شخصی هست.
اگر راجب خوابتون مشکل دارین پیشنهاد میکنم که این پست سر بزنین:Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
سلام دوباره
ویس امروز راجع به خواب و روتین روزانه مون هست
یه مسئله خیلی مهم که نادیدهش میگیریم️
جواب این سوال هم اینجاست:Michael Vey در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
اصلا حوصله ندارم صبح زودتر از 7 پاشم و شب دیر تر از 9 و نیم اینا بخونم.. چ کنم
. -
امتحان نهایی برای تمامیِ دانشآموزان پایه ۱۰، ۱۱ و ۱۲ از خرداد ۱۴۰۳
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش: سابقه تحصیلی برای سال ۱۴۰۲ عدد ۴۰ درصد قطعی است. برای کنکور ۱۴۰۳ نیز این تأثیر ۵۰ درصد قطعی و برای پایه دوازدهم است.
برای سال ۱۴۰۴ سوابق تحصیلی پایه یازدهم هم ایجاد میشود و سوابق یازدهم و دوازدهم با تأثیر ۶۰ درصد است.
در خرداد ۱۴۰۳، همه دانشآموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهند داشت. چون در سال ۱۴۰۵ سابقه تحصیلی برای پایه دهم باید داشته باشیم.
سوابق تحصیلی در سال ۱۴۰۵ در سه پایه دهم و یازدهم و دوازدهم تأثیر ۶۰ درصد قطعی است.
@ریاضیا
@انسانیا
@تجربیا -
-
چند نکته برای داشتن مطالعه موثر
| دلهره و استرس از جمله آسیبهایی است که ذهن فرد را هنگام مطالعه مختل می کند.
مطالعه باید با انگیزه شروع شود و مکان مطالعه باید محیطی آرام و عادی از هرگونه عوامل برهم زننده تمرکز، مانند عکس و پوستر باشد.| زمان مطالعه هم از نکات بسیار مهم است.
| به طور معمول صبح زمان مناسبی برای مطالعه است، زیرا مغز به اندازه کافی استراحت کرده و آمادگی لازم برای یادگیری را دارد. مدت مطالعه نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. بهترین مدت مطالعه حدود 45 تا 60دقیقه و سپس 15 دقیقه استراحت است.| برای یک مطالعه موفق و نتیجه بخش بهتر است دروس مشابه پشت سرهم خوانده نشود زیرا مطالعه کردن دروس مشابه باعث تداخل در یادگیری و ایجاد خستگی ذهن میشود.
| بهترین شیوه مطالعه این است که دانش آموزان بعد از بازگشت از مدرسه و ساعتی استراحت، به انجام مطالعه دروس همان روز بپردازد تا یادگیری او بعد از کلاس کامل شود.| مراحل یک مطالعه مطلوب عبارتند از:
| پیش خوانی ،سؤال کردن، خواندن،تفکرکردن ،حفظ کردن، مرور کردن.| فضای مطالعه نباید طوری باشد که موجب ازبین رفتن تمرکز شود.
| رفت و آمدهای مکرر، هوای نامناسب، گفتوگوی اطرافیان و موارد دیگر میتواند در چگونگی مطالعه دانش آموز موثر باشد. -
-
سلام بچه ها
خوشحالم که تاپیک ما به عنوان تاپیک برتر این ماه انتخاب شده و آنقدر خوب و تاثیرگذار بوده که این عنوان رو به خودش گرفته
ممنونم از هانیه عزیز که وقتی ازش خواستم تو این تاپیک همراه ما باشه گفت" حله داداش من هستم"
و شما که از ما حمایت کردین.️
امیدوارم همراهی فارغ التحصیلان با کنکوری ها همچنان توی انجمن ادامه داشته باشه.
اون روزی که تصمیم که ایجاد این تاپیک گرفتم میخواستم اینجا جایی باشه که تجربهی واقعی اونایی که نتیجه گرفتن رو از زبون خودشون بشنویم و جایی برای مشاور های بدون تجربه و مشاوره های سمی که نه تنها کمک نمیکنن بلکه باعث از بین رفتن امید و انگیزه بچه ها میشن یا امید واهی میدن نباشه.
پس اولش از خودم و بعد از شما خواهش میکنم این تاپیک رو مثل پیج های غیرعلمی با پست های سمی افت زده نکنیم.
ممنون -
-
میای با هم درس بخونیم؟
-آره عالی میشه
-هرروز گزارش کار میدیم و برنامهمون رو باهم پیش میبریم.
-خیلی خوبه. کلی هم انگیزه میگیرم وقتی باهم بخونیم
-کنکور رو باهم می ترکونیم
-ایول بریم تو کارش. از فردا شروع کنیم؟
-...
این حرف رو خیلی شنیدی مگه نه؟
.
تو دوتا پست بعدی همراهم باشین
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Zahra.HD فکر نمیکنم کنکوریای باشه و این مدل پیام هارو ندیده باشه یا یکی از دو طرف این چت نباشه️
حداقل تو همین انجمن آلا خیلی تاپیک این شکلی وجود داره.
چرا️ چون این قبیل حرف ها ظاهرا خیلی قشنگ و تاثیرگذار هستن ولی:
امان از اون گروه هایی که ساخته شد و بیشتر از چند روز یا چند هفته دوام نداشت، امان از اون انگیزه هایی که با یه نسیم بهاری میان و میرن، امان از اون کنکوری هایی که بازیچه دست رفیق های دمدمی مزاج و بی اراده میشن، امان از ...(تا خود فردا میتونم بشمرم براتون🫤)
️یادتونه قبلا راجع به مُسَکِن ها حرف زدم؟ قرص هایی که میخوری ولی به جای درمان مشکلت فقط برای چند ساعت ساکتش میکنه.
"دوستان عزیزم! این گروه های درس خوندن باهم دیگه، و گزارش شبانه و رقابت دوستانه دقیقا مثل همین قرص ها هستن"
پس لطفا گول ظاهر جذابشون رو نخورین چون خیلی طول نمیکشه که از هم میپاشن️
.
احتمالا خیلیا الان گارد بگیرن که " نه اتفاقا خیلی هم به ما انگیزه میده برا درس خوندن و فلان وبهمان..."
ولی بچه ها این حرف رو منی دارم بهتون میزنم که کلی از این کارها کرده و با خیلیا قرار گذاشته درس بخونه.
.
میخوام با چند تا حرف متقاعد کنم شمارو که دست از این کار بردارین(اگرم نشدید برید تو کارش و خودتون تجربهش کنین🫤)
1️⃣ فرض کن تو از اون رفیق شفیقت تایم مطالعه بالاتری داری اون وقت وقتی شب ها گزارش میدی و میبینی ازش جلوتری میگی چه خبره بابا فلانی داره اینقد میخونه بزار من یکم استراحت کنم خیلی فشار نیارم به خودم خسته نشم اینطوری میشه که شما افت میکنی...
2️⃣ فرض کن رفیقت از تو خیلی خفن تره روزی فلان قدر از تو بیشتر میخونه پس وقتی گزارش بدین و ببینی که اون خیلی جلوتره نامید میشی که اون روزی راحت فلان قدر داره میخونه ولی منی که دارم خودمو جر میدم به گرد پاشم نمیرسم اینه که ناامید میشی...
3️⃣ خیلی وقتا هم پیش میاد باهم قرار بزارین واسه درس خوندن بعد شب که گزارش میدی و ذوق و خوشحالی از درس خوندنت، میگه عه فلانی من امروز مشکل داشتم، مریض بودم، کار برام پیش اومد، فلان مهمونی رفتم، خوابیدم، و... هیچی نخوندم. دقیقا همینجاست که تو داغون میشی...
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
Zahra.HD
سوال: خب پس چیکار کنم️
جواب1️⃣: اگه مشاور داری که طبیعتا به اون گزارش میدی
جواب2️⃣: اگه نداری به خودت گزارش بده!
با قیافه های درهم نگاهم نکنین() این کار حداقلش واسه من که جواب داد، من وقتی از دوستان و اینا بریدم یه دفترچه برداشتم و گزارش روزانهم رو توش مینوشتم ️با یه جمله برای توصیف اون روز و درس هایی که از اتفاقات اون روز گرفتم.
️اگه کسی هستین که بیش خودتون حرمت دارین ، برای خودتون ارزش قائلید، میخواید سر حرفتون بایستید و برای چیزی که میخواین تلاش کنین پس به سختی قرارتون با خودتون رو میشکنید...
️پیشرفت شما در مطالعه نسبت به دوستان و تایم مطالعه اونا سنجیده نمیشه بلکه دقیقا با شمای روز قبلی مقایسه میشه پس وقتی از خود دیروزت جلوتری برنده شدی نه این که از رفیقت جلوتر باشی( این رقابت نیست بچه ها)(رقابت واقعی شما با خودتونه)
پ.ن: میخواستم از دفترچه خوردم یه عکس بفرستم ولی متاسفانه پیشم نیست
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
"كمانگير پير و عاقلي" در "مرغزاري" در حال آموزش تيراندازي به دو "جنگجوي جوان" بود.
در آن سوي مرغزار "نشانه ي كوچكي" كه از درختي آويزان شده بود به چشم مي خورد.
جنگجوي اولي "تيري را از تركش" بيرون مي كشد.
آن را در كمانش مي گذارد و نشانه میرود.
كماندار پير از او مي خواهد آنچه را میبیند "شرح دهد."مي گويد: «آسمان را مي بينم. ابرها را، درختان را، شاخه هاي درختان و هدف را.»
كمانگير پير مي گويد:
«كمانت را بگذار زمين تو "آماده" نيستي.»"جنگجوي دومي پا پيش مي گذارد."
كمانگير پير مي گويد: «آنچه را مي بيني شرح بده.»
جنگجو مي گويد: « "فقط هدف" را مي بينم.»پيرمرد فرمان مي دهد: «پس تيرت را بينداز، "تير بر نشان" مي نشيند.»
پيرمرد مي گويد:
«عالي بود. موقعي كه تنها هدف را مي بينيد "نشانه گيريتان" درست خواهد بود و تيرتان بر "طبق ميلتان" به پرواز در خواهد آمد.»"بر اهداف خود متمركز شويد."
تمركز افكار بر روي هدف به سادگي حاصل نمي شود، اما "مهارتي" است كه كسب آن امكانپذير است و ارزش آن در زندگي همچون تيراندازي بسيار زياد است *
-
Mahdi Parandakht در مشاوره کنکوری گفته است:
از این پست ها زیاد دیدیم مگه نه؟
خب به نظرتون چقدر درسته؟
اصلا واسه چه کسایی درسته؟
میدونین هدف از درست کردن این پست ها چیه؟ این که تعداد بازدید ها و فالوور ها زیاد بشه
فقطططط همین..
هیچ کس نمیتونه یه برنامه بنویسه و واسه همه ی دانش اموزا قالب کنه چون همه که مثل هم نیستن، یکی واسه یاد گرفتن یه مطلب باید خیلی وقت بزاره ، یکی با یکم وقت گذاشتن همون مطلب رو یاد میگیره ، یکی رو یاد گرفتن مفهوم خیلی وقت نیاز داره، یکی رو تحلیل تست ها یا اصلا بیا بگیم یکی خیلی نابغه ست یکی یه دانش آموز عادیه که به تلاش بیشتری نیاز داره...
.
دیدی؟ نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید
به نظر من این پست ها فقط کارشون داغون کردن روحیهست و حقیقت نداره
.
یه مثال نقض بیارم؟ من خودم
مطالعه ی من ترکیبی از ستون های ۳و۴ و گاهی ۲ و ۵ ام بود ولی رتبه زیر ۴هزار آوردم
پس
خودتو درگیر این حرف های سمی نکن و هیچ کسی نمیتونه آینده و رتبهی تو رو پیش بینی کنه...
این فقط تویی که میتونی تاثیر مثبت یا منفیای روی این رتبه داشته باشی.
برای تمام کنکوری ها...
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Zahra.HD سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میتونیم سوالات مشاوره ای هم بپرسیم؟
من راجب تمرکز موقع درس خوندن سوال داشتم
اصلا نمیتونم تمرکز خوبی داشته باشم
به خاطر همین کیفیت مطالعه ام میاد پایین و تست کمی میزنم
داخل آزمون ها نمیتونم درصد خوبی بیارم
میخواستم از شما کمک بگیرم
که نیاز به مشاوره شخصی دارم یا خیر چون مشکلی با نوشتن برنامه و گزارش کار ندارم
فقط همیشه استرس و اضطراب دارم که نکنه دارم اشتباه درس میخونم که نتیجه نمیگیرم و درصدام پایینه.
ممنون از شما -
Nafiseh 0 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD
سلام
من ساعت مطالعم زیادی پایینه روزای مدرسه ۳-۴ساعت روزایی که مدرسه ندارم ۵-۶ساعت
سلام
افزایش ساعت مطالعه مهارتیه که یهویی به دست نمیاد اروم اروم شما باید به زیاد مطالعه کردن عادت کنین.
هر روز که یکم از روز بیشتر بخونی
یه دوتا تست بیشتر بزنی
یه ده دقیقه بیشتر بخونی
به خودت بگی بزار این ویدیو رو هم ببینم بعد کتاب رو ببندم
بعد چند وقت میبینی که خیلی با قبلا فرق کردی