سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری
-
Zahra.HD
سوال: خب پس چیکار کنم️
جواب1️⃣: اگه مشاور داری که طبیعتا به اون گزارش میدی
جواب2️⃣: اگه نداری به خودت گزارش بده!
با قیافه های درهم نگاهم نکنین() این کار حداقلش واسه من که جواب داد، من وقتی از دوستان و اینا بریدم یه دفترچه برداشتم و گزارش روزانهم رو توش مینوشتم ️با یه جمله برای توصیف اون روز و درس هایی که از اتفاقات اون روز گرفتم.
️اگه کسی هستین که بیش خودتون حرمت دارین ، برای خودتون ارزش قائلید، میخواید سر حرفتون بایستید و برای چیزی که میخواین تلاش کنین پس به سختی قرارتون با خودتون رو میشکنید...
️پیشرفت شما در مطالعه نسبت به دوستان و تایم مطالعه اونا سنجیده نمیشه بلکه دقیقا با شمای روز قبلی مقایسه میشه پس وقتی از خود دیروزت جلوتری برنده شدی نه این که از رفیقت جلوتر باشی( این رقابت نیست بچه ها)(رقابت واقعی شما با خودتونه)
پ.ن: میخواستم از دفترچه خوردم یه عکس بفرستم ولی متاسفانه پیشم نیست
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
-
"كمانگير پير و عاقلي" در "مرغزاري" در حال آموزش تيراندازي به دو "جنگجوي جوان" بود.
در آن سوي مرغزار "نشانه ي كوچكي" كه از درختي آويزان شده بود به چشم مي خورد.
جنگجوي اولي "تيري را از تركش" بيرون مي كشد.
آن را در كمانش مي گذارد و نشانه میرود.
كماندار پير از او مي خواهد آنچه را میبیند "شرح دهد."مي گويد: «آسمان را مي بينم. ابرها را، درختان را، شاخه هاي درختان و هدف را.»
كمانگير پير مي گويد:
«كمانت را بگذار زمين تو "آماده" نيستي.»"جنگجوي دومي پا پيش مي گذارد."
كمانگير پير مي گويد: «آنچه را مي بيني شرح بده.»
جنگجو مي گويد: « "فقط هدف" را مي بينم.»پيرمرد فرمان مي دهد: «پس تيرت را بينداز، "تير بر نشان" مي نشيند.»
پيرمرد مي گويد:
«عالي بود. موقعي كه تنها هدف را مي بينيد "نشانه گيريتان" درست خواهد بود و تيرتان بر "طبق ميلتان" به پرواز در خواهد آمد.»"بر اهداف خود متمركز شويد."
تمركز افكار بر روي هدف به سادگي حاصل نمي شود، اما "مهارتي" است كه كسب آن امكانپذير است و ارزش آن در زندگي همچون تيراندازي بسيار زياد است *
-
Mahdi Parandakht در مشاوره کنکوری گفته است:
از این پست ها زیاد دیدیم مگه نه؟
خب به نظرتون چقدر درسته؟
اصلا واسه چه کسایی درسته؟
میدونین هدف از درست کردن این پست ها چیه؟ این که تعداد بازدید ها و فالوور ها زیاد بشه
فقطططط همین..
هیچ کس نمیتونه یه برنامه بنویسه و واسه همه ی دانش اموزا قالب کنه چون همه که مثل هم نیستن، یکی واسه یاد گرفتن یه مطلب باید خیلی وقت بزاره ، یکی با یکم وقت گذاشتن همون مطلب رو یاد میگیره ، یکی رو یاد گرفتن مفهوم خیلی وقت نیاز داره، یکی رو تحلیل تست ها یا اصلا بیا بگیم یکی خیلی نابغه ست یکی یه دانش آموز عادیه که به تلاش بیشتری نیاز داره...
.
دیدی؟ نمیشه یه نسخه واسه همه پیچید
به نظر من این پست ها فقط کارشون داغون کردن روحیهست و حقیقت نداره
.
یه مثال نقض بیارم؟ من خودم
مطالعه ی من ترکیبی از ستون های ۳و۴ و گاهی ۲ و ۵ ام بود ولی رتبه زیر ۴هزار آوردم
پس
خودتو درگیر این حرف های سمی نکن و هیچ کسی نمیتونه آینده و رتبهی تو رو پیش بینی کنه...
این فقط تویی که میتونی تاثیر مثبت یا منفیای روی این رتبه داشته باشی.
برای تمام کنکوری ها...
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
Zahra.HD سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میتونیم سوالات مشاوره ای هم بپرسیم؟
من راجب تمرکز موقع درس خوندن سوال داشتم
اصلا نمیتونم تمرکز خوبی داشته باشم
به خاطر همین کیفیت مطالعه ام میاد پایین و تست کمی میزنم
داخل آزمون ها نمیتونم درصد خوبی بیارم
میخواستم از شما کمک بگیرم
که نیاز به مشاوره شخصی دارم یا خیر چون مشکلی با نوشتن برنامه و گزارش کار ندارم
فقط همیشه استرس و اضطراب دارم که نکنه دارم اشتباه درس میخونم که نتیجه نمیگیرم و درصدام پایینه.
ممنون از شما -
Nafiseh 0 در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD
سلام
من ساعت مطالعم زیادی پایینه روزای مدرسه ۳-۴ساعت روزایی که مدرسه ندارم ۵-۶ساعت
سلام
افزایش ساعت مطالعه مهارتیه که یهویی به دست نمیاد اروم اروم شما باید به زیاد مطالعه کردن عادت کنین.
هر روز که یکم از روز بیشتر بخونی
یه دوتا تست بیشتر بزنی
یه ده دقیقه بیشتر بخونی
به خودت بگی بزار این ویدیو رو هم ببینم بعد کتاب رو ببندم
بعد چند وقت میبینی که خیلی با قبلا فرق کردی -
ببخشید سوالاتم زیاد شد . خواستم بدونم زیست به نظرتون چند تا چند تا پشت سرهم تست بزنم و هر تست چقدر وقت داشته باشه ؟؟ (چون الان تست میزنم چون وقت استاندارد میگیرم مثلا تستی یه دقیقه دقتم میاد پایین و غلط هام میره بالا و از طرفی اگر وقت زیاد بالا بگیرم مثلا 2 دقیقه تست کم تر میزنم تو زمان معینی)
-
@سارا-خوش-نژاد در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید میتونیم سوالات مشاوره ای هم بپرسیم؟بله این تاپیک برای همینه دقیقا
من راجب تمرکز موقع درس خوندن سوال داشتم
اصلا نمیتونم تمرکز خوبی داشته باشم
به خاطر همین کیفیت مطالعه ام میاد پایین و تست کمی میزنمخب ببین تمرکز داشتن هم خودش یه مهارته که قراره تو مدتی که واسه کنکور میخونی اینو هم در کنار مهارت تست زنی و مدیریت زمان و... کسب کنی
نمیخوام از حرف هایی برای تمرکز داشتن بگم که همهجا ریخته و شاید هم خودت زیاد دیدی مثلا نوشتن چیزایی که تو ذهنته رو کاغذ و محیط آروم و بدون نوتیف ها درس خوندن و...
فقط یه چیزی میگم:ببین بهترین حالت ممکن برای تمرکز داشتن تو کجاست؟ اونو پیدا کن و اونجا بخون و بعدش سعی کن که اونجا مهارت تمرکزت رو افزایش بدی و اون شرایط ایده آل رو پیدا کنی( مثلا من عادت داشتم که حتما در اتاقم بسته باشه تا تمرکز کافی داشته باشم و...)
به دست آوردن تمرکز و برگشتن به فضای درسی بعد یه اختلال که موجب حواس پرتی میشه یه مهارت فوق العاده ست که فقط با تمرین به دست میاد.داخل آزمون ها نمیتونم درصد خوبی بیارم
میخواستم از شما کمک بگیرم
که نیاز به مشاوره شخصی دارم یا خیر چون مشکلی با نوشتن برنامه و گزارش کار ندارممشاور هم دارو نمیده بهت که تمرکز رو ببره بالا اونم بهت راهکار میده اگه با راهی که من گفتم به نتیجه نرسیدی نظر یه مشاور یا معلم رو هم بپرس
فقط همیشه استرس و اضطراب دارم که نکنه دارم اشتباه درس میخونم که نتیجه نمیگیرم و درصدام پایینه.
ممنون از شما
خواهش میکنم عزیزم
-
امیدوارم حالتون درجه یک باشه
روی صحبتم با کل دوستان کنکوری هستوایی اگه قبول نشم چی میشه؟؟!!
اگه فلانی رتبش بهتر از من بشه چی میشه؟!!
اگه درصدام پایین باشن چی میشه؟؟!!کلی سوال ترسناک مثل این سوالای بالا تو ذهنتون هس که نگرانی و استرستونو بیشتر میکنه. استرس یکمش طبیعیه و همه کنکوریا دارن... اصلا نباشه یه جای کار میلنگه ولی اینکه زیاد باشه و غیرقابل کنترل یکم خطرناکه!
بیاین یه چیزی بهتون بگم... خوشحالی و حس خوب شما بعد کنکورتون هیییییچ ربطی به رتبه ی کنکورتون نداره....بعله درسته هییییچ ربطی نداره! خیلیا هستن که بعد اعلام نتایج کنکور با وجود اینکه رتبشون خیلیی عالیه افسرده میشن؛ چرا؟!! چون با اینکه رتبشون خوبه ولی اونی نیس که از خودشون انتظار میرف... چون میتونست بهترم باشه ولی بخاطر کم کاری و بی دقتی نشده!
خوشحالی مارو بعد کنکور یه چیزی تعیین میکنه، اینکه چقدر برا رسیدن به چیزی که میخوایم و شایسته ی ماست تلاش کردیم. اگه از همون لحظه ای که تصمیم گرفتی درس بخونی تا لحظه ای که سر جلسه با میکروفون اعلام میکنن پاسخنامه هارو بگیرین بالا، همه تلاشتو کرده باشی، از دلخوشی های کوتاه مدتت زده باشی، عادت های بدتو ترک کرده باشی، و همه ی کارهاتو در مسیر هدفت تنظیم کرده باشی، اون موقعس که خوشحالی و از خودت راضی هستی!
کنکور فقط سوادتون رو نمیسنجه!
کنکور توانایی مدیریت احساسات و هیجان، هوش هیجانی، توانایی تغییرکردن، سازگاری با شرایط جدید، انعطاف پذیری شخصیتی در مواجه با مشکلات و کلی ویژگی دیگه رو در شما تقویت میکنه!نتیجه ی کنکور فقط یه عدده که چند سال بعدش ممکنه یادت بره... چیزی که از کنکور به یادت میمونه و بعدها بهش افتخار میکنی آدمیه که کنکور ازت میسازه! مطمئن باش اگه همه ی تلاشتو بکنی نتیجه چیزی میشه که میخوای و انتظارشو داری
پس تنبلی رو بذار کنار و با تمام توانت برای سربلند شدن پیش وجدانت و بخاطر خودت و خوشحالی خودت تلاش کن
شرمنده اگر طولانی شد
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-زبان
@راه-ابریشم-پرو-ادبیات
@راه-ابریشم-پرو-دینی
و کنکوری های عزیز -
سلام
چ تاپیک خوبی
راستش ی روز میخواستم وقتمو کامل بزارم صرفا این تاپیکو بخونم
و امروز خوندمش:)
ممنون ازت زهرا برا این تاپیک
این نشون میده ک چقد برات مهمه انگیزه این دوستان و کمک کردن بهشون
خب بچه ها بیشترمون میدونیم ک تعداد افراد تجربی
توی انجمن بیشتره تا انسانی!
منم خیلی دوس دارم ک کمکی کرده باشم در حد توانم
بچه های انسانی هر وقت این تاپیکو دیدی
اگ سوالی داشتی از من بپرس
من با تموم وجودم بهت کمک میکنم:)
کسایی ک تغيير رشته میدن یا دوست دارن ک رشته انسانی کنکور بدن من کامل میتونم کتابامو در اختیارش بزارم و چند تا کتاب تست
در کل سوالی بود خوشحال میشم کمکتون کنم
موفق باشید همگی -
@H-hy در مشاوره کنکوری گفته است:
ببخشید سوالاتم زیاد شد . خواستم بدونم زیست به نظرتون چند تا چند تا پشت سرهم تست بزنم
خب این رو معمولا بچه ها با سلیقه خودشون پیش میرن ولی مدل خوب و مفید ترش اینه که بعد هر تست که زدی بری سراغ پاسخنامه و تحلیلش کنی چون اگه مثلا یه صفحه بزنی و جواب هارو ببینی طبیعتا گزینه های تست های اول یادت رفته و بازم بشینی بخونی که چرا من این گزینه رو زدم و طرز فکرم چی بود و اصلا این تست از چی حرف میزد و...
خب وقت و دقتت تلف میشهو هر تست چقدر وقت داشته باشه ؟؟ (چون الان تست میزنم چون وقت استاندارد میگیرم مثلا تستی یه دقیقه دقتم میاد پایین و غلط هام میره بالا و از طرفی اگر وقت زیاد بالا بگیرم مثلا 2 دقیقه تست کم تر میزنم تو زمان معینی)
واسه هر تست همونقدر وقت بزار که به طور میانگین تو کنکور وقت میدن بهت
میدونم اوایل خیلی به هم میریزی و اصلا چشمات میره سمت ثانیه هایی که میگذرن و ذهنت کار نمیکنه. من اوایل که تایمر میزاشتم مخم هنگ میکرد بعد واسه این که پیش خودم کم نیارم میگفتم که نه من ذهنم پرت شده الان دارم به چیز دیگه ای فکر میکنم که نمیتونم جواب بدم.
.
ولی بعد یه مدت تمرین مطمئن باش درست میشه و تو تایم استانداردش میتونی به تست جواب بدی -
این پست پاک شده!
-
سلام
من میخوام فیزیک ویدیو هایه کسیو ببینم، واسم هزینش مهم نیس؛ کسیو مد نظر دارین خیلی خوب تدریس کنن؟چ تاملند یا کلاسینو یا … همین سوالو در مورد زیستم بهم بگین
-
Zahra.HD سلام ببخشید این سوالو میپرسم مایل بودی ج بده
شما مشاور داشتی؟
من دو ساله درس نخوندم فرموده بودید از همون دهم زیست پایه خوندیدن و منبع داشتین ولی من هیچی نداشتمنمیدونم چطوری ویدیو هارو ببینم و بعدا مرور کنم کی تست بزنم پست های قبلیتونو کامل نگاه نکردم
میشه اگر کسی با شرایط من سراغ داشتین یا مشاوره ای دارین بفرمایید
ممنونم -
توصیه مهم برای دواطلبان کنکور جهت موفقیت
1 ـ در کمتر از چهار ساعت نتیجه 12 سال تحصیل شما به دست می آید . بنابراین دقت کنید .
2 ـ هرگز خود را ملامت نکنید که امسال تلاش نکرده ام و بقیه بهتر درس خوانده اند تا جایی که ما اطلاع داریم اکثر بچه ها از وضعیت خود راضی نیستند .
3 ـ به امید سال بعد نباشید ، همه ی تلاشتان را در جلسه ی کنکور به خرج دهید .
4 ـ در یک ماه آخر مطالعه دروس جدید (که قبلاً مطالعه نکرده اید ) را کنار بگذارید و فقط به مرور و جمع بندی مطالبی که قبلاً خوانده اید بپردازید .
5 ـ در این مدت باقی مانده مطالعه کتاب های جمع بندی ، شرکت در آزمون های جامع و نکته و تست بسیار مفید است .
6ـ بودجه بندی کنکور را به دقت بخوانید .
7 ـ افزایش استرس ، حاصلی جز کاهش یادگیری و کم کاری حافظه ندارد ، بنابراین از عوامل استرس زا ( حتی تلقین های ناخودآگاه خودتان ) به شدت دوری کنید .
8ـ در این زمان باقی مانده جزوات حجیمی که مثلاً برای یک درس 300 ـ 400 صفحه است را رها کنید .
9 ـ تا آخرین لحظات از جلسه کنکور خارج نشوید زیرا یک تست گاهی 3000 رتبه را جا به جا می کند. -
داوطلبان کنکور دی توجه فرمایید، توجه فرمایید
️ این کنکورم مثل هــــر کنکور دیگه ای علاوه بر بقچه ریاضی و فیزیک و زیست و شیمی... یه سری️ ملزومات دیگه ای هم داره، شاید تو هول و ولای قبل کنکور یه وقت یادت برن️:
️مداد️️(۲تا که اگ یکیش شکست، خراب شد، افتاد اصلا گربه خوردش، نگرانی نداشته باشی) پاک کن و تراش(همــه رو شب قبل امتحان کن️)
️کـــارت ورود به جلسه+شناسنامه یا کارت ملی و یه سنجاق🧷برا وصل کردن کارتتون
ســــــاعت مچی عقربه ای️ (ساعت هوشمند ممنوعهاپل واچتو فعلا بذار خونه تا برگردی) باتری ساعتتو رو حتما چک کن
️یه نکته: اگر به هــــر دلیلی آزمون حوزه شما دیرتر از هشت شروع شد️: ساعتتو رو برگردون روی هشت و طبق زمانبندی ک همیشه میرفتی جلو آزمون بده که تایم از دستت در نره️️ماسک همچنان داشته باش_ تازگیا دوباره کرونا و البته آنفولانزا شیوع پیدا کرده🦠_(اگر عینکیهستی، ماسک های سه بعدی گزینه خوبی برای جلوگیری از بخار عینکه)
️اینم دوتا ببر که اگ یکیش یه وقت بندش ترکید، استرس نگیریکفش راحت و لباسای راحت و گشاد بپوش
هوا سرده🥶 پس یه لباس گرم(کاپشن، پالتو) همراهت داشته باش اگ سالن سرد بود بپوشییه بطری آبِ خنک، خرما، کشمش، مغز پسته بادامشکلاتتوت خشک... میتونی با خودت ببر ک اگه نیازت شد بخوری
️هـــمه وسایلتو توی یه نایلون شفاف بذار️
وسایل اضافه ممنوع(میخاد ببری تحویل صندوق امانات بدی و دردسره)
کیف
عینک افتابی
ماشین حساب🧮
انگشتر/دستبند/ساعت هوشمند
گوشی
کاغذ اضافه(اجازه استفاده نداری و باید تو همون دفترچه سوالاتت همه محاسباتتو انجام بدی)
و همینطور کُرنومتر که استفاده ازش توی کنکور مجاز نیست️حواست به این خورده ریزا باشه، که روز کنکور نگرانی استرس یا دغدغه ی این چنینی نداشته باشی
و در آخر، انشالا که با آمادگی، با حال خوب و انرژی مثبت، و توکل بخدا بری که بترکونی
-
Mohiw Sadat در مشاوره کنکوری گفته است:
Zahra.HD سلام ببخشید این سوالو میپرسم مایل بودی ج بده
سلام
شما مشاور داشتی؟
نه چون نیازی نداشتم بهش
من دو ساله درس نخوندم فرموده بودید از همون دهم زیست پایه خوندیدن و منبع داشتین ولی من هیچی نداشتم
نمیدونم چطوری ویدیو هارو ببینم و بعدا مرور کنم کی تست بزنم پست های قبلیتونو کامل نگاه نکردم
خب به نظر من اول یه برنامه ی بلند مدت برا خودتون بچینید که کنکور چه زمانی رو میخواید بدید و بعد میتونین برای برنامه کوتاه مدت از بودجهبندی آزمون ها استفاده کنید که درس هارو تو یه مدت مشخص تموم کنین. بودجه بنری آزمون ها یه نقشه ی ذهنی خوبی بهتون میده. و پیشنهاد میکنم که از آزمون های آزمایشی هم استفاده کنین
و راجب دیدن ویدئو ها خوبه که اول ویدئو رو ببینین و مفهوم رو درک کنین بعد برین سراغ تست آموزشی و بعد تست زماندار و حرفا ای تر و مرور هم خوبه که تو دو روز قبل آزمونتون انجام بشهمیشه اگر کسی با شرایط من سراغ داشتین یا مشاوره ای دارین بفرمایید
ممنونممیتونین از فیلم های مشاوره ای آلا و یا پروژه "شروع از نو" استفاده کنین.
منم از آلا کمک گرفتم -
@azerimatah در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام خدمت شما
پایه یازدهم هستم.
مشکلی که وجود داره این هست که به نوعی وسواس مبتلا شدم.
یعنی هر چقدر هم بیشتر تلاش کنم، باز احساس می کنم کمه و عقب می مونم و این موضوع بعد از دیدن همکلاسی های خودم که از میزان مطالعه شون میگن تشدید میشه (تیزهوشان می خونم :| )
این موضوع در زمینه های مختلف صادقه. از ساعت مطالعه گرفته تا تراز و تعداد تست روزانه و...
خواستم بدونم یازدهمی مطلوب ( ) ترازش حدودا باید چقدر باشه یا ساعت مطالعه پیشنهادی چند ساعت خوب هست.
ممنون@محمد-مهدی-کاووسی در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
@azerimatah منم همینگونه هستم
منتها در مورد همکلاسی
میدونی همکلاسی های من میخونن ها اما میگن ما نمیخونیم ( همه میدونن دروغ میگن اما به کارشون ادامه میدن خودم فکر میکنم واسه یه رتبه بندی بی اهمیت این اتفاق بین بچه ها هست )سلام بچه ها حالتون خوبه؟
آب بریم سراغ وسواس و کمالگرایی
البته این بحث رو میتونم دو قسمت کنم:
1️⃣هرچی میخونی بازم راضی نیستی از خودت و حس میکنی کمه و درمقایسه با بقیه هیچی نیست و این باعث میشه تمرکزت هم سر مطالعهت هم بشه.
2️⃣دوست داری که هر اون مقدار حداکثری تایم مطالعه و تعداد تست و تراز و درصد و... رو هر روز خدا حفظ کنی ولی خب گاهی اتفاقایی میوفته که مثلا یه چند ساعتی درگیر چیز دیگه ای میشی و بعدش حس میکنی که ای بابا من امروز میتونستم a قدر درس بخونم ولی چون این اتفاق افتاد حالا کمتر میخونم. از این به بعدش دیگه فایده نداره بی خیال درس...