زیست عذابهههه
-
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو........................................
کین زیست رو برات منشن میکنم شاید طرحی چیزی داشت بلخرهههه کین زیست
Rahman Aa
ووووووووووووووو مایکلم بزات تگ میکنم
Michael Vey -
@پارسا-کریم-خانی اسم من بد در رفته واگرنه ماشالا همه بچه ها تو این تاپیک 70 اسینا میزنن من 70 هم نمیزنم
-
Rahman Aa چرا. ساعتی 600 میگیرم.(بر حسب قیمت لحظه ای دلار افزایش یافت)
یادت نره قلم و کاغذ بیاری نکات هم یادداشت کنی -
من از صبح دلم میخواد گریه کنم
چرا من وقت ندارم فیلمای آقای موقاری رو ببینم آخهخوشبحالت دهمی برو عشق کن بخدا اَه. من فقط وقتایی که دختر خوبیم یه فیلم تورق میبینم اونم با کیفیت ۴۸۰
-
من از صبح دلم میخواد گریه کنم
چرا من وقت ندارم فیلمای آقای موقاری رو ببینم آخهخوشبحالت دهمی برو عشق کن بخدا اَه. من فقط وقتایی که دختر خوبیم یه فیلم تورق میبینم اونم با کیفیت ۴۸۰
Mahdieh te واقعا کسی هست با کیفیت ۷۲۰ ببینه؟
باو ۱۰ برابر حجم شههه
پولدارید والا -
Mahdieh te واقعا کسی هست با کیفیت ۷۲۰ ببینه؟
باو ۱۰ برابر حجم شههه
پولدارید والا@پارسا-کریم-خانی حالا کی گفت ۷۲۰؟
من کلا ۲۴۰ میبینم فقط زیستا با ۴۸۰ -
@پارسا-کریم-خانی حالا کی گفت ۷۲۰؟
من کلا ۲۴۰ میبینم فقط زیستا با ۴۸۰Mahdieh te آخه یه جوری گفتید، که انگار ۴۸۰ کیفیت پایینه واستون
«نمیتونم فیلم ببینم فقط بعضی وقتا، اونم با کیفیت ۴۸۰» -
Mahdieh te آخه یه جوری گفتید، که انگار ۴۸۰ کیفیت پایینه واستون
«نمیتونم فیلم ببینم فقط بعضی وقتا، اونم با کیفیت ۴۸۰»@پارسا-کریم-خانی نهههههه من کلا فیلم زیاد میبینم
شیمی برای مسائل
فیزیک کلش
زیست فقط اگه دختر خوبی باشم
بعد کلا با ۲۴۰ میبینم (مسئله پول است!) بعد فقط زیستا رو با ۴۸۰ میبینم، ۴۸۰ که عالیه اصن -
@پارسا-کریم-خانی نهههههه من کلا فیلم زیاد میبینم
شیمی برای مسائل
فیزیک کلش
زیست فقط اگه دختر خوبی باشم
بعد کلا با ۲۴۰ میبینم (مسئله پول است!) بعد فقط زیستا رو با ۴۸۰ میبینم، ۴۸۰ که عالیه اصنMahdieh te خوبه خداروشکر تنها نیستم
منم اون اوایل با ۲۴۰ میدم، تا اینکه رفیقام مسخره م کردن
دیگه از اون موقع، بسته نامحدود ۱تا۱۱ همراه اول گرفتم و به ۴۸۰ روی آوردم(۷۲۰ که اگه بخوام دان کنم، کلا میشه ۶۴ قسمت تو گوشیم ذخیره کرد. هرقسمت یک گیگه)