کمک به دوست عزیزمون
-
@afsaneh-m
سلاااام خانوم دکتر شما خوبید ؟
میگما جواد باز داره تاپیک بقیه رو میبندهبرید تو تودلی خب :|
@dr-sobhan در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
@afsaneh-m
سلاااام خانوم دکتر شما خوبید ؟
میگما جواد باز داره تاپیک بقیه رو میبندهبرید تو تودلی خب :|
من بد نیستم یهو کارارو بزرگ کردین -
@javadm328 در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
پریسا علیخانی در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
@javadm328
شما اناتومی گری خوانده اید نه پدر خوانده
خیلی آرایه ظریف و خفنی داشت : )))
خدایا به تو پناه میبرم
@javadm328
خدایا به تو پناه میبرم
-
@javadm328
خدایا به تو پناه میبرم
@javadm328
خدایا به تو پناه میبرم
-
@javadm328
خدایا به تو پناه میبرم
@javadm328
خدایا به تو پناه میبرم
-
@dr-sogand-77 در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
حالا اگ شماها میخوایید میتونید برنامه رو تا چهارده ساعت هم بکشیدش...ک اینجوری همه اون مبحث هایی ک گذاشتن برای اون روز بصورت کامل میتونید بخونید البتع این برنامه به این دلیل اینقدردفشرده هست ک چند بار مرور داره توش..وفقط برای پنج ماهه وماه اخر ازاد هستید بازهممرور کنید و تست زماندار بزنید و..بنظرم شش ماه سختی تنبیه خویبه برای کسایی ک تالان نخوندن و میخان ازالان تلاش کنند تا به هدفشون برسن...البته اگ میخایید به هدفتون برسید وگرنه باستفاده از ویس۲۱۰اقای افشار هم میشه پیش رفت ولی ازکجا معلوم بتونید همه ی تستای اون مبحث هایی ک خوندید بزنید؟!مطابق حرف اقای افشار؟!
یه لحظه احساس کردم درس خوندن چقدر سخته : /
باید بگم خیلی سخت میگیرید.مهم اینه هر چیزی رو خوندیم خوب بخونیم و تو کنکور خوب جواب بدیم.حالا هر طوری که شد شد.مثلا انصاف نیست شما 14 صفحه شیمی در فصل یک سوم و یک دوم باهم یکی در نظر بگیرید.اون چند تا تست داره و این چند تا؟
ولی روش جالبی هست یکی از دوستای منم همینطوره میخونه و تراز 7800 داره .مثلا 40 صفحه زیست قراره بیادوتقسیم به 8 روز میکنه و هر روز 5 صفحه رو فول فول میشه.ولی ایشون وقت تعیین نمیکنه ممکنه 1 ساعت و ممکنه 5 ساعت طول بکشه@javadm328 هرکسی یه روشی داره دیگ...مهم اون حس رضایت خود ادمه...
-
@javadm328 هرکسی یه روشی داره دیگ...مهم اون حس رضایت خود ادمه...
دقیقا
-
حالا اگ شماها میخوایید میتونید برنامه رو تا چهارده ساعت هم بکشیدش...ک اینجوری همه اون مبحث هایی ک گذاشتن برای اون روز بصورت کامل میتونید بخونید البتع این برنامه به این دلیل اینقدردفشرده هست ک چند بار مرور داره توش..وفقط برای پنج ماهه وماه اخر ازاد هستید بازهممرور کنید و تست زماندار بزنید و..بنظرم شش ماه سختی تنبیه خویبه برای کسایی ک تالان نخوندن و میخان ازالان تلاش کنند تا به هدفشون برسن...البته اگ میخایید به هدفتون برسید وگرنه باستفاده از ویس۲۱۰اقای افشار هم میشه پیش رفت ولی ازکجا معلوم بتونید همه ی تستای اون مبحث هایی ک خوندید بزنید؟!مطابق حرف اقای افشار؟!
یه لحظه احساس کردم درس خوندن چقدر سخته : /
باید بگم خیلی سخت میگیرید.مهم اینه هر چیزی رو خوندیم خوب بخونیم و تو کنکور خوب جواب بدیم.حالا هر طوری که شد شد.مثلا انصاف نیست شما 14 صفحه شیمی در فصل یک سوم و یک دوم باهم یکی در نظر بگیرید.اون چند تا تست داره و این چند تا؟
ولی روش جالبی هست یکی از دوستای منم همینطوره میخونه و تراز 7800 داره .مثلا 40 صفحه زیست قراره بیادوتقسیم به 8 روز میکنه و هر روز 5 صفحه رو فول فول میشه.ولی ایشون وقت تعیین نمیکنه ممکنه 1 ساعت و ممکنه 5 ساعت طول بکشه@javadm328 وقتی برنامه با زمان بندی درست داشته باشی و این اطمینان رو داشته باشی ک تا فلان روز کل مبحث هارو میبندی این خودش از استرس ادم خیلی کم میکنه...منکه اینجوری ام حالا بقیه رو نمیدونم امیدوارم همگی موفق بشید
-
@javadm328 وقتی برنامه با زمان بندی درست داشته باشی و این اطمینان رو داشته باشی ک تا فلان روز کل مبحث هارو میبندی این خودش از استرس ادم خیلی کم میکنه...منکه اینجوری ام حالا بقیه رو نمیدونم امیدوارم همگی موفق بشید
@javadm328 وقتی برنامه با زمان بندی درست داشته باشی و این اطمینان رو داشته باشی ک تا فلان روز کل مبحث هارو میبندی این خودش از استرس ادم خیلی کم میکنه...منکه اینجوری ام حالا بقیه رو نمیدونم امیدوارم همگی موفق بشید
همه اینطوری هستند
انسان وقتی مطمئن باشه که بعدا پشیمون نمیشه خیل یمتمرکز جلو میره -
همه اینطوری هستند
انسان وقتی مطمئن باشه که بعدا پشیمون نمیشه خیل یمتمرکز جلو میره@javadm328 من خیلی دوست دارم برناممو ب اشتراک بذارم بچه ها استفاده کنند(ولی گوش زد میکنم که خیلی فشردس)اصلا تو قید و بند این نیستم ک پول دادم و فلان و...میتونید یا یه تغیرات ب یه برنامه خوب تبدیلش کنید..و ازاین فشردگیش کم کنید..اما عکس نمیاد هرکاری میکنم اگ کسی بخواد تایپش میکنم..
-
@javadm328 من خیلی دوست دارم برناممو ب اشتراک بذارم بچه ها استفاده کنند(ولی گوش زد میکنم که خیلی فشردس)اصلا تو قید و بند این نیستم ک پول دادم و فلان و...میتونید یا یه تغیرات ب یه برنامه خوب تبدیلش کنید..و ازاین فشردگیش کم کنید..اما عکس نمیاد هرکاری میکنم اگ کسی بخواد تایپش میکنم..
@dr-sogand-77 سوگند جان وقتی میری پاسخ خب از این شکلهای بالا از سمت راست به بالا یازدهمی یه شکل فلش رو به بالاست که جفتش هم یه ابر بزن روش گالری یا پوشه رو انتخاب کن عکس میاد یاهرچی دوست داشتی
بعد یه سوال من تو فیزیک خیلی مشکل دارم تو مکتبستان درس جداگانه یا تکی هم میدن؟ -
@dr-sogand-77 سوگند جان وقتی میری پاسخ خب از این شکلهای بالا از سمت راست به بالا یازدهمی یه شکل فلش رو به بالاست که جفتش هم یه ابر بزن روش گالری یا پوشه رو انتخاب کن عکس میاد یاهرچی دوست داشتی
بعد یه سوال من تو فیزیک خیلی مشکل دارم تو مکتبستان درس جداگانه یا تکی هم میدن؟@afshani دی وی دی و جزوه میدن
-
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکرا -
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکراSAHAR_BANOO در کمک به دوست عزیزمون گفته است:
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکرااون مقوع باید بگید
عشقم کیده نخوندم.به هیچکسم حتی خودم ربطی نداره -
@dr-sogand-77
من برنامه ای دارم ک مطمئن باشم میرسم اما یه چیزی خیلی آذارم میده و نمیذاره تمرکز کنم بچه ها اونم اینه که هی با خودم میگم اگه زودتر شروع میکردی الان فلان جای کتاب بودی یا اینکه چقدر عقبی و.... پریشونم کرده این فکراSAHAR_BANOO نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی اما می توانی از جایی که هستی اغاز کنی و پایان را عوض کنی...
-
سلام به همه
بچه ها صبا جون به من توی شخصیم پیام دادن گفتن این پیام رو اینجا بگذارم
گویا خودشون هرکاری کردن نشده
منتظر نظرای شما هستنسلام بچه ها خوبین ؟
بچه ها من قلم چی ثبت نام کردم . ترازام هم بد نیستن
از پشتیبانم پرسیدم برای برنامه ریزی چقدر میگیره گفت 200 تومن که برای من واقعا زیاده و نمیتونم متاسفانه این همه پول برای 1 ماه برنامه ریزی بدممیخواستم بگ اگر میشه . میتونید به من لطف کنید و بگید برای 22 دی چه جوری بخونم که ترازم 6000 به بالا بشه ؟
کمکم کنید واقعا به برنامه احتیاج دارم ولی توان مالیشو ندارم
هرکسی کاری از دستش بر میاد برای این دوستمون انجام بده
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
nafiseh123 دبیر زیسته؟
-
نه مشاور درسی هس
-
فکر نمیکنم دبیر زیست هم باشه
-
فکر نمیکنم دبیر زیست هم باشه
nafiseh123 کانالش شبیه افشاره!