یه پست بی ربط
-
بچه ها همین الان خبر رسید ترمیم میشه دی و خرداد داد با تقسیم دروس ولی کسی میدونه زمان ترمیمم تمدید کردن یا نه و زمانش به پایان رسید؟؟ ویرایش میشه کرد ؟؟
@Rahman-Atafat
راسته میشه اینکار🥲 -
@Rahman-Atafat تا ۵ اذر هست
-
@Rahman-Atafat تا ۵ اذر هست
-
بچه ها همین الان خبر رسید ترمیم میشه دی و خرداد داد با تقسیم دروس ولی کسی میدونه زمان ترمیمم تمدید کردن یا نه و زمانش به پایان رسید؟؟ ویرایش میشه کرد ؟؟
@Rahman-Atafat بابا من زنگ زدم به مدرسه گفتن هنوز ابلاغ نشده به ما://
-
@Rahman-Atafat حالا میگم ی چیزی
اگه همرو دی ترمیم کنیم ، برای تیر راحت میشیم
کنکور اصلیه هم تیره
اینا معلوم نی دی رو چجوری میخوان بپیچونن
نظرتون چیه؟
البته من واقعا خودمم نمیدونم -
@Rahman-Atafat کلمه "ایسگا کردن" عادی هستش، با گذاشتن سه نقطه ما را به فحاشی نکشانید
-
@Rahman-Atafat کلمه "ایسگا کردن" عادی هستش، با گذاشتن سه نقطه ما را به فحاشی نکشانید
Kourosh Mousavi والا بچه ها و کرمشون هرچی دلشون خواس بزارن جاش
-
@Rahman-Atafat حالا میگم ی چیزی
اگه همرو دی ترمیم کنیم ، برای تیر راحت میشیم
کنکور اصلیه هم تیره
اینا معلوم نی دی رو چجوری میخوان بپیچونن
نظرتون چیه؟
البته من واقعا خودمم نمیدونم -
@Rahman-Atafat
سلام . خبر رسمیشو اگه میتونی بفرس -
@Rahman-Atafat بدیهیه که همه تخصصی ها دی عمومی خرداد
-
@Rahman-Atafat
سلام . خبر رسمیشو اگه میتونی بفرس@erfan-f
دیدم ..:::: -
@Rahman-Atafat بدیهیه که همه تخصصی ها دی عمومی خرداد
Kourosh Mousavi داش بلعکس گفتی من تخصصی ها همش بالا عمومیا همش زیر خط فقر اونارو دی میزنم
-
زارعی با اشاره به اینکه داوطلبان فرصت دارند یک بار برای هر درس در آزمون ترمیم آن شرکت کنند؛ گفت: آنها در دو نوبت دی ماه سال جاری و خرداد ماه سال آینده و در دو نوبت فرصت ترمیم معدل دارد؛ میتوانند برنامه ریزی کنند اگر درسی را نمیتوانند در دی ماه در آزمون ترمیم معدل آن شرکت کنند در خرداد در آزمون شرکت کنند؛ برگزاری آزمون ترمیم معدل در دو نوبت دی و خرداد قطعی است اما برای هر درس تنها یک بار میتوانند در آزمون ترمیم شرکت کنند. آنها میتوانند به دلخواه در هر نوبت شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه کنکور از سال جاری تحصیلی در دو نوبت برگزار خواهد شد گفت: داوطلبان میتواند برنامه ریزی کرده و آزمون ترمیم بخشی از دروس شأن را در دی ماه انجام دهند و بخشی از آن را در زمان نزدیک کنکورشرکت کنند.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دروس پیش دانشگاهی در نظام جدید آموزشی وجود ندارد؛ گفت: دانش آموزان طبق دروس نظام جدید امتحان خواهند داد و به زودی جدولی را ارائه میدهیم که بر اساس آن نمرات جدید آنها جایگزین نمرات پیشین آنها خواهد شد. این بخشنامه طی دو روز آینده پس از تصمیم گیری قطعی در شورای سنجش و پذیرش مصوب خواهد شد و پس از آن اعلام میشود.