Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
کنکور-فیزیک-مبحثی
-
به نام خدا
سلام بچه ها، امیدوارم حالتون عالی باشه
حیفم اومد این منبع سوالات کنکور بیست سال اخیر براتون به اشتراک نذارم
امیدوارم استفاده لازم رو از این سوالات ببرید استفاده از سوالات کنکور به ویژه در دروسی مثل ریاضی و فیزیک خیلی میتونه کمک کننده باشه و میتونه یک استارت قوی برای حل سوالات تالیفی باشه
این سوالات از اهمیت به خصوصی برخوردار هستند و حتما در پارت های مطالعاتیتون قسمتی رو به حل این تستا اختصاص بدین.
پ.ن: بچه ها میتونید به قیدنامه هم که در مورد درس شیمی قرار دادم مراجعه کنید برای درس شیمی
سوال_فصل یک_فیزیک دهم
پاسخنامه_فصل یک _فیزیک دهم
کلید_فصل یک_فیزیک دهم
سوال_فصل دو_فیزیک دهم
پاسخنامه_فصل دو_فیزیک دهم
کلید_فصل دو_فیزیک دهم
سوال_فصل سه_فیزیک دهم
کلید_فصل سه_فیزیک دهم
پاسخنامه_فصل سه_فیزیک دهم
سوال_فصل چهار_فیزیک دهم
کلید_فصل چهار_فیزیک دهم
پاسخنامه_فصل چهار_فیزیک دهم
سوال_فصل یک_فیزیک-یازدهم
کلید_فصل یک_فیزیک-یازدهم
پاسخنامه_فصل یک_فیزیک-یازدهم
سوال_فصل دو_فیزیک-یازدهم
کلید_فصل دو_فیزیک-یازدهم
پاسخنامه_فصل دو_فیزیک-یازدهم
سوالات_فصل سه_فیزیک-یازدهم
کلید_فصل سه_فیزیک-یازدهم
پاسخنامه_فصل سه_فیزیک-یازدهم
حرکت بر خط راست
سوال
کلید
پاسخنامه
فیزیک اتمی و هسته ای
سوال
پاسخنامه
کلیدمنبع: mahdi_artur forum.konkur
-
-
خیلی ممنون عالیه .
-
ممنون فرزام جان يكم سوالا رنگ بوي نظام قديم ميدع
-
amir ata 1382 .
عزیز دلم بوشو نمیده خودشونن
به خاطر اینکه ویرایش این تستا که رنگ نظام جدید بگیرن باید توسط مولفان حرفه ای انجام شه و فکر نمیکنم کسی تا الان 20 سال اخیرو این کارو کرده باشه براش ( به جز تستایی که در شیمی مبتکران اومده) متاسفانه خود بچه ها باید اون تستارو یا ایده نظام جدید بگیرن و یا اصن ردشون کنن -
-
-