سالات ریاضی
-
-
sheydadb37 بله بله سوال کامل جامع بخونید سرکنکور طراح مسخره نکنید 😕
@dr-lila خدایی بد توضیح دادی:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-
@dr-lila در سالات ریاضی گفته است:
SAHAR_BANOO آره متمم بلدم میخوام راه عادیشم بلد شم شاید ی جای ب دردم خورد
بعد کنکور ازم بپرسید میشینم 1 ساعت حل میکنم بهت میگم ! قبل کنکور واقعا عمرا سر راه حل اصلیه این یک دیقهم وقت نمیذارم :|
-
@dr-lila خدایی بد توضیح دادی:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
sheydadb37 شیدا 😳😳😳
-
@dr-lila در سالات ریاضی گفته است:
SAHAR_BANOO آره متمم بلدم میخوام راه عادیشم بلد شم شاید ی جای ب دردم خورد
بعد کنکور ازم بپرسید میشینم 1 ساعت حل میکنم بهت میگم ! قبل کنکور واقعا عمرا سر راه حل اصلیه این یک دیقهم وقت نمیذارم :|
-
sheydadb37 شیدا 😳😳😳
@dr-lila سارا:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@dr-lila سارا:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
sheydadb37 اسمت سارا؟؟فک کردم شیدای🤣🤔
-
@dr-lila
سوال یبار حساب بگیر رقم یکان صفر باشه = 72 حالت
یبار رقم دهگان 0 باشه = 72 حالت
چون گفته بدون تکرار دیگه یکان و دهگان هردوتا 0 باشن رو حساب نمیاریم -
sheydadb37 اسمت سارا؟؟فک کردم شیدای🤣🤔
@dr-lila همه همین فکرو دارن:face_with_tears_of_joy: تو پروفایلم نوشتمdr.sara:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@dr-lila همه همین فکرو دارن:face_with_tears_of_joy: تو پروفایلم نوشتمdr.sara:grinning_face_with_smiling_eyes:
sheydadb37 همون همیار زیست😎
-
@dr-sobhan صدگان ک نمیشه صفر باش دهگان صفر و اینکه دو بار صفر گرفته تکراری هر دو ۷۲با هم جمع کرده
-
sheydadb37 همون همیار زیست😎
@dr-lila نه خواهر من:grinning_face_with_smiling_eyes: من اوشون نیستم
-
@dr-lila نه خواهر من:grinning_face_with_smiling_eyes: من اوشون نیستم
sheydadb37 تازه میشناسمت و دیدم در هر صورت خوشبختم🌹🌹🌹😍😍😍😘😘😘
-
sheydadb37 تازه میشناسمت و دیدم در هر صورت خوشبختم🌹🌹🌹😍😍😍😘😘😘
@dr-lila همچنین:smiling_face_with_heart-eyes:
-
@dr-lila همچنین:smiling_face_with_heart-eyes:
sheydadb37 وقت کردی ب این تاپیک خاک خورده ی سر بزن راه دور نمیره راسی ریاضی و فیزیک با اساتید الا میخونی یا موسسه دیگه ای؟؟
-
sheydadb37 وقت کردی ب این تاپیک خاک خورده ی سر بزن راه دور نمیره راسی ریاضی و فیزیک با اساتید الا میخونی یا موسسه دیگه ای؟؟
@dr-lila اساتید الا
-
@dr-sobhan اینو نگا کنید تکراری رو حذف نکرده
http://s8.picofile.com/file/8316007076/IMG_۲۰۱۸۰۱۰۶_۰۰۰۰۵۹.jpg