میشه شما هم دعا کنید
-
چشم حتمن
-
سلام
انشاالله به حق تشنه دشت نینوا امام حسن علیه السلام ظهور مهدی موعود (عج) نزدیک بشه و شفای همه مریضان هرچه زود تر بزآورده بشه
اگه حاجتی دارید شش ماهه امام حسین (ع)
علی اصغر تشنه امام حسین (ع) یادتون نره بهش متوصل بشید روضه علی اصغر گوش بدید حتما شفا می گیرید
خواهر منم رو دعا کنید مریضه قصه دلمون رو گرفته -
سلام دوستان گل آلایی
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید:)
ازتون می خوام با دلهای پاکتون هر چه قدر میتونید این دعارو %(#0088ff)[" أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ "] برای سلامتی یکی از عزیزانم بخونید
خیلی ممنون@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@M-an -
@dr-miss ب معجزه خدا ایمان داشته باش گلم بخدا ت این چند هفته انقد خدا معجزه کرده ک نمیدونم چ شکلی شکرش بجا بیارم وقتی ی نفر مرده دوباره زنده میشه مطمعن باش مریض شمام شفا پیدا میکنه نگران نباش گلم مطمعن باش این دعاها ج میده
@dr-lila در میشه شما هم دعا کنید گفته است:
@dr-miss ب معجزه خدا ایمان داشته باش گلم بخدا ت این چند هفته انقد خدا معجزه کرده ک نمیدونم چ شکلی شکرش بجا بیارم وقتی ی نفر مرده دوباره زنده میشه مطمعن باش مریض شمام شفا پیدا میکنه نگران نباش گلم مطمعن باش این دعاها ج میده
آلاء به معنای واقعی نعمته برای ما! خدا حفظش کنه برای نسلای بعدی
-
@dr-miss
من بازم دعا کردم
این پیام آخرم هست
خواستم بگم که
حال اوشون خیلی خوبتر خواهد شد
مطمئنم این دعا ها نتیجه شو داده...
#سپاس -
سلام
انشاالله به حق تشنه دشت نینوا امام حسن علیه السلام ظهور مهدی موعود (عج) نزدیک بشه و شفای همه مریضان هرچه زود تر بزآورده بشه
علی اصغر تشنه امام حسین (ع) یادتون نره بهش متوصل بشید روضه علی اصغر گوش بدید حتما شفا می گیرید
خواهر منم رو دعا کنید مریضه قصه دلمون رو گرفتهMohebolHossein در میشه شما هم دعا کنید گفته است:
سلام
خواهر منم رو دعا کنید مریضه قصه دلمون رو گرفتهسلام
حتما دعا میکنم
خیلی ممنونم ازتون -
@dr-lila در میشه شما هم دعا کنید گفته است:
خداروشکر عزیزم
آره عزیزم میدونم حتما حالش عالیِ عالی میشه -
چشم دعای امن ..... رو میخونم
-
-
یه کنکوری در میشه شما هم دعا کنید گفته است:
اصلاح عرایضم در این تاپیک:
اینجاممنون از توضیحات
ولی همون 1400 تا و امن یجیبوها حال اون عزیزو عالی کرد خداروشکر
درسته منم شنیده بودم 14000 تاست ولی فراموش کرده بودم الان پستتونو خوندم یادم اومد
ممنون