IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
دینامیک
-
سلام
با دینامیک مشکل دارم
اگه بخوام حذفش کنم چه بخشایی یا فرمولایی رو باید بلد باشم که تو فصل های دیگه به مشکل بر نخورم ؟به جز طلوعی دینامیک کدوم اساتید خوبه ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار -
@meysam_bahrami نیرو ممساوی جرم ضربدر شتاب
تکانه رو هم بلد باش ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مهم میبود تو بقیه فصول ) -
@dr-sobhan در دینامیک گفته است:
@meysam_bahrami نیرو ممساوی جرم ضربدر شتاب
تکانه رو هم بلد باش ( دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مهم میبود تو بقیه فصول )متشکرم :
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to Meysaaaaaam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@meysam_bahrami سلام.دینامیک یه دونه فرمول معروف داره که f=ma هستش.بقیه دینامیک تجزیه نیرو ها و کار کردن با بردار ها هست.توی فصلای دیگه بیشتر از نظر ساختن رابطه های جدید از فرمول معروف دینامیک استفاده میشه و به ندرت سر و کارت با تجزیه نیروها و زاویه ها می افته.مثلا تو حرکت دایره ای رابطه نیرو با سرعت خطی و سرعت زاویه ای یا توی حرکت نوسانی رابطه نیروی نوسان ساز از طریق رابطه اف مساوی ام در آ بدست میاد.فقط توی اونگ یه تجزیه نیروی کوچیک انجام میشه.پس خیالت راحت باشه فصلای دیگه رو بخون.
-
اگه فیلم های اقای طلوعی رو دیده باشی تست بزنی خیلی هم فصل سختی نیس دینامیک از مبحثای ÷ر تست هس حذفش نکن هنوز تا کنکور بیشتر از 4 ماه وقت داری هر روز 1 ساعت تست بزنی ازش خیلی پیشرفت میکنی
اگه هم نتونی حرکت دایره ای رو ماهواره رو بخون چون فرمولای حرکت دایره ای با نوسان یکیه