زیست
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa نههه این زمینههه
-
@Soniaaa نههه این زمینههه
Michael Vey اهااا الان پاکش میکنم
-
کیو ار کدای نشر الگو
Reza Dolatsha
@Rahman-Atafat
شمام خواستید ببینیدنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa من از نشر الگو متنفرم خیلی خیلی مخصوصا از تستای فصل 5 دوازدهمش که دیگه واویلتا
-
@Rahman-Atafat
چرا -
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat دمت گرم این رو هم فهمیدم
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa اصلا منطق تست زدن میبره زیر سوال خدایی تو فصل 5 همه تستا وقتی میگن فضای بیرونی میتوکندری فضای بین دوغشارو درنظر میگیرن کتابم همینو در نظر داره ایشون میگن نههه غلط کرده هرکی اینو گفته فضای بیرونی میتو میشه سیتوپلاسم خدااااااااااااااااااااااااااا دقیق یادم نیس تستش رو ولی همچین چیزی بود
-
@Soniaaa اصلا منطق تست زدن میبره زیر سوال خدایی تو فصل 5 همه تستا وقتی میگن فضای بیرونی میتوکندری فضای بین دوغشارو درنظر میگیرن کتابم همینو در نظر داره ایشون میگن نههه غلط کرده هرکی اینو گفته فضای بیرونی میتو میشه سیتوپلاسم خدااااااااااااااااااااااااااا دقیق یادم نیس تستش رو ولی همچین چیزی بود
@Rahman-Atafat
فضای بیرون میتوکندریسیتوپلاسم
فضای بیرون%(#ff0000)[ی] میتوکندریبین دو غشا
احتمالا حواستون نبوده چاپ جدیدش خیلی خفنه
-
@Rahman-Atafat
فضای بیرون میتوکندریسیتوپلاسم
فضای بیرون%(#ff0000)[ی] میتوکندریبین دو غشا
احتمالا حواستون نبوده چاپ جدیدش خیلی خفنه
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa نه خیرم
خیلیم حواسم بهش بود دقیق نوشته بود فضای بیرونی میتو کندری میشه سیتو پلاسم یعنی فرقی نمی کرد بگه فضای بیرون میتو کندری یا بیرونش داشتم سکته میکردم کدوم چاپش منظورته من چاپ 24 دارم مال شما چاپ چندمه
-
@Soniaaa نه خیرم
خیلیم حواسم بهش بود دقیق نوشته بود فضای بیرونی میتو کندری میشه سیتو پلاسم یعنی فرقی نمی کرد بگه فضای بیرون میتو کندری یا بیرونش داشتم سکته میکردم کدوم چاپش منظورته من چاپ 24 دارم مال شما چاپ چندمه
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat یا شایدم منظورت کتاب های نسل جدید نشر الگو هستن اینو میگی خفنه ؟؟
-
@Soniaaa نه خیرم
@Rahman-Atafat
آها
چاپ ۴۸
قشنگ ی دور کوبیده از اول ساخته کتابو
بعد برا شمام سری نسل جدیده؟ -
@Rahman-Atafat
اره نسل جدید -
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa پس برم بخرم دیگه
-
کیو ار کدای نشر الگو
Reza Dolatsha
@Rahman-Atafat
شمام خواستید ببینیدنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa برام اومدن مرسیی
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa هم دهم هم یازدهم هم دوازدهم ؟؟؟؟؟؟؟
-
ببین رابطه بین آلل ها هنگامی معنی دارد که ما ناخالص های یک صفت برسی کنیم نه خالص ها رو یعنی به من بگن فلان صفت تک ژنی یا همون تک جایگاهی هست و آلل های ان A,B.O هست حالا از من نوعی میپرسن رابطه بین AA چی هست ؟؟ من میگم رابطه ای ندارن نسبت به هم چون خالص هستن ولی به من بگن رابطه بین AB میگم همتوان هستن چون ناخالص هست توجه من از کجا فهمیدم همتوانه برا اینکه همه صفاتی که در کنکور به ما میدن تو کتاب هست و روابط دانش آموز میدونه اگر صفاتیم بدن که ما ندونیم خودشون میگن که رابطه بین این آلل های این صفات چی هستن
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rahman-Atafat آقا رحمان طبق این نکته که شما گفتین یعنی ما رابطه بین ناخالص های صفت رو بررسی میکنیم خب
-
@Rahman-Atafat آقا رحمان طبق این نکته که شما گفتین یعنی ما رابطه بین ناخالص های صفت رو بررسی میکنیم خب
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza Dolatsha بله همین جوریم هست
-
@Rahman-Atafat
من هر سه رو دارم
ولی نخرید چون به هر حال الان کتاب قیمتش نجومیه
شمام که دارید کتاب یا کلا از pdfاستفاده کنید یا هم پاسخنامش با کیوارکد موجوده حداقل پاسخنامه نخریدو گزینه بهتر موج آزمونشو دارید ؟ تستاش خیلی ترکیبیه
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa دهمش چاپ ویرایش شدش چاپ چندمه
-
چرا برای بروزهر صفتی پروتیین لازمه؟
مورد الف
Reza Dolatshaدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa پس حالا چرا اینجا رابطه بین دو آلل خالص رو بررسی میکنیم ( BB )
نمیدونم چرا همه چی رو قاطی کردم
اصلا سوالم رو هم نمیدونم چطور بپرسم -
@Rahman-Atafat
من هر سه رو دارم
ولی نخرید چون به هر حال الان کتاب قیمتش نجومیه
شمام که دارید کتاب یا کلا از pdfاستفاده کنید یا هم پاسخنامش با کیوارکد موجوده حداقل پاسخنامه نخریدو گزینه بهتر موج آزمونشو دارید ؟ تستاش خیلی ترکیبیه
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa هومم قیمتا افتضاحن.. چنل داشتم همه کتابای جدیدو رایگان میزاشت پدفشو حیف ک گوشیم دم دس نیس و فایلاش تو کامپیوتر باز نمیشد