هرکی یه گزاره۳![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=c2ddb183434)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=c2ddb183434)
-
@f-nalist عه من تو مورد ج فک میکردم نوشته دارای پیوند پپتیدیه وگرنه اونم درست میگرفتم
ولی شانسی درست زدم
حقیقتش فک میکردم سانتریولشم از دست میده سر همین الف رو حذف کردم -
فعالیت ترشحی نوعی یاخته در بیضه ها باعث بروز صفات ثانویه جنسی در مردان می شود. گزاره زیر درست است یا نادرست؟
برای نوعی هورمون جنسی ترشح شده از یاخته های بخش پیشین هیپوفیز گیرنده دارند.
-
فعالیت ترشحی نوعی یاخته در بیضه ها باعث بروز صفات ثانویه جنسی در مردان می شود. گزاره زیر درست است یا نادرست؟
برای نوعی هورمون جنسی ترشح شده از یاخته های بخش پیشین هیپوفیز گیرنده دارند.
@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
هیپوفیز پرولاکتین رو ترشح میکنه که میدونیم تو فعالیت جنسی مردان تاثیر داره ولی خب کتاب نگفته پرولاکتین رو بینابینی تاثیر میذاره یا سرتولی
من خودم احتمال میدم سرتولی باشه... -
@f-nalist اگه منظورش همین یاخته مورد توصیف سواله(نه بیضه) پس منظورش یاخته های بینابینی هس
هیپوفیز پرولاکتین رو ترشح میکنه که میدونیم تو فعالیت جنسی مردان تاثیر داره ولی خب کتاب نگفته پرولاکتین رو بینابینی تاثیر میذاره یا سرتولی
گزاره : تخمیر همانند تنفس هوازی در شرایطی که اکسیژن کافی است انجام می شود .
-
گزاره : تخمیر همانند تنفس هوازی در شرایطی که اکسیژن کافی است انجام می شود .
پرستو بابایی برای گلبول قرمز درسته
-
پرستو بابایی برای گلبول قرمز درسته
_ Reza _
آفرین دقیقا -
گزاره
نوعی رنگیزه جذب کننده نور در کلروپلاست و عاملی در واکوئول نوعی سلول گیاهی که نقشی مشابه کاغذ ph دارد دارای توانایی کاهش سرعت تشکیل ترکیب (هایی) با الکترون های جفت نشده هستند .