Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. شیمی
  4. خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی)
شیمی
م
میشه بهترین راهی که امتحان کردین واسه شیمی خوندن و جواب داده بگین
شیمی
بهترین دبیر شیمی
8
بهترین دبیر شیمی کنکور کیه ؟ نوی بازار کنکور؟
شیمی
هیدروکربن ها
Azin ARA
Topic thumbnail image
شیمی
چطوری توی شیمی قوی تر بشیم
HakoH
سلام به روی ماهتون فکر کنم از اسم تاپیک کاملا مشخصه که چه راهنمایی میخام من شیمی ضعیفی دارم و میخام حداقل 30 درصد رو تو کنکور بزنم و نهاییامو خوب بدم :)ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام نظر شما چیه و به خودتون چی کمک کرده؟ من خودم تازگیا فهمیدم وقتی صبح زود میخونم راحت تر پیش میره ولی بازم طاقت فرساعه از کتابای خیلی سبز استفاده میکنم و نشر الگو... و اینکه مثلا این سوالات بازده و تا انتها مینویسم اما هیچ وقت جواب بدست نمیاد که بتونم گزینه رو بزنم همه مراحل درسته اما جواب نهاییم بدست نمیاد هلپ میبینی @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون
شیمی
رفع اشکال
E
زیر لایه ای با حداکثر ۱۴ الکترون، در لایه های الکترونی n=4 به بعد وجود دارد. اینو کتاب تست خیلی سبز درست گرفته ولی خب این زیر لایه ۴f هس مگه نباید بگه از لایه ۶ به بعد. خب اخه این درست تره میشه توضیح بدید
شیمی
مشکل در دانلود جزوه
9
سلام دوستان جزوه شیمی دوازدهم استاد معینی برام دانلود نمیشه کسی جزوه جدیدشونو داره برام بفرسته
شیمی
شیمی 3
HakoH
فرمالدهید یک ترکیب اب دوسته چون یه گروه کتون داره؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی 3
HakoH
اسم بنزین مصرفی در خودروها با فرمون c⁸h¹⁸ ایزو الگان هست یا الکان؟ تو کتاب الگان نوشته شک کردم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
شیمی 3
HakoH
ما میگیم کوچیک ترین اسید چرب باید 12 تا کربن حداقل داشته باشه چرا؟ چون کربوکسیلیک اسید باید بیش از 10 کربن داشته باشه و اسید چرب و استر بلند ام سر جمع 2 تا کربن داره؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ساختار
_______
Topic thumbnail image
شیمی
PH.
م
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی دوازدهم فصل یک
سونیا محمدپورس
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی مسئله
Yeksoo DoY
کسی اینجا با اسناد صنیعی مسائل شیمی رو کار کرده؟ اگر بله میشه بگید سوال 90 کنکور 1402 رشته ریاضی قسمت دوم سوال که میپرسه چقدر دیگه واکنش کامل میشه رو چطوری باید حل کرد؟ نیازه سرعت متوسط پیدا کرد؟
شیمی
استاد گودرزی
RoverR
سلام ببخشید یه سوال داشتم چرا استاد گودرزی دبیر شیمی دیگه فیلم تدریس نمیزارن یعنی ویدیو های ضبط شده تکمیل نیست من از کجا میتونم بقیه ویدیو ها رو پیدا کنم ؟ @همیار @یازده-تجربی @یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شیمی
بهترین استاد شیمی تو آلا کدوم استاده؟
Mohammadjavad MosavyM
احسان گودرزی یا حامد پویان نظر ؟ لطفاً بگید
شیمی
شیمی گودرزی
Ngin YeganeN
ادامه تدریس شیمی یازدهم اقای گودرزی کی تو سایت قرار میگیره
شیمی
📖 روش دیدن فیلم آموزشی کلاس های سالیانه و روش مطالعه ی شیمی 🧪
2
سلام علیکم ببخشید مزاحم می شوم من چند سئوال در مورد دیدن فیلم آموزشی و کلاس های سالیانه آنلاین دارم لطفاً راهنمایی ام کنید. ️ هنگامی که فیلم می بینم بهتر است خودم در دفتر خلاصه برداری انجام دهم؟ یا نه فقط جزوه ی استاد کافی است و بعد از دیدن فیلم با دقت دوباره جزوه را بخوانم و تست های جزوه را خودم دوباره حل کنم و مسائل و نکات خیلی مهم را در جزوه وارد کتاب کنم؟ ببخشید هنگامی که شما فیلم های آنلاین سالیانه نگاه می کنید چیکار می کنید آیا فقط با دقت به فیلم نگاه می کنید؟ ️ و برای مرور چیکار کنم؟ خب باید در روز هر درسی را که یاد گرفتیم باید در شب هم مرور کنیم در حد 30 دقیقه آیا این درسته؟ بنظرتون من برای مرور بیام جزوه ی استاد و نکات هایلایت شده ی کتاب را بخوانم یا چیکار کنم؟ و یا فقط تست خیلی سبز حل کنم؟ خب آخه تست حل کردن زمان می بره چیکار کنم؟ ️ ضمناً ببخشید شما هنگامی که فیلم های آنلاین سالیانه را میدید همان روش‌هایی را که استاد براتون می‌گفت در امتحان نهایی و در امتحانات مدرسه به کار می‌گرفتید؟ یا نه باید خودتان روش نهایی یاد بگیرید و استاد در کلاس آنلاین روش هایش برای نهایی جواب نمی دهد؟! ️ و آیا اول فیلم آموزشی استاد را ببینم یا اول کتاب درسی را بخوانیم؟ و ضمناً برای کتاب درسی و حل برخی مسائل سخت آن یا در آوردن سئوالات لازمه فیلم ببینیم؟ آخه بعضی از سئوالاتش خیلی سخته. لطفاً کامل راهنمایی ام کنید.
شیمی
شیمی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
E.B.BUTTERFLYE
Topic thumbnail image
شیمی
شیمی
E.B.BUTTERFLYE
سلام. جدول شارل ژانت برای کنکور مهم هست؟ ارزش زمان گذاشتن داره؟ دیدم بعضی از آزمون ها ازش سوال طرح کردن. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
شیمی

خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی)

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده شیمی
12 دیدگاه‌ها 8 کاربران 11.6k بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • س آفلاین
    س آفلاین
    سجاد96
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سجاد96 انجام شده

با سلام خدمت همه دوستان

توی سری قبلی اموزش نحوه مطالعه شیمی بهتون گفتم که توی 40 درصد اول تمرکزمون روی متن کتاب و حفظیات و مفاهیم هستش.

خب فرض کنیم یه داوطلبی به 40 رسیده که اونم تو بخش قبلی گفتیم که به چه راحتی میشه به 40 رسید.

این بخش دنباله بخش قبلی هست و اگه قبلی رو هنوز نخوندین و یا عمل نکردین برگردین و هر چی گفته شده با دقت و تلاش عمل کنین.

خب فرض بر اینه شما دارین راه درست رو میرین و فهمیدین که باید متن کتاب درسی رو کامل بخونین و کامل حفظ کنین همه چی رو حتی پاورقی ها و مطالبی که زیر صفحات به عنوان توضیحات بیشتر نوشته شدن و حتی بیشتر بدانید ها رو باید بخونین (چون ما هدفمون درصدای بالای 80-90 هست و باید کنکور به این درصد برسین)

خب یکی به من بگه از سوختن کامل یک مول متان چند کیلو ژول گرما ازاد میشه؟ (حفظی )
    و اینکه ایا منظور از کار انجام شده توی فرمول دلتا ای مساوی است با کیو بعلاوه دبلیو همون کار انجام شده ناشی از تغییر حجم هست یا نه (مفاهیم) ؟

اینا سوالایی بودن صرفا برای سنجش دقت -ازمتن کتاب درسی بخش ترمودینامیک شیمی 3

خب شما فرض میکنیم دارین پیشرفت میکنین و متن رو کامل بلدین و دارین تمام تمرینات مثال ها و ازمایش کنید ها و بیشتر بدانید ها و پاورقی ها رو میخونین و خلاصه به 40 رسیدین.

حالا چطوری به درصد 70 برسیم؟

قبلا گفتیم شیمی چن بخشه.
    مفاهیم -حفظیات- و مسایل

شما برای اینکه به 70 برسین باید مسایل ساده و متوسط و متوسط رو به بالا رو حل کنین.

لازمه اش این هست که تست زیاد حل کنین.

توی اولین مرحله باید ترجیحتون روی سوالای مسایل کنکور باشه تا تازه با دید طراحای کنکور اشنا بشین. به اصطلاح شما توی مسایل محاسباتی 0 هستین. (بر فرض)

شما کتاب درسی رو خوندین و تمرینات تشریحی رو از کتاب درسی و یا کتاب کار و یا جزوه و هر چیزی حل کردین و الان میرین مستقیم سراغ تست های کنکور .

سوالای کنکور رو کامل همشون رو میزنین.
    نباید یکی هم بمونه.

یه نکته: شاید بعضی تکنیک ها و مفاهیم عمیق که باید بلد باشین رو نشه مستقیم از کتاب درسی برداشت کرد. اینجا شما میرین سراغ مطالعه جزوه و یا درسنامه کتاب تست.

درسنامه باید مختصر و مفید باشه .
    مثلا مبتکران خوبه یا مهر و ماه ولی خیلی سبز اضافه گویی شدید داره و سطحش نسبتا بالاست و توصیه نمیشه.

قبل زدن تست های کنکور اگه تونستین درسنامه ها رو بخونین و تموم کنین و بعد وارد تست زدن تست های کنکور بشین.

با زدن تست های کنکور راحت به 60 میرسین چون معمولا دو تا از سوالای 10 تایی هر ازمونی رو راحت میدن در سطح کنکور و خیلی مشابه سوالای کنکور (ما 4 تا حفظیات و مفاهیم زدیم و 2 تا محاسباتی ) میشه 60 درصد

خب صبر کنین اصل ماجرا از این جا به بعده. از اینجا به بعد باید تعداد تست های تالیفی رو بشدت اضافه کنین.

یادتون باشه برای درصدای باالای 60 باید خیلی تست تالیفی حل کنین تا سر جلسه بتونین تجزیه و تحلیل کنین اونم تو تایم کم.

وقتی تست های کنکور کتاب تست رو زدین میرین سراغ تالیفی ها ( مسایل تالیفی) و مسایل سخت حل میکنین. تعداد تست نمیگم چطور ولی مثلا اگه مبحثی مثلا ترمودینامیک جمعا 100 تست کنکور داشت شما حداقل باید 100 تست تالیفی محاسباتی متوسط رو به بالا بزنین تا به تسلط نسبی برسین.

ینی مثلا میگم :

100 تست کنکور چه محاسباتی چه غیر محاسباتی .+ تست های تالیفی متنی( حفظی-هر چقدر لازمه تا کامل مسلط بشین) +100 تست محاسباتی تالیفی

با انجام دادن مراحل بالا اگه حتی ازمون رو خراب کنین نباید درصد شیمیتون از 50 کمتر باشه. اگه کمتر بود ینی یا مدیریت جلسه خوب نبوده و یا این که نخونده و تست نزده و تلاش نکرده رفتین سر جلسه.

اگه این کار رو انجام بدین میتونین به 70 برسین.

من مقاله نویسیم ضعیفه عذر میخوام سخته ولی تاجایی که بتونم تلاشم رو میکنم .

توی مقاله بعدی به روش های میپردازم که بتونین باهاشون به درصدای 80-90 برسین.

یه تذکر هست اونم اینکه من توی سطر بالا نگفتم به 100 برسین .چرا ؟ چون برای به 100 رسیدن باید یه نکاتی خاص و مدیریت ازمون رو بلد باشین و این که ریاضی تون خیلی قوی باشه .ولی من تاجایی که بتونم راهنمایی بکنم تا انشالله با عمل کردن به این نکات بتونین به درصدای خیلی بالا برسین.

دوستان اگه سوالی بود راجب نحوه مطالعه شیمی داشتین میتونین اینجا کامنت بذارین من و یا دوستان دیگه به شما کمک میکنن.

موفق باشین.

دانش-آموزان-آلاء
    administrators
    خیرین-کوچک-دریا-دل

LiliL 1 پاسخ آخرین پاسخ
    10
    • س آفلاین
      س آفلاین
      سجاد96
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

بخش اول روش مطالعه که شاید بخواید مطالعه کنین:
      https://forum.alaatv.com/topic/5688/خلاصه-روش-مطالعه-شیمی-برای-درصد-های-40-50-برای-ازمون-های-آزمایشی

R 1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • س سجاد96

با سلام خدمت همه دوستان

توی سری قبلی اموزش نحوه مطالعه شیمی بهتون گفتم که توی 40 درصد اول تمرکزمون روی متن کتاب و حفظیات و مفاهیم هستش.

خب فرض کنیم یه داوطلبی به 40 رسیده که اونم تو بخش قبلی گفتیم که به چه راحتی میشه به 40 رسید.

این بخش دنباله بخش قبلی هست و اگه قبلی رو هنوز نخوندین و یا عمل نکردین برگردین و هر چی گفته شده با دقت و تلاش عمل کنین.

خب فرض بر اینه شما دارین راه درست رو میرین و فهمیدین که باید متن کتاب درسی رو کامل بخونین و کامل حفظ کنین همه چی رو حتی پاورقی ها و مطالبی که زیر صفحات به عنوان توضیحات بیشتر نوشته شدن و حتی بیشتر بدانید ها رو باید بخونین (چون ما هدفمون درصدای بالای 80-90 هست و باید کنکور به این درصد برسین)

خب یکی به من بگه از سوختن کامل یک مول متان چند کیلو ژول گرما ازاد میشه؟ (حفظی )
        و اینکه ایا منظور از کار انجام شده توی فرمول دلتا ای مساوی است با کیو بعلاوه دبلیو همون کار انجام شده ناشی از تغییر حجم هست یا نه (مفاهیم) ؟

اینا سوالایی بودن صرفا برای سنجش دقت -ازمتن کتاب درسی بخش ترمودینامیک شیمی 3

خب شما فرض میکنیم دارین پیشرفت میکنین و متن رو کامل بلدین و دارین تمام تمرینات مثال ها و ازمایش کنید ها و بیشتر بدانید ها و پاورقی ها رو میخونین و خلاصه به 40 رسیدین.

حالا چطوری به درصد 70 برسیم؟

قبلا گفتیم شیمی چن بخشه.
        مفاهیم -حفظیات- و مسایل

شما برای اینکه به 70 برسین باید مسایل ساده و متوسط و متوسط رو به بالا رو حل کنین.

لازمه اش این هست که تست زیاد حل کنین.

توی اولین مرحله باید ترجیحتون روی سوالای مسایل کنکور باشه تا تازه با دید طراحای کنکور اشنا بشین. به اصطلاح شما توی مسایل محاسباتی 0 هستین. (بر فرض)

شما کتاب درسی رو خوندین و تمرینات تشریحی رو از کتاب درسی و یا کتاب کار و یا جزوه و هر چیزی حل کردین و الان میرین مستقیم سراغ تست های کنکور .

سوالای کنکور رو کامل همشون رو میزنین.
        نباید یکی هم بمونه.

یه نکته: شاید بعضی تکنیک ها و مفاهیم عمیق که باید بلد باشین رو نشه مستقیم از کتاب درسی برداشت کرد. اینجا شما میرین سراغ مطالعه جزوه و یا درسنامه کتاب تست.

درسنامه باید مختصر و مفید باشه .
        مثلا مبتکران خوبه یا مهر و ماه ولی خیلی سبز اضافه گویی شدید داره و سطحش نسبتا بالاست و توصیه نمیشه.

قبل زدن تست های کنکور اگه تونستین درسنامه ها رو بخونین و تموم کنین و بعد وارد تست زدن تست های کنکور بشین.

با زدن تست های کنکور راحت به 60 میرسین چون معمولا دو تا از سوالای 10 تایی هر ازمونی رو راحت میدن در سطح کنکور و خیلی مشابه سوالای کنکور (ما 4 تا حفظیات و مفاهیم زدیم و 2 تا محاسباتی ) میشه 60 درصد

خب صبر کنین اصل ماجرا از این جا به بعده. از اینجا به بعد باید تعداد تست های تالیفی رو بشدت اضافه کنین.

یادتون باشه برای درصدای باالای 60 باید خیلی تست تالیفی حل کنین تا سر جلسه بتونین تجزیه و تحلیل کنین اونم تو تایم کم.

وقتی تست های کنکور کتاب تست رو زدین میرین سراغ تالیفی ها ( مسایل تالیفی) و مسایل سخت حل میکنین. تعداد تست نمیگم چطور ولی مثلا اگه مبحثی مثلا ترمودینامیک جمعا 100 تست کنکور داشت شما حداقل باید 100 تست تالیفی محاسباتی متوسط رو به بالا بزنین تا به تسلط نسبی برسین.

ینی مثلا میگم :

100 تست کنکور چه محاسباتی چه غیر محاسباتی .+ تست های تالیفی متنی( حفظی-هر چقدر لازمه تا کامل مسلط بشین) +100 تست محاسباتی تالیفی

با انجام دادن مراحل بالا اگه حتی ازمون رو خراب کنین نباید درصد شیمیتون از 50 کمتر باشه. اگه کمتر بود ینی یا مدیریت جلسه خوب نبوده و یا این که نخونده و تست نزده و تلاش نکرده رفتین سر جلسه.

اگه این کار رو انجام بدین میتونین به 70 برسین.

من مقاله نویسیم ضعیفه عذر میخوام سخته ولی تاجایی که بتونم تلاشم رو میکنم .

توی مقاله بعدی به روش های میپردازم که بتونین باهاشون به درصدای 80-90 برسین.

یه تذکر هست اونم اینکه من توی سطر بالا نگفتم به 100 برسین .چرا ؟ چون برای به 100 رسیدن باید یه نکاتی خاص و مدیریت ازمون رو بلد باشین و این که ریاضی تون خیلی قوی باشه .ولی من تاجایی که بتونم راهنمایی بکنم تا انشالله با عمل کردن به این نکات بتونین به درصدای خیلی بالا برسین.

دوستان اگه سوالی بود راجب نحوه مطالعه شیمی داشتین میتونین اینجا کامنت بذارین من و یا دوستان دیگه به شما کمک میکنن.

موفق باشین.

دانش-آموزان-آلاء
        administrators
        خیرین-کوچک-دریا-دل

LiliL آفلاین
        LiliL آفلاین
        Lili

سجاد96 سلام.واقعا ممنون.
        لطفا اگه میشه درمورد درسای ریاضی وفیزیک هم از این تایپیکا بزنین

س 1 پاسخ آخرین پاسخ
        4
        • LiliL Lili

سجاد96 سلام.واقعا ممنون.

س آفلاین
          س آفلاین
          سجاد96

@tajrobi-nil در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:

سجاد96 سلام.واقعا ممنون.

سلام خواهش میکنم.چشم در مورد ریاضی هر چی در توانم باشه راهنمایی میکنم. ولی برای درس فیزیک چون هنوز خودمم یکم مشکل دارم متاسفانه امکانش برام نیست. از یکی از دوستان که فیزیکشون واقعا عالیه خواهش کردم برای فیزیک ایشون راهنمایی کنن و من و سایر دوستان استفاده کنیم.

LiliL 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • س سجاد96

@tajrobi-nil در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:

سجاد96 سلام.واقعا ممنون.

سلام خواهش میکنم.چشم در مورد ریاضی هر چی در توانم باشه راهنمایی میکنم. ولی برای درس فیزیک چون هنوز خودمم یکم مشکل دارم متاسفانه امکانش برام نیست. از یکی از دوستان که فیزیکشون واقعا عالیه خواهش کردم برای فیزیک ایشون راهنمایی کنن و من و سایر دوستان استفاده کنیم.

LiliL آفلاین
            LiliL آفلاین
            Lili
            این پست پاک شده!
            1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • M آفلاین
              M آفلاین
              medico 0

اره خیلی خووب میشه اگه ریاضی و فیزیک رو هم بگید
              ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • alialaviA آفلاین
                alialaviA آفلاین
                alialavi

سلام
                من تو نت گشتم و این روش مطالعه رو برای خواندن شیمی کنکور پیدا کردم
                به نظر من که خوب بود شما هم میتونید ازش استفاده کنید
                روش مطالعه درس شیمی

پزشک آینده

1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • نادیا رضایین آفلاین
                  نادیا رضایین آفلاین
                  نادیا رضایی

سلام میشه لطفا برای درس زیست هم یک روش مطالعه بگید...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • س سجاد96

بخش اول روش مطالعه که شاید بخواید مطالعه کنین:
                    https://forum.alaatv.com/topic/5688/خلاصه-روش-مطالعه-شیمی-برای-درصد-های-40-50-برای-ازمون-های-آزمایشی

R آفلاین
                    R آفلاین
                    r sh
                    دانش آموزان آلاء
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط r sh انجام شده

سجاد96 سلام
                    چرا اين لينك باز نميشه ؟
                    ميشه لطفا دوباره بفرستيد

A 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • R r sh

سجاد96 سلام
                      چرا اين لينك باز نميشه ؟
                      ميشه لطفا دوباره بفرستيد

A آفلاین
                      A آفلاین
                      Abolfazl Sattari

r sh در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:

سجاد96 سلام
                      چرا اين لينك باز نميشه ؟
                      ميشه لطفا دوباره بفرستيد

پیام مال 3 سال پیشه ://

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • R r sh

سجاد96 سلام
                        چرا اين لينك باز نميشه ؟
                        ميشه لطفا دوباره بفرستيد

A آفلاین
                        A آفلاین
                        Abolfazl Sattari

r sh در خلاصه روش مطالعه شیمی برای درصد های 70-50(برای ازمون های آزمایشی ) (بخش دوم روش مطالعه شیمی) گفته است:

سجاد96 سلام
                        چرا اين لينك باز نميشه ؟
                        ميشه لطفا دوباره بفرستيد

http://gamaplus.ir/چگونه-شیمی-کنکور-را-بخوانیم-؟/

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • mohadeseh shirdel15M آفلاین
                          mohadeseh shirdel15M آفلاین
                          mohadeseh shirdel15
                          تجربی
                          این پست پاک شده!