ضریب یکسان
-
@Rahman-Atafat
خب منم ک همینو گفتم -
@Soniaaa نه بحث اینه اینجا روش زنجیره ای جواب نمیده یعنی نمیشه از این روش استفاده کرد در اینجا
@Rahman-Atafat
زنجیره نه همون کسر پیش ساخته منتها مثل عادی پله پله حل کنیم -
-
@Soniaaa نه بحث اینه اینجا روش زنجیره ای جواب نمیده یعنی نمیشه از این روش استفاده کرد در اینجا
@Rahman-Atafat نه من منظورم این بود اینجا بچه ها میان بدون یکسان سازی گونه مشترک واکنش / بین دو گونه مختلف در دو واکنش استو میبندن من به این روش کلا میگمم زجیره ای نه اینکه از روش زنجیره ای که تو مدرسه میریم برا این سوال استفاده کنم همون کسر های پیش ساخته اینجا جوابه
-
@Soniaaa
اخه میدونی موضوع چیه
امکان نداره بهمن بازرگانی
تکنیکی بیاره که تو بعضی از مسائل کاربرد نداشته باشه
ولی این تکنیک رو قرار داده پس موضوع یه چیز دیگه اس
پس باید جواب بده ولی نمیدونم چجوری؟@0Farzam0
یکسان کردن ضرایب همه جا جواب نمیدع خودم ب عینه مثالشو دیدم
مگه بهمن بازرگانی خداس چ دلیلیه این :// -
@0Farzam0 الان تو این جواب شما هم رفتید مقدار کربن منو رو بدست آوردید بعدشم رفتید تو واکنش بالای مقدار متان رو بدست آوردید اینجا در این روش که شما رفتید نیازی به یکسان سازی ضریب نیست الان من میگم چون ما هرچی کربن منو در واکنش بالا تولید کردیم در واکنش پایین مصرف نکردیم چون واکنش بازده درصدی دارد دیگه نمیتونیم از روش زنجیره ای استفاده کنیم ( منظور از روش زنجیره ای همون روش یکسان سازی ضرایب هست و تا آخرش ) این نظر من و تنها دلیلش %(#ff0000)[شاید] باشه
-
@0Farzam0 الان تو این جواب شما هم رفتید مقدار کربن منو رو بدست آوردید بعدشم رفتید تو واکنش بالای مقدار متان رو بدست آوردید اینجا در این روش که شما رفتید نیازی به یکسان سازی ضریب نیست الان من میگم چون ما هرچی کربن منو در واکنش بالا تولید کردیم در واکنش پایین مصرف نکردیم چون واکنش بازده درصدی دارد دیگه نمیتونیم از روش زنجیره ای استفاده کنیم ( منظور از روش زنجیره ای همون روش یکسان سازی ضرایب هست و تا آخرش ) این نظر من و تنها دلیلش %(#ff0000)[شاید] باشه
@Rahman-Atafat
خب منم همینو گفتم دیگه گفتم مثل بچه ادم مقدار بالارو بدست بیاریم برداریم بزاریم تو واکنش پایین شما میگید نمیشه نمیفهمم -
@Rahman-Atafat
خب منم همینو گفتم دیگه گفتم مثل بچه ادم مقدار بالارو بدست بیاریم برداریم بزاریم تو واکنش پایین شما میگید نمیشه نمیفهمم -
@Soniaaa نه من نگفتم این روش شما غلطه گفتم این که نمی تونیم از روش زنجیره ای سوال حلکنیم دلیلش چیه ازتون اینو پرسیدم > الان میگم شاید تنها دلیلش همون چیز باشه که تو پی ام قبلی نوشتم
@Rahman-Atafat
اهاان -
سلام بچه ها امیدوارم حالتون عالی و درجه یک باشه.
این سوال رو لطفا نگاه کنید
حلش رو نمیخوام
فقط یه سوال برام پیش اومده که چرا تو این سوال میتونیم ضرایب رو یکسان نکنیم برای کربن مونوکسید که مشترکه ولی به جواب درست برسیم؟!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا -
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد