برم تیمول بلو=/ آب آهک، اصن اینا چین
-
فعالیت مربوط به فصل تنفس که مقایسه هوای دمی و بازدمیه یجوریه
تو مغزم نمیره
چجوری بفهممش
اگر توضیح واضح و روانی ازش میتونید بدین دریغ نکنید
ممنونم -
-
سلام توی این فعالیت دو تا ظرف میبینیم که توی هر دو شناساگر ریختیم(آب آهک یا برم تیمول بلو) و لوله ای رو به داخل شناساگر وصل میکنیم.توی ظرف (الف) لوله مستقیما وصله به مجرایی که ما باید توش بازدم انجام بدیم و توی ظرف (ب) لوله ای که به ظرف شناساگر وصل کردیم به فضای آزاد بیرون راه داره. وقتی توی مجرا بازدم انجام میدیم شناساگر (الف) زود تر تغییر رنگ میده چون مستقیما co2 رو وارد شناساگر میکنیم و معلومه با این اتفاق تغییر رنگش زودتر اتفاق می افته ظرف (2) هم تغییر رنگ میده ولی دیر تر.
-
ی سری مواد هستن ک بهشون میگن شناساگر (اینا میان با ماده ای ک میخوایم شناساییش کنیم واکنش میدن و خب هر واکنشی ی تغییراتی رو ب جای میذاره(تغییرات دما، تغییر رنگ و ...) ک از روی اون تغییرات میتونیم ب وجود داشتن یا نداشتن اون ماده توی ظرف واکنش پی ببریم)
ینی باعث میشن ی ماده شناسایی بشه
توی کتاب زیست شناساگرایی ک بهشون اشاره شده
یکی فصل دوم دهم هست ک لوگول رو معرفی کرده ک شناساگر(معرف) نشاسته هستش، (جزییاتش یادم نمیاد)
و خب فعالیت فصل سه هم داره دو تا شناساگر کربن دی اکسید رو معرفی میکنه
یکی ش آب آهک هست ینی همون محلول CaO ک در حالت عادی بی رنگ هستش اما وقتی بازدم میکنی توش(خب میدونی هوای بازدمی کربن دی اکسید زیادی داره) رنگش به شیری تغییر میکنه (واکنش انجام میشه خب)
و برم تیمول بلو هم ی ماده ی ازمایشگاهیه ک در حالت عادی همونجور ک از اسمش پیداست آبی رنگه اما وقتی ک بازدهم میکنیم توش و کربن دی اکسید واردش میشه رنگ ب زرد متمایل ب سبز تغییر میکنه
کلا ببین هدف از این دو تا ازمایش و معرفی این شناساگرا توی فصل سوم اینه ک ب ما بگه حجم زیادی از کربن دی اکسید توی هوای بازدمی وجود داره
امیدوارم سوالت رو درست متوجه شده باشم -
فعالیت مربوط به فصل تنفس که مقایسه هوای دمی و بازدمیه یجوریه
تو مغزم نمیره
چجوری بفهممش
اگر توضیح واضح و روانی ازش میتونید بدین دریغ نکنید
ممنونماین پست پاک شده! -
سلام توی این فعالیت دو تا ظرف میبینیم که توی هر دو شناساگر ریختیم(آب آهک یا برم تیمول بلو) و لوله ای رو به داخل شناساگر وصل میکنیم.توی ظرف (الف) لوله مستقیما وصله به مجرایی که ما باید توش بازدم انجام بدیم و توی ظرف (ب) لوله ای که به ظرف شناساگر وصل کردیم به فضای آزاد بیرون راه داره. وقتی توی مجرا بازدم انجام میدیم شناساگر (الف) زود تر تغییر رنگ میده چون مستقیما co2 رو وارد شناساگر میکنیم و معلومه با این اتفاق تغییر رنگش زودتر اتفاق می افته ظرف (2) هم تغییر رنگ میده ولی دیر تر.
Erfan_JvN ممنونم
-
داستان این تاپیک :خودت سوال میکنی و بعدا خودت به خودت جواب میدی...شک هم میکنی که سوالت رو درست متوجه شدی یا نه...کاملا منطقیه حاجی جان
Erfan_JvN نه نه من جواب خودمو ندادم
یه دوست عزیز جوابمو جای دیگه داد
و من اینجا فرستادمش
تا اگر کسی مثل من متوجه نشده با توضیحات ایشون بفهمه -
Erfan_JvN نه نه من جواب خودمو ندادم
یه دوست عزیز جوابمو جای دیگه داد
و من اینجا فرستادمش
تا اگر کسی مثل من متوجه نشده با توضیحات ایشون بفهمه -
@زهرا_محمدی ببخشید دیگه فک کردم خودتون جواب خودتون رو دادید آخرشم نوشتید نمیدونم متوجه شدید یا نه تعجب آور شد برام
Erfan_JvN درسته سوتی زیاد میدم
ولی خنگ و گلابی نیستم که خودم جواب خودمو بدم
️