هرچی تودلته بریز بیرون۶
- 
پرستو بابایی 
 ولی اون لحظه که از درد گریه میکنی اگه مردود شم چیHako 
 چه گریه ای رو ترجیح میدی؟
 پس بابت تجربه کردنش بخون  
- 
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: Maaah 
 نه دیگه نشد
 ساعت سه و نیم میخوابیدم ساعت دوازده و نیم بیدار میشد  ببخشیدا ولی بزارین باور نکنم، محاله محال 
 یه بارم داشتیم بر کنکور میخوندیم شما گفتی من سیستم خوابم اینه و من اصلن باور نکردم 
- 
محتوای حاوی بد آموزی هیچ وقت یادم نمیاد برای درس خواندن ساعت شیش و نیم به قبل بیدار شده باشم :_) 
- 
 نه دیگه نشد
 ساعت سه و نیم میخوابیدم ساعت دوازده و نیم بیدار میشد  ببخشیدا ولی بزارین باور نکنم، محاله محال 
 یه بارم داشتیم بر کنکور میخوندیم شما گفتی من سیستم خوابم اینه و من اصلن باور نکردم 
- 
محتوای حاوی بد آموزی هیچ وقت یادم نمیاد برای درس خواندن ساعت شیش و نیم به قبل بیدار شده باشم :_) 
- 
من نمی دونم چه غلطی کردم که نتیجه این شد   
 ۵ و نیمم که بیدار میشدم ،نهایتا ۶
- 
@Sally 
 نمیشد تا شیش و نیم بیدار موند 
- 
Hako 
 چه گریه ای رو ترجیح میدی؟
 پس بابت تجربه کردنش بخون  
- 
 نه دیگه نشد
- 
منی که اصلا یادمنیست دوران کنکور چ میکردم:   
- 
پرستو بابایی 
 وای همش یه چی منو عقب نگه میداره..هعی منو میترسونه...هنوز دنبال هدفم..ولی نیست..وای وای بر منHako در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است: پرستو بابایی 
 وای همش یه چی منو عقب نگه میداره..هعی منو میترسونه...هنوز دنبال هدفم..ولی نیست..وای وای بر منکاش به جای تو بودم هاکو 
 کاش کنکور داشتم، هعییییی    

شعردانه
شعردانه