ضریب یکسان
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون عالی و درجه یک باشه.
این سوال رو لطفا نگاه کنید
حلش رو نمیخوام
فقط یه سوال برام پیش اومده که چرا تو این سوال میتونیم ضرایب رو یکسان نکنیم برای کربن مونوکسید که مشترکه ولی به جواب درست برسیم؟!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا -
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
حلش رو نمیخوام
فقط یه سوال برام پیش اومده که چرا تو این سوال میتونیم ضرایب رو یکسان نکنیم برای کربن مونوکسید که مشترکه ولی به جواب درست برسیم؟!
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا -
@Soniaaa
سونیا خانوم من از وقتی وارد عرصه شوم و ننگین حل مسائل شیمی شدم حل بدون یکسان کردن ضرایب ندیدم
شما یکی دو پیرهن بیشتر از ما پاره کردین... شما یه نظری بدین منم به نتایجی رسیدم خیلی خوب میشه
چرا همیشه من احساس میکنم استکیومتری بلدم و فولم
یکی میاد کار رو خراب میکنه -
@Soniaaa
سونیا خانوم من از وقتی وارد عرصه شوم و ننگین حل مسائل شیمی شدم حل بدون یکسان کردن ضرایب ندیدم
شما یکی دو پیرهن بیشتر از ما پاره کردین... شما یه نظری بدین منم به نتایجی رسیدم خیلی خوب میشه
چرا همیشه من احساس میکنم استکیومتری بلدم و فولم
یکی میاد کار رو خراب میکنه -
حلش رو نمیخوام
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا -
به نظر من واقعا شانسی جواب میده
و اینکه این یکسان کردن ضرایب همه جا جواب نمیده استثنا داره در کل مثل بچه آدم حل کنیم بهتره -
به نظر من واقعا شانسی جواب میده
و اینکه این یکسان کردن ضرایب همه جا جواب نمیده استثنا داره در کل مثل بچه آدم حل کنیم بهتره -
@Rahman-Atafat
فک میکنم وقتی دوتا واکنش باهم جمع بشن ماده یکسان از طرفین خط میخوره -
@0Farzam0
مگه برا این این کارو نمیکردیم که اطلاعاتی از A داشتیم و C در هر دو یکسان بود طراح از B سوال کرده بود ضرایب C رو یکسان میکردیم و بعد میگفتیم حالا بین A وB استو بنویس مگه این جوری نبود
-
@0Farzam0
مگه برا این این کارو نمیکردیم که اطلاعاتی از A داشتیم و C در هر دو یکسان بود طراح از B سوال کرده بود ضرایب C رو یکسان میکردیم و بعد میگفتیم حالا بین A وB استو بنویس مگه این جوری نبود
@Rahman-Atafat
یوهو درست گفتم -
@0Farzam0