IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تاپیک مخصوص 16 خرداد
-
سلام و خسته نباشید دوستان و اما بعد ..
+دقت کنید باید به اون ویس گوش داده باشید وقوانین رو رعای کنید !
اکیدا اسپم ندید
هر فرد نکاتش رو سعی کنه بدون اشتب تایپی بنویسه و همشو یه جا بده چون قرار گزینش شه و نکات خوب به تاپیک دیگه ای منتقل شه
0 اگر کسیی پیدا میشد اینارو دسته بندی خوبی کنه بعد گزینش خیلی خوب میشد دمش گرماگرم نبود مشکی نیست
لطفا فردا ساعت 12 رایی گیری کنید تودلیی ببینیم کیا گزینش گر باشن دو نفر گزینش گر داریم از بین بچه ها 2الی 3 نفر نیاز داریم برا کار گزینش سریع برسی شه همکاری کنن و کار پیش ببرن
و در نهایت ارزوی موفقیت برای تک تک عزیزان
@تجربیا -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Alireza Mousavi on آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
پرستو بابایی میشه بقیه رو منشن کنی اینجا مچکر
-
پرستو بابایی
@Forouhar
Michael Vey
ma.a -
_Reza_ رضا کار خوب پیش میره ویسمو گوش دادیی الان منو مهشید خانوم کار ادیت شروع کردیم اگر زرنگ باشیم تا روز 21 خرداد 3/4 دهم به همراه 3/4/5/6/7 یازدهم تکمیل میشه فقط جون من سریع تر ادیت شروع کن /گفتم همه منشن شن که پیامی اینجا دادیم براشون نوتیفش بره (بعدشم باید سعید پی دی اف کنه که باید بانظم باشیم که تا 25 خرداد پی دی اف دست بچه ها برسه ))
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
ببخشید منشنت رو دیر دیدم -
Rahman Aa در تاپیک مخصوص 16 خرداد گفته است:
دوستام جلسه امروز دایره بیایدد