همه
-
آقای حسینی میشه لطفا یه بار خودتون توضیح بدید:)؟
@danial-hosseiny
توی این عبارت هم اگه ممکنه بدل رو مشخص کنید ،بعدش یه سوال دارمپرستو بابایی
دو شکل میشه این رو بررسی کرد نسترن.
مخنقه در گردن، عقدی همه کافور
اگه بگیم اینا یه جملهن، عقدی همه کافور میشه بدل.
اما اگه بگیم دوتا جملهن، یعنی
مخنقه در گردن داشت (بود). عقدی همه کافور بود (داشت)
خب اینجوری بحث فرق میکنه. اما چون یه جورایی همون «بود» خط آخر میتونه فعل همه باشه، اینکه اینا رو یه جمله بگیریم درستتره. -
خب... دیگه بریم برای جمعبندی بحث.
البته(در ضمن با توجه به سوالی که دیدم داخل تاپیک پرسیده بودند بدل هست یا قید
و من نظرم رو گفتم که بدل هست
با توجه به چیزی که از معلمم یادگرفتم.
با توجه به اینکه هرچیزی از ادبیات می دونم رو از معلم ها ادبیاتم یادگرفتم نظری هم داشته باشم تحت تاثیر نکاتی هست که از اون ها یادگرفتم
درنتیجه با استناد به گفته ایشون گفتم بدل هست و گفتمم که فکر می کنم تاکیدش بر کلمه دل باشه. تو این زمینه هم نظر ایشون برام درسته و مشکلی ندارم در همین حد که می دونم و ابهامی ندارم تو این که این کلمه بدل باشه.
ببیشتر از اینم اطلاع و دانشی ندارم
که بتونم بیان کنم ببخشید.)درمورد این قسمتِ عجیبِ پیام شما و اتمام حجتی که درنهایتش کردین با «درپناه حق سلامت باشید» بگم که
همگی شماها، دانشآموزین.
من اتفاقا و دقیقا ازتون نظر شخصی خودتون رو برآورده از مطالعات و دانش نسبی خودتون نسبت به تعاریف و مسائل خواستم. دقیقا توی پیامم نوشتم که نظر خودتون رو بنویسین براساس تعاریفی که بلدین. سر جلسهٔ امتحان هم که بشینین، شما و تعاریف و معلوماتتونن که سر جلسهٔ امتحان نشستن. نه معلمتون.
پس بدون تعارف داشتن با شما بگم که اتفاقا شما نظرت رو نگفتی. اول نظر معلمت رو گفتی. بعد حالا در پیام دوم گریز هم زدین که به نظرم این نظر درست بود.
که من دقیقا دنبال تعاریف خودتون از بدل میگشتم.
میخوام این رو از من یاد بگیرین که خودتون از خودتون تحلیل و ارزیابی داشته باشین. در تمام زندگیتون. نه فقط درس و ادبیات.
بگذریم...
@danial-hosseiny
سلام
ممنون متوجه شدم
خیلی ممنون لطف کردید. -
jahad_121
امیدوارم کمکی کرده باشم