هرکی یه گزاره۳

-
پرستو بابایی
غلطه و با مهارکننده در تنظیم منفی رونویسی رد میشه_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگید -
_Reza_
خیلیم عالی کاملا درست میگیدپرستو بابایی من بهش گفتما
-
پرستو بابایی من بهش گفتما
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگی -
Rahman Aa
ععع لو دادی ،پس باید جواب گزاره ایشون رو هم به من بگیپرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
-
پرستو بابایی نخیر ااونو گذاشتم اونای که خودون میگرن بیان جواب بدن ببینم چند چنندن
Rahman Aa
اهاااا فهمیدم ،باشه -
پرستو بابایی من بهش گفتما
-
از پایه میگم
گزاره
هر حرکت لوله گوارش که در گوارش مکانیکی توده غذا نقش ایفا میکند به صورت غیرارادی عمل میکند . -
_Reza_
اشکان فک کنم گفت بی .... اگه اینو درست بگیرین( در همین مضمونا بودش کامل یادم نیست
در ادامه کاملش کرد و گفتش که یک شکل خوشگل داریم صفحه 20 دهم که اونجا نشون میده حرکت کرمی شروع شده و ناشی از نوعی انقباض ارادیه -
_Reza_
اشکان فک کنم گفت بی .... اگه اینو درست بگیرین( در همین مضمونا بودش کامل یادم نیست
در ادامه کاملش کرد و گفتش که یک شکل خوشگل داریم صفحه 20 دهم که اونجا نشون میده حرکت کرمی شروع شده و ناشی از نوعی انقباض ارادیه -
@0Farzam0 حرکت کرمی ارادی ؟!
حالا یکاری کن داش فرزام حرکت کرمیتو کاری کن ایجاد نشه وقتی میخوری ! اشکان گفته ؟!
خودتون اذیت نکنیددهان جزو لوله گوارشه و در جویدن این نقشو ایفا میکنه
-
حالا یکاری کن داش فرزام حرکت کرمیتو کاری کن ایجاد نشه وقتی میخوری ! اشکان گفته ؟!
-
-
_Reza_
ببین من یه چیزی رو میگم
ده بار تو ذهنم و منابعم مرور میکنم
همین امشب کیو ار کدش رو پیدا میکنم
میفرستم برات -
@0Farzam0 فرزام رفیق این جملت غلطه من گفتم تو همون کلیپ هم که ما ماهیچه مخطط فقط به اسکلتی میگیم باید بگی یاخته مخطط تابگیم یا قلبیه یا ایکلتی واگرنه گفته بودم ماهیچه مخطط میشه ماهیچه اسکلتی به دو جا مراجعه کن یک فصل 3 زیست یازدهم گفتار دو پاین ترین خط الوین صفحه گفتار دو همچنین دهم فصل اول گفتار سدوم اون جای که ماهیچه هارو نشون میده تو پرانتز سبز رنگ زیر شکل نوشته شده رفیق اول اینو اوکیی شو ایشالله مشکلت امروز یه گوگل میت بیا تا اوکیت کنم یه 15 دقیقه اوکیت میکنم این جوری بهتره
-
@0Farzam0
گزینه ۴ ؟
به نظر من فقط مورد الف غلطه