مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
ببخشید یه سوال دیگه . من که الان یازدهم هستم اگر بخوام برا کنکور دی سال دیگه راه ابریشم بخرم به نظرتون دیر نیست ؟؟ (اگر بخوام راه ابریشم بخرم الان نمیتونم مگر عید بخرم برا همین میگم )..... اواسط مرداد تابستون 110 فوریت کنکور بخرم خوب هست ؟؟
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
ببخشید یه سوال دیگه . من که الان یازدهم هستم اگر بخوام برا کنکور دی سال دیگه راه ابریشم بخرم به نظرتون دیر نیست ؟؟ (اگر بخوام راه ابریشم بخرم الان نمیتونم مگر عید بخرم برا همین میگم )..... اواسط مرداد تابستون 110 فوریت کنکور بخرم خوب هست ؟؟
یعنی میخواین دی سال دوازدهمتون کنکور بدین؟
خب چرا تیر نباشه؟
به هر حال نتایج دی هم بعد کنکور تیر میاد خب
دربارهی ۱۱۰ خیلی دقیق نمیدونم
ولی اینو بهتون بگم که هر محصولی بخرین قرار نیس از همه ی امکاناتش استفاده کنین
مثلا راه ابریشم چاپار داره که میتونین به عنوان جمعبندی هم ازش استفاده کنین. -
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
یعنی میخواین دی سال دوازدهمتون کنکور بدین؟
خب چرا تیر نباشه؟
به هر حال نتایج دی هم بعد کنکور تیر میاد خب
دربارهی ۱۱۰ خیلی دقیق نمیدونم
ولی اینو بهتون بگم که هر محصولی بخرین قرار نیس از همه ی امکاناتش استفاده کنین
مثلا راه ابریشم چاپار داره که میتونین به عنوان جمعبندی هم ازش استفاده کنین.@Zahra-HD آها ممنون .
-
سلام
من ب یه سر درگمی رسیدم
برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمیدونم چیکار کنم
هلپ می پلیز
@zahra-hd
@hanu -
فرض کنید صفر صفر صفرم (حالا به جز نکات ارایه و دستور پایه ای که بلدم منظورم خود دوازدهمشو صفرم)
-
سلام
من ب یه سر درگمی رسیدم
برای نهایی باید بخونم ولی دینی و فارسی و سلامت خیلی رو مهمه واقعا نمیدونم چیکار کنم
هلپ می پلیز
@zahra-hd
@hanu -
@Soniaaa سلام بهترین کار اینه هر روز چند صفحه(حتی ۱۰ صفحه ) ازشون بخونی
دینی سلامت هویت رو باید حفظ کنی
برا فارسی هم به نظرم نکات گام به گام رو دقیق یاد بگیر@hanu
روزی ده صفحه یک ماه بیشتر طول میکشه🥲
راستش سلامت ی چند درس خوندم ولی دینی فارسی و اصن نمیتونم مخصوصا دینی حفظ کردنش رو اعصابمه -
Amir ali Nikfard در مشاوره کنکوری
گفته است:
سلام تا چه حد برای امتحانات مستمر و ماهانه وقت بزاریم و اصلا این امتحانات چقدر روی کنکورمون تاثیر داره؟
سلام نمره ی امتحانات مستمر و ماهانه هیچ تاثیری روی کنکورتون نداره ولی وقتی برا اونا میخونین ، دارین برا امتحان نهایی ای آماده میشین که تاثیر ۴۰ درصدی برا رتبه تون داره .
-
@hanu
روزی ده صفحه یک ماه بیشتر طول میکشه🥲
راستش سلامت ی چند درس خوندم ولی دینی فارسی و اصن نمیتونم مخصوصا دینی حفظ کردنش رو اعصابمه -
@Soniaaa کی امتحان نهایی داری ؟
فارسی که گفتم نکات گام به گام رو بجو
دینی هم توضیحاتشو باید حفظ کنی ، مخصوصا نکات کلیدی رو
در ضمن حتما سوالای نهایی سال های قبل ( خرداد، دی ، شهریور ) رو بررسی کن ، واضح بگم ، این سوالارو با جواباشون حفظ کن@hanu
نمیدونم دقیقا کیه
عاااا حله مرسی -
@hanu
آها فک کردم تاریخ دقیق میخوای
اره دی ماهه -
سلام
برای درمان افسردگیِ قبل و بعد کنکور باید چیکار کرد؟ -
سلام
برای درمان افسردگیِ قبل و بعد کنکور باید چیکار کرد؟Schrodinger سلام قبل کنکور ، امید به آینده
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارم -
سوال 2
چگونه بر ترس از شکست غلبه کنیم -
سلام به نظرتون برا فصل سه زیست دوازدهم کارگاه نکته و تست استاد موقاری رو ببینم یا صفرتاصدشو
یه طورایی به سمت تست های ژنتیک کششی ندارم
مفهوم دو گفتار زیستو فهمیدم
ولی تستاشو نمیتونم بزنم یا اصلا نمیزنم ازش تستی -
Schrodinger سلام قبل کنکور ، امید به آینده
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارم@hanu در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Schrodinger
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارمحس میکردم فقط من اینطوری شدم🥺🫂
-
سوال 2
چگونه بر ترس از شکست غلبه کنیمSchrodinger وقتی ما میخوایم کاری انجام بدیم ، نتیجه ش از دوحالت خارج نیس که
یا به مطلوب میرسیم یا نه
اگه رسیدیم فبها المراد
اگه نرسیدیم ، مهم اینه تلاش کرده باشیم و عذاب وجدان نداشته باشیم . در ضمن بالاخره کاریه که شده دیگه .
بهتره سعی کنیم کلا قبل کنکور به نتیجه فکر نکنیم و فوکوس اصلیمون رو درسمون باشه . -
سلام به نظرتون برا فصل سه زیست دوازدهم کارگاه نکته و تست استاد موقاری رو ببینم یا صفرتاصدشو
یه طورایی به سمت تست های ژنتیک کششی ندارم
مفهوم دو گفتار زیستو فهمیدم
ولی تستاشو نمیتونم بزنم یا اصلا نمیزنم ازش تستی -
@hanu در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Schrodinger
بعد کنکور ، فعلا خودم تو این مرحله م پیشنهادی ندارمحس میکردم فقط من اینطوری شدم🥺🫂
-
@hanu ممنون