نظر سنجی
-
سلام از امتحانات ترمیتون تا الان راضی بودین خوب دادین؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-110
-
سلام از امتحانات ترمیتون تا الان راضی بودین خوب دادین؟@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-110
Yeganeh80
خدا رو شکر تا اینجا عالی بودن و راضیم -
Yeganeh80
خدا رو شکر تا اینجا عالی بودن و راضیمنوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی شما یازدهمی این
شمام امتحان ترمیم دادین؟ -
پرستو بابایی شما یازدهمی این
شمام امتحان ترمیم دادین؟@Zhra8393
فکر کردم نوشتن ترم -
@Zhra8393
فکر کردم نوشتن ترمنوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
پرستو بابایی شما یازدهمی این
شمام امتحان ترمیم دادین؟نوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zhra8393 نوشته ترمااا
-
@Zhra8393 نوشته ترمااا
نوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey واایییی
-
نوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کورم
-
@Zhra8393 نوشته ترمااا
Michael Vey
در واقع یه چیزی بین ترمیم و ترمه -
Michael Vey
در واقع یه چیزی بین ترمیم و ترمهنوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ابهام داره
-
این پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۷ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدک نیست فکر میکنم تا الان بیست باشم
خدا کنه معلما زیاد گیری اصلاح کنن -
Yeganeh80
دوست داشتم بگم تا الان همرو با قدرت گند زدم که یکم بخندیم ولی واقعا خوب دادم -
Yeganeh80
دوست داشتم بگم تا الان همرو با قدرت گند زدم که یکم بخندیم ولی واقعا خوب دادم@Amir-Reza-Babahabib فکر نکنم کسی بخنده بیشتر همدردی میکنیم
-
Yeganeh80 زیست سخت نبود یکم بچه ها؟ نسبت به سالای پیش
-
@mahdieh-t اره
-
@Aye برای ما رو معاونای مدرسه امضا میکننن اخههه چرااااااا ترمیم معدللللل باید دیگه معلم هر درس امضا کنههه
-
@Aye برای ما رو معاونای مدرسه امضا میکننن اخههه چرااااااا ترمیم معدللللل باید دیگه معلم هر درس امضا کنههه
-
نوشتهشده در ۱۲ دی ۱۴۰۱، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Aye نمی دونین ترمیم معدل چیه؟🥲