هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
نه دیگه نشد
ساعت سه و نیم میخوابیدم ساعت دوازده و نیم بیدار میشدببخشیدا ولی بزارین باور نکنم، محاله محال
یه بارم داشتیم بر کنکور میخوندیم شما گفتی من سیستم خوابم اینه و من اصلن باور نکردم -
محتوای حاوی بد آموزی
هیچ وقت یادم نمیاد برای درس خواندن ساعت شیش و نیم به قبل بیدار شده باشم :_)
Reza-H شاید رمز موفقیته
-
من نمی دونم چه غلطی کردم که نتیجه این شد
۵ و نیمم که بیدار میشدم ،نهایتا ۶ -
@Sally
نمیشد تا شیش و نیم بیدار موند -
Hako
چه گریه ای رو ترجیح میدی؟
پس بابت تجربه کردنش بخون -
@Sally وای
-
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah
نه دیگه نشد
ساعت سه و نیم میخوابیدم ساعت دوازده و نیم بیدار میشدببخشیدا ولی بزارین باور نکنم، محاله محال
یه بارم داشتیم بر کنکور میخوندیم شما گفتی من سیستم خوابم اینه و من اصلن باور نکردمMaaah منم
-
منی که اصلا یادمنیست دوران کنکور چ میکردم:
-
پرستو بابایی
وای همش یه چی منو عقب نگه میداره..هعی منو میترسونه...هنوز دنبال هدفم..ولی نیست..وای وای بر منHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
وای همش یه چی منو عقب نگه میداره..هعی منو میترسونه...هنوز دنبال هدفم..ولی نیست..وای وای بر منکاش به جای تو بودم هاکو
کاش کنکور داشتم، هعییییی -
مِهردُخت منم
-
مِهردُخت
آقا یزید که نیست
من چون بیش فعالم نمیتونم تمرکز کنم مثلاً میرفتم فیلم ببینم سر از الاخونه درمیاوردم و مچم رو میگرفت مامانم خیلی مراقبم بود که حواسم پرت نشه بنده خدا رو خیلی اذیت کردم -
مِهردُخت
آقا یزید که نیست
من چون بیش فعالم نمیتونم تمرکز کنم مثلاً میرفتم فیلم ببینم سر از الاخونه درمیاوردم و مچم رو میگرفت مامانم خیلی مراقبم بود که حواسم پرت نشه بنده خدا رو خیلی اذیت کردم -
Hako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
وای همش یه چی منو عقب نگه میداره..هعی منو میترسونه...هنوز دنبال هدفم..ولی نیست..وای وای بر منکاش به جای تو بودم هاکو
کاش کنکور داشتم، هعییییی -
Blue28
نخند -
مِهردُخت
نخندددددد