سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Kourosh Mousavi داش ممنون از پاسخ و نظراتت
-
@Soniaaa نمیخام بترسونمت ولی معدل نمیگم مهم نیس مهمه چون تو وقتی نمراتتو خوب بگیری معدلت خوب میشه وگرنه ک نه
حالا جدای از معدل
برا این قضیه 40 درصد قطعی
هر درس یه درصدی داره مثلا ادبیات نمیدونم 10 درصد بود یا بیشتر و هر چقدر تو نمره ادبیاتتو بیشتر بگیری بهتره
این درصده مثه ضریب ها هستش
مثلا هویت و سلامت 1 درصده نهایتا فک کنم،، خب تو 15 هم بگیری تاثیر آنچنانی نداره
رو معدلت داره ها ک کم میشه ولی معدل مهم نیس
اینک اون مشاوره گفته معدل بالای 19 و فلان ولش
تو نمره هر درسو بچسب
الان تو عمومیا دینی و ادبیات بیشترین درصدد دارن
بعد عربی
اختصاصی های اول زیست
اینو بگم ادبیات و دینی حتی اختصاصی ها هم درصدش بیشتر بود
الان حضور ذهن درست ندارم ولی یادمه درصدای بالایی بود تقریبا 10، 11 اینا فک کنم -
Salman Gh اگه درک سینماتیک برات سخته با کتابکارا آقای یاری به شدت خوب تدریس کردن توی صفر تا صد. من توی حل تست خیلی راه افتادم
-
-
Mahdieh te من هنوز این فصل کنکوری کار نکردم چطور بگم اون به اون نیتی که باید کاملش کنم ببندم بزارم کنار انجام ندادم از طرفی روش کم تسلطم می ترسم ولش کنم همینم بره از طرفی یکجا دیدم از مبحث حذف کرده گفتم شاید حذفش کنم و.... ممنون از پاسخت اره اگر جایی به مشکل بخوری میشه از ویدیو های استاد یاری استفاده کرد
-
سلام خسته نباشید
شرایت عضوت در الا را اگه میشه به ما هم بگید ما که هر کاری کردیم نتونستیم عضو بشیم -
سلام خسته نباشید
اگر میشه شرایط عضویت در الا را به ما هم بگید ما که هر کاری کردیم نتونستیم عضو بشیم -
Salman Gh من کنکور دی هیچ سوالی از سینماتیک جواب ندادم حتی سوالای آبی قلمچی رو هم نمیتونستم حل کنم گفتم ولش کن حذف میکنم. کلا هیچ مبحثی سخت نیست فقط نحوه خوندنهاشون فرق میکنه. خواهش میکنم سوالی داشتی در خدمتم
-
Mahdieh te سلام میشه بیشتر توضیح بدید درباره روش خوندنتون که چطور باید باشه؟