IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تاپیک مخصوص 16 خرداد
-
-
Rahman Aa در تاپیک مخصوص 16 خرداد گفته است:
آقا به دونفر نیارز داریم برای گفتن نکته اگر کسیی هست بیاد الان کلا 5 نفریم برایی گفتن نکته اگر کسیی هست تا فردا ساعت 12 ظهر خبر بده بهمون مچکر
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
Rahman Aa در تاپیک مخصوص 16 خرداد گفته است:
آقا به دونفر نیارز داریم برای گفتن نکته اگر کسیی هست بیاد الان کلا 5 نفریم برایی گفتن نکته اگر کسیی هست تا فردا ساعت 12 ظهر خبر بده بهمون مچکر
با اجازه از رحمان خواستم بگه که
بچه ها جدا نکته گفتن کار سخت و زمانبری نیست اینجا معمولا گفته میشه که قراره چه فصل و چه شکلایی نکاتش برای جلسه اون روز بررسی بشه و شما مثلا تایم استراحتتون یکم وقت بزارین و نکات هر شکلو بنویسین و در نهایت وقتی شب جلسه شروع شد تنها کاری که میکنین اینه که نکات هر شکلی که رحمان میگه رو پیست کنین. همین! اینطوری هم از درستون نمیزنین هم اینکه تایم استراحتتونم کار مفیدی انجام میدین
ضمنا از اونجایی که شکلای کتابای دهم و یازدهم بررسی میشن، @دهم ها و @یازدهم ها هم میتونن تو جلسه شرکت کنن.
اصلنم نترسین که نمیدونم شاید نکاتتون ساده باشه. شاید همون نکته ساده شما ی سوال کنکور باشه از کجا معلوم
منتظرتونییییم :>
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Rahman Aa on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Rahman Aa
رحمان ببخشید امشبم نمی تونم همراهیتون کنم ،فردا صبح برای ادیت ها هستم ساعت ۶ و نیم ولی قول میدم از چهارشنبه که دیگه تموم میشن امتحان هام هر شب باشم
پ.ن : باز گفتم ببخشید -
سلام دوستان
ببینید تا الان 10 فصل رو تموم کردیم (با امشب میشه 10) فردا میتونیم 6/7 یازدهم بترکونیم به کنار و 25ام برامون میمونه دوستام دقت کنید گیاهیی مهمه و همه لنگن توشش اکثر گیاهیی هم شکل میاد یعنی برید کنکورای اخیرو ببینید اکثر سوال ها از شکله حتی دی هم همین جور بوده برا همین من روز 25 که امتحان دادیید تمومه همه چیی میخوام دوجلسه باشه جلسه اول شکلایی فصل 6/7 دهم جلسه دوم فص 8 و9 یازدهم برسیی شه که ما طبق قرارمون با سعید بتونیم به وعدمون عمل کرده باشیم لطفا همکاریی منید تا قبل 25 خرداد تموم کنیم سعید 27 پی دی اف بده بهمون تا روزایی باقیی مونده رو بترکونیم و اما یک نکته اول رضا تو هم باید بیایی برایی گیاهیی نکته بگیی میدونم موقع ادیت داریی نکته میگیی دمتم گرمم عالیی ولی این گیاهیی اکثرا لنگن نیاز برایی همه شکلا نظر تو رو هم بدونم واما درنهایت هرچه دیر تر بجنبیم دیر تر تموم میشه وکارایی پی دی اف هامون میاد پایین /
و دمتون گرم بابت این همدلیی تا به الان /
و در نهایت بگم بهتون روز 25 فقط گیاهیی نیست باید زنجیره انتقال الکترون دوازدهم برای هر دو فصل و همچنین برگ گیاهان تو فصل 6 مورد برسیی قرار بگیره شماره شکلا رو هم همون موقع بهتون میگم و یه خبر خوب که توفصل 6 دهم فعالیت رو هم برسیی خواهیم کرد فعایلت مقایسه ریه گیههان و اینارو برسیی خواهیم کرددمتون گرم بروبچ ️