Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. بچه ها لطفا بگید چکارکنم خیلی پریشونم ...
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

بچه ها لطفا بگید چکارکنم خیلی پریشونم ...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
19 دیدگاه‌ها 7 کاربران 752 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • F آفلاین
    F آفلاین
    fateme khanom...
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام بچه هاامیدوارم حالتون خوب باشه .بچه ها لطفا راهنماییم کنید وبهم بگید چکارکنم خیلی کلافم .مشکلم اینه که اصلا استمرار تو خوندنم ندارم 1روز میخونم 2روز نمیخونم هرروز هم تصمیم میگیرم که دیگه از امروز پشت سرهم درس بخونم ولی نمیشه .امروز رو خوب میخونم روز بعد که میخوام شروع کنم افکار بیهوده میاد توذهنم ونمیخونم وذهنم بشدت درگیر میشه ومیشینم گریه میکنم .شاید مسخرم کنید ولی به حدی از این موضوع رنج میبرم که کسی نمیتونه درک کنه .منی که این همه سال درسخون بودم ومعدلم همیشه بالا بوده حالا که امسال باید بخونم نمیخونم وهمش کاهلی میکنم هیچوقت فکر نمیکردم چنین اتفاقی برام بیفته که سال کنکورم اینطوری باشم ودرس نخونم .توراخدا راهنماییم کنید وبگید چکارکنم دیگه دارم دیونه میشم

B RAHIL_28R The BestT 3 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • F fateme khanom...

سلام بچه هاامیدوارم حالتون خوب باشه .بچه ها لطفا راهنماییم کنید وبهم بگید چکارکنم خیلی کلافم .مشکلم اینه که اصلا استمرار تو خوندنم ندارم 1روز میخونم 2روز نمیخونم هرروز هم تصمیم میگیرم که دیگه از امروز پشت سرهم درس بخونم ولی نمیشه .امروز رو خوب میخونم روز بعد که میخوام شروع کنم افکار بیهوده میاد توذهنم ونمیخونم وذهنم بشدت درگیر میشه ومیشینم گریه میکنم .شاید مسخرم کنید ولی به حدی از این موضوع رنج میبرم که کسی نمیتونه درک کنه .منی که این همه سال درسخون بودم ومعدلم همیشه بالا بوده حالا که امسال باید بخونم نمیخونم وهمش کاهلی میکنم هیچوقت فکر نمیکردم چنین اتفاقی برام بیفته که سال کنکورم اینطوری باشم ودرس نخونم .توراخدا راهنماییم کنید وبگید چکارکنم دیگه دارم دیونه میشم

B آفلاین
      B آفلاین
      Brilliant
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده

@fateme-khanom سلام اول از همه ارامش ودوم مثبت نگری (البته در حد متعادل نکه بزنید به بی خیالی)
      به متنتون توجه کنید پر نمی تونم چرا نمی تونید این جوری که هی می گید نمی تونم منم نمی تونم درس بخونم چه برسه به خودتون
      راهکار
      ۱) ویسای انگیزه شی خاطرات دانشجو های پزشکی وجمله مثبت فراموش نشه به مقدار فراوان
      ۲) برنامه بچینید واسه خودتون اگه ازمون میرید مطابق ازمون اگه نه از برنامه الا استفاده کنید اگه با اون راحت نیستید خودتون بچینید
      ۳) به برنامه پای بند باشید برای خودتون تنبیه در نظر بگیرید وهمین طور تشویق
      ۴) کم کم شروع کنید وکمیت وکیفیت بالا ببرید یه یهو برنامه باید منطقی باشه
      ۵) از مکث اختیاری استفاده کنید یعنی قبل هر کار مکث کنید وفک کنید برای درستون مفید یانه
      ۶) عملکرد تون رو بررسی واصلاح کنید هر شب هر هفته وهر ماه و هر سه ماه
      تایم جبرانی هم در نظر بگیرید
      توکل فراموش نشه
      موفق باشید
      RAHIL_28 mrz
      Zahra M
      دانش-آموزان-آلاء همیار
      @dr-yassi

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • F fateme khanom...

RAHIL_28R آفلاین
        RAHIL_28R آفلاین
        RAHIL_28
        خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء

@fateme-khanom

فاطمه جان همون طوری ک زهرای عزیزم گفت :
        مثبت نگر باش اصلا نگو که نمیتونم هر شب قبل از خواب برنامه ای که برای فردا مد نظرته بنویس و تمام تلاشتم کن که پایبند به برنامه ات بری جلو ، هرو وقت احساس خستگی کردی مثلا سر زیست یا هر درسی موضوع درستو عوض کن یا نهایت چند دقیقه استراحت کن چون به غیر از این باشه نشستنت سر کتابا الکیه...

هر وقت هم فکرت درگیر شد بلافاصله یه کاغذ دم دستت باشه فکرتو رو کاغذ بیار بعد آخر شب میبینی به چه چیزایی فکر کردی کم کم هم دیگه فکرت متمرکز میشه و دیگه نیازی ب نوشتن نیس

به امید موفقیت روز افــــــــــــزونت عزیزم

Do not worry
        ♛God♛
        is paying attention to you

B S 2 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • RAHIL_28R RAHIL_28

@fateme-khanom

مثبت نگر باش اصلا نگو که نمیتونم هر شب قبل از خواب برنامه ای که برای فردا مد نظرته بنویس و تمام تلاشتم کن که پایبند به برنامه ات بری جلو ، هرو وقت احساس خستگی کردی مثلا سر زیست یا هر درسی موضوع درستو عوض کن یا نهایت چند دقیقه استراحت کن چون به غیر از این باشه نشستنت سر کتابا الکیه...

هر وقت هم فکرت درگیر شد بلافاصله یه کاغذ دم دستت باشه فکرتو رو کاغذ بیار بعد آخر شب میبینی به چه چیزایی فکر کردی کم کم هم دیگه فکرت متمرکز میشه و دیگه نیازی ب نوشتن نیس

B آفلاین
          B آفلاین
          Brilliant

RAHIL_28 در بچه ها لطفا بگید چکارکنم خیلی پریشونم ... گفته است:

@fateme-khanom

دقیقا ایبن یادم رفت من به هم پیشنهاد می کنم یه دفتر بزارن داخلش هر چی تو ذهنشونه رو بنویسن همه تخلیه روحیه وهم بعد می بیبنید سختیا زود میگذره مرسی راحیلی که یاد اوری کردی گلی 😘😘😘😘😘😘😘

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • F آفلاین
            F آفلاین
            fateme khanom...
            دانش آموزان آلاء

بچه ها میشه لطفا 5 دقیقه وقت بذارید ؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • F آفلاین
              F آفلاین
              fateme khanom...
              دانش آموزان آلاء

میشه تمام اتفاقات بد وخوب کنکور رو برام بگید وتمام آینده رو به روم بیارید تامن باوقعیت روبه روشم .خودم میدونم ولی میخوام از زبون شما بشنوم

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
              0
              • F fateme khanom...

میشه تمام اتفاقات بد وخوب کنکور رو برام بگید وتمام آینده رو به روم بیارید تامن باوقعیت روبه روشم .خودم میدونم ولی میخوام از زبون شما بشنوم

F آفلاین
                F آفلاین
                fateme khanom...
                دانش آموزان آلاء

@fateme-khanom در بچه ها لطفا بگید چکارکنم خیلی پریشونم ... گفته است:

F B 2 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • F fateme khanom...

F آفلاین
                  F آفلاین
                  fateme khanom...
                  دانش آموزان آلاء

@fateme-khanom بعداز کنکور منظورمه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • F fateme khanom...

B آفلاین
                    B آفلاین
                    Brilliant

هیچ وقت. به اندازه مرداد گریه نکردم حاضر بودم هر چی سختی بود به جون می خریدم ولی نتیجه م اونی بود که می خواستم بیشتر ازیبن کافی نیسیت؟

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • B Brilliant

هیچ وقت. به اندازه مرداد گریه نکردم حاضر بودم هر چی سختی بود به جون می خریدم ولی نتیجه م اونی بود که می خواستم بیشتر ازیبن کافی نیسیت؟

F آفلاین
                      F آفلاین
                      fateme khanom...
                      دانش آموزان آلاء

@zahra-m1999 تمام حس وحالتو بگو بی زحمت

F B 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • F fateme khanom...

F آفلاین
                        F آفلاین
                        fateme khanom...
                        دانش آموزان آلاء

@fateme-khanom شنیدنش عذاب اوره ولی میخوام بشنوم تا ادم شم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • F fateme khanom...

B آفلاین
                          B آفلاین
                          Brilliant

@fateme-khanom همش حسرت چیز دیگه ی نبود وسلام

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

F 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • B Brilliant

@fateme-khanom همش حسرت چیز دیگه ی نبود وسلام

F آفلاین
                            F آفلاین
                            fateme khanom...
                            دانش آموزان آلاء

@zahra-m1999 درسته

LiliL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • F fateme khanom...

@zahra-m1999 درسته

LiliL آفلاین
                              LiliL آفلاین
                              Lili

@fateme-khanom سلام .منم تازه امسال میخوام کنکور بدم.از خیلیا شنیدم که میگن به روزی فک کنید که قراره با خانواده جمع بشین وکارنامه رو نگاه کنین.اگه میخوای تو تون لحضه شرمنده پدر ومادرت بشیو زحمت هاشونو نابود کنیو ناراحتشون کنی با همین روال ادامه بده

میــــانِ نفس هایت حَبسم کن
                              من بی طّ.. بودن را بلد نیستَــم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • F fateme khanom...

The BestT آفلاین
                                The BestT آفلاین
                                The Best

@fateme-khanom منم همین حس بی نظمی و چیزهای دیگه ای که گفتینو دارم نسبتا.من دبستان که هیچی و راهنمایی ام که هیچی،دبیرستانم تا سال قبل پایین۱۹/۴۰نداشتم.جوری شده که هروقت میرم مدرسه بچه ها ازم میپرسن و میگن چه خبر دیروز چیکار کردی!!میگم صفرساعت ساعت مطالعه داشتم و هیچکدومشونم باور نمیکنن میگن تو درس نخونی...!!!!هه دیگه واقعا دارم به خستگی واقعی از درون میرسم😑

چه دنیایِ بدیِ که شخص خوبش تویی👊

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • B آفلاین
                                  B آفلاین
                                  Brilliant

به جای این حرفا پاشید بخونید ازمن به شما نصیحت یه ثانیه هم یه ثانیه

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

LiliL 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • B Brilliant

LiliL آفلاین
                                    LiliL آفلاین
                                    Lili

@zahra-m1999 در بچه ها لطفا بگید چکارکنم خیلی پریشونم ... گفته است:

راس میگه.به حرف دوستان مدرسه توجه نکنین.مهم خودتونید.منم رفتم

میــــانِ نفس هایت حَبسم کن
                                    من بی طّ.. بودن را بلد نیستَــم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • RAHIL_28R RAHIL_28

@fateme-khanom

S آفلاین
                                      S آفلاین
                                      sama0098
                                      خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاء

RAHIL_28 موافقم👌💗

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • ی آفلاین
                                        ی آفلاین
                                        یه زمانی آلایی
                                        دانش آموزان آلاء
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده

راهکارمن که به اجبار وزور قانع میشم فقط نوشتن یه جمله روی یه کاغذه
                                        **اگه همین الان پانشم درس بخونم سرانجام وعاقبت من چیه **؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه