تست گـــاد GOD فصل 5 دوازدهم
-
@0Farzam0
-
F Foruhar marked this topic as a question on
-
@Forouhar
سلام
به نظر من جواب ۴ عه
یک فکر کنم به خاطر مهار غلطه چون وقتی درحال انقباضه انرژی بیشتری هم صرف میکنه پس قطعا مهار غلطه
دو بخاطر این غلطه که شاید محصول جانبی آب باشه نه atp
سه هم انسولینه هم گلوکاگون..شکم به خاطر برخلافیه که گفته خب آخه ممکنه جفتشم زیاد بشه مثلا اگر گلوکاگون کمه گلوکز کمتری وارد سلول شده چربی و پروتئین که هستن طبق بیشتر بدانید کتاب با اونا مراحلو میره خود کتابم گفته بود مواد آلی نه الزاما گلوکز -
@Forouhar
سلام
به نظر من جواب ۴ عه
یک فکر کنم به خاطر مهار غلطه چون وقتی درحال انقباضه انرژی بیشتری هم صرف میکنه پس قطعا مهار غلطه
سه هم انسولینه هم گلوکاگون..شکم به خاطر برخلافیه که گفته خب آخه ممکنه جفتشم زیاد بشه مثلا اگر گلوکاگون کمه گلوکز کمتری وارد سلول شده چربی و پروتئین که هستن طبق بیشتر بدانید کتاب با اونا مراحلو میره خود کتابم گفته بود مواد آلی نه الزاما گلوکز -
Mehrsa 14 سلام
برای گزینه 4 چون گفته تار ماهیچه ای اولش
نمیتونیم بگیم ممکنه تخمیرلاکتیکی هم رخ بده و اون بطور حتم اشتباهش کرده؟!Ainoor
بله درسته حرفتون تار ماهیچه ای تخمیر لاکتیکی هم داره. اما به نظر من چون گفته اگر اکسایش پیرووات رخ بده به طور حتم یه چیزی میشه...
خب اکسایش پیرووات هم فقط در صورتی هست که بخواد چرخه کربس رو انجام بده و تو تخمیر ما کاهششو داریم من فکر کنم اینطوری باشه -
Ainoor
بله درسته حرفتون تار ماهیچه ای تخمیر لاکتیکی هم داره. اما به نظر من چون گفته اگر اکسایش پیرووات رخ بده به طور حتم یه چیزی میشه...
خب اکسایش پیرووات هم فقط در صورتی هست که بخواد چرخه کربس رو انجام بده و تو تخمیر ما کاهششو داریم من فکر کنم اینطوری باشه -
@Forouhar
سلام
به نظر من جواب ۴ عه
Mehrsa 14
خیلی قشنگ توضیح دادید
ولی ولی هدفم از این تست یه چیز دیگه بود اگر گزینه 2 منظورش ATP باشه ، چجوری گزینه 2 رو رد میکنید ؟ -
Ainoor
بله شاید در حالت کلی باشه ولی نه منظور طراح این نبوده !
بزارید خودم میگم :
گزینه 2 میگه که ATP کاهش یابد ! خب پس اون آنزیم ها هم حتـــــما باید افزایش یابند ؟
میتونی یه مثال نقص بیاری ؟
فصل 8 زیست دوازدهم ، اون لاکپشته که رفته بود خواب تابستانی
یا میتونیم در حالت کلی تر اینو بگیم که همیشه که بدن نیاز زیادی به ATP نداره ! -
Ainoor
بله شاید در حالت کلی باشه ولی نه منظور طراح این نبوده !
بزارید خودم میگم :
گزینه 2 میگه که ATP کاهش یابد ! خب پس اون آنزیم ها هم حتـــــما باید افزایش یابند ؟
میتونی یه مثال نقص بیاری ؟
فصل 8 زیست دوازدهم ، اون لاکپشته که رفته بود خواب تابستانی
یا میتونیم در حالت کلی تر اینو بگیم که همیشه که بدن نیاز زیادی به ATP نداره ! -
F Foruhar has marked this topic as solved on
-