قانعم کن چرا انیمه
-
-
جدی تاپیک زدی برای این؟ یه تاپیک دیگه هم بزن بگو قانعم کن چرا سریال. یکی دیگه بزن بگو قانعم کن چرا کتاب. یا اصلا بگو قانعم کن چرا کمدی (حتی کمدی هم میتونه ژانر خیلی از انیمه ها باشه پس بازم به اندازه کلمه انیمه جامع و کلی نیست!)
اخه جدی این چه سوالیه. البته شایدم از اون دسته از ادمایی هستین که یهو میگه من کلا از کتاب خوشم نمیاد. من اصلا سریال نمیبینم فقط فیلم سینمایی. من اصلا اهنگ گوش نمیدم و ...
بخدا در همین حد سوالتون جامع هست! :|
-
سوالت خیلیی واضحه من انیمه نمیبینم ولی ادم با انیمه ها حس خوبی میگره البته من خودم همه ی انیمه هارو نمیپسندم چون اصلا انیمه ندیدم زیاد فقط انه شرلی و خانواده دکتر ارنست و خاهران کوچک رو دیدم ولی در کل وایب خوبی به ادم میده و خوبه البته بشرطی که ژانرش خوب باشه و مانگهوا و یائوئی نباشه..
سریال های کیدراما هم همینطورن وایب خوبی به ادم میدن... -
سوال اینه چرا انقدر طرفدار داره
انقدر همه درگیرشن
میگم قانعم کن چرا باید اینطور باشه
یا قانعم کن چرا انیمه ببینمXe نیازی به قانع کردن نیست میتونی بجای انیمه سریالایی با وایب سبز ببینی
من یکی از این سریالایی که وایب خوبی داشت اسمش "روزی روزگاری یک شهر کوچک" . عه
یا "پلیس های تازهکار"
ولی اگه طنز سیاه میخوای "وینچنزو "رو ببین
اگه میخوای با اینکه مردی گریه کنی "اسنودراپو" ببین
اگه سریل غیر کیدراما میخوای "پیکی بلاندرز و برکینگ بدز "رو ببین
چینی میخوای با وایب خوب "روزی که تبدیل شدم به تو" رو ببین
فانتزی میخوای "خاستگاری کاری" رو ببین یا زیبایی حقیقی
اگه میخوای قدرت تحلیلت بره بالا هم "تولد دوباره در خانوادهی پولدار "رو ببین -
سوال اینه چرا انقدر طرفدار داره
انقدر همه درگیرشن
میگم قانعم کن چرا باید اینطور باشه
یا قانعم کن چرا انیمه ببینمXe
نیازی به قانع کردن نیست
تو چنین سرگرمی هایی هرکسی علاقه ی خاص خودش رو داره و با همون حالش خوبه... و چون علاقه ها و سلایق متفاوتن نیازی به قانع کردن کس دیگه ای نیست که مثلا "نههههه تو نمیدوننیییی فوتبال چقدررررر خوبهههههه واقعا متاسفام برات کهچنین جواهریییی رو از دست دادی" ! یه نفر که خیلی فوتبالیه با تماشای مسابقات لیگ مورد علاقه اش یا دنبال کردن حواشی باشگاه یا بازیکن محبوبش احساس خیلی خیلی خوب و جالبی پیدا می کنه که حالش رو خوب میکنه ولی از ی طرف دیگه ممکنه دوستش حتی از فوتبال متنفر هم باشه چون فکر میکنه دنبال کردن یه همچین مسابقه ی به قول خودش چرتی فقط وقت الکی تلف کردنه! می بینید؟! سلایق انقدرررر متفاوته و واقعا نیاز نیست کسی کس دیگه ای رو قانع کنه
شما ی قسمت ی انیمه ی خوب بشین ببین... یا خوشت میاد و دنبال می کنی، یا می بینی برات حوصله سر بره و دیگه نگاه نمی کنی:)))) ببین خودت خوشت میاد یا نه نیاز نیست دنبال یکی بگردی بیاد قانعت کنه:))))مثلا شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی من همون قدر که واقعا فیلم دیدن رو دوست دارم، همونقدر هم از آنلاین سریال دیدن خوشم نمیاد:))))
-
Xe
نیازی به قانع کردن نیست
تو چنین سرگرمی هایی هرکسی علاقه ی خاص خودش رو داره و با همون حالش خوبه... و چون علاقه ها و سلایق متفاوتن نیازی به قانع کردن کس دیگه ای نیست که مثلا "نههههه تو نمیدوننیییی فوتبال چقدررررر خوبهههههه واقعا متاسفام برات کهچنین جواهریییی رو از دست دادی" ! یه نفر که خیلی فوتبالیه با تماشای مسابقات لیگ مورد علاقه اش یا دنبال کردن حواشی باشگاه یا بازیکن محبوبش احساس خیلی خیلی خوب و جالبی پیدا می کنه که حالش رو خوب میکنه ولی از ی طرف دیگه ممکنه دوستش حتی از فوتبال متنفر هم باشه چون فکر میکنه دنبال کردن یه همچین مسابقه ی به قول خودش چرتی فقط وقت الکی تلف کردنه! می بینید؟! سلایق انقدرررر متفاوته و واقعا نیاز نیست کسی کس دیگه ای رو قانع کنه
شما ی قسمت ی انیمه ی خوب بشین ببین... یا خوشت میاد و دنبال می کنی، یا می بینی برات حوصله سر بره و دیگه نگاه نمی کنی:)))) ببین خودت خوشت میاد یا نه نیاز نیست دنبال یکی بگردی بیاد قانعت کنه:))))مثلا شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی من همون قدر که واقعا فیلم دیدن رو دوست دارم، همونقدر هم از آنلاین سریال دیدن خوشم نمیاد:))))
-
-
Anzw 18 در قانعم کن چرا انیمه گفته است:
حوصله ام نمیکشه یعنی
شاید پیکی بلاندرز رو دیدی حوصلت کشید...
-
@mr-vinyzo
تعریفش رو خیلییییی شنیدم
آره فرصت شد سعی می کنم ببینم حتما بعد کنکور مرسی... شاید رستگار شدم:))))))) -
-