هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
تا وقتی بمیره
-
@Sally هیچی
دیگه هرکس یک دیدگاه های داره
خواستم چیزی بگم گفتم که چرا سوال نمی کردی و کلی می تونستی چیزای مختلف شیمی ازشون بپرسی) که خب دید و علاقه هرکس فرق دارهمثلا من خودم خیلی می خوام تا دکتری شیمی بخونم
موفق باشی
️
jahad_121
چون حس میکردم اگه زیاد سوال بپرسم یا چیزی رو متوجه نشم فکر میکنه خنگم و ازم نامید میشه -
شاید فردا صبح تصمیم گرفتم خودم تو ذهنم بکشمش
-
Succinate عه مرسی کم کم دارم ب شیمی هم علاقه مند میشم
-
Anzw 18
سلام خوب هستین انشالله؟
اگه خوب نیستین ایشالا عالی باشین
شما برای یادگیری و تقویت زبان از چه کتابی استفاده میکنین؟
Grammar in use هم استفاده میکنین؟Akito سلام سلامم مرسی
این کتابو خیلی تعریفش رو از دوستم شنیدم ولی نه:)
اینا رو میخونم=
Select reading(این تموم بشه ممکنه برم سمت inside reading یا شایدم همین سلکت سطع بعدیش رو گرفتم هنوز بررسی نکردم اون یکی کتابو )Word skills Oxford(خیلی دوسش میدارم)
Tactics for listening(کمتر سمتش میرم ولی خب میخونم
)
برا گرامر هم هیچی نمیخونم؛)
ولییییی الان نه از یکم بعد اگه وقت بیشتری داشتم تصمیم دارم ادامهی کتابای top notch رو هم پیدا کردم دانلود کنم اونا رو هم یه نگاه بندازمهمهشون سطوح مختلفی دارن که خب باتوجه به خودت باید انتخاب کنی:) البته یه نکته راجع به word skills هست که سطح advancedاش رو گرچه من نخوندم ولی از استادمون شنیده بودم که یکم زیادی سنگینه و به نسبت دوتای قبلیش گاربردش کمتره ولی خب میگم دیگه خودم نخوندم جلد آخرشو تا حالا
-
امان از وقتی که بازیو با بچه ها شروع کنی دیگه ول کن نیستن:)))
-
دوتا از بدترین حس ها
کسی منشنت کنه و نبینی
کسیو منشن کنی و نبینه
خیلی بده
بعضی وقتا حس میکنی طرف حوصله تو نداره:/
بعضی وقتا فکر میکنی بلاکی:/
بعضی وقتا با خودت میگی کاش اصلا منشنش نمیکردم و فلان حرفو بهش نمیزدم...
کاش بشه اعلان های منشن(بجز منشن گروه، چون تعدادشون خیلی میره بالا) یه جور متفاوتی بشه
مثلا رنگش فرق کنه
یا یه آیکن خاص کنارش بیاد که وقتی لیست اعلان هارو چک میکنیم، متوجه بشیم آها اینا برا منشنه
مچکرم ازتون
@M-an -
jahad_121
ولی همیشه بیشترین درصدم شیمی بوده
عکس کارنامه های قلم چیم رو قبلا فرستادم دیدی؟ -
امان از وقتی که بازیو با بچه ها شروع کنی دیگه ول کن نیستن:)))
پرستو بابایی
الهی🥰 ...
اونجا میفهمی انرژی بچگی چطور بود=..) -
این پست پاک شده!
-
دوتا از بدترین حس ها
کسی منشنت کنه و نبینی
کسیو منشن کنی و نبینه
خیلی بده
بعضی وقتا حس میکنی طرف حوصله تو نداره:/
بعضی وقتا فکر میکنی بلاکی:/
بعضی وقتا با خودت میگی کاش اصلا منشنش نمیکردم و فلان حرفو بهش نمیزدم...
کاش بشه اعلان های منشن(بجز منشن گروه، چون تعدادشون خیلی میره بالا) یه جور متفاوتی بشه
مثلا رنگش فرق کنه
یا یه آیکن خاص کنارش بیاد که وقتی لیست اعلان هارو چک میکنیم، متوجه بشیم آها اینا برا منشنه
مچکرم ازتون
@M-an -
چقدر خنگ شدم خب تل میفرستادم
-
@mr-vinyzo
jahad_121 -
Akito سلام سلامم مرسی
این کتابو خیلی تعریفش رو از دوستم شنیدم ولی نه:)
اینا رو میخونم=
Select reading(این تموم بشه ممکنه برم سمت inside reading یا شایدم همین سلکت سطع بعدیش رو گرفتم هنوز بررسی نکردم اون یکی کتابو )Word skills Oxford(خیلی دوسش میدارم)
Tactics for listening(کمتر سمتش میرم ولی خب میخونم
)
برا گرامر هم هیچی نمیخونم؛)
ولییییی الان نه از یکم بعد اگه وقت بیشتری داشتم تصمیم دارم ادامهی کتابای top notch رو هم پیدا کردم دانلود کنم اونا رو هم یه نگاه بندازمهمهشون سطوح مختلفی دارن که خب باتوجه به خودت باید انتخاب کنی:) البته یه نکته راجع به word skills هست که سطح advancedاش رو گرچه من نخوندم ولی از استادمون شنیده بودم که یکم زیادی سنگینه و به نسبت دوتای قبلیش گاربردش کمتره ولی خب میگم دیگه خودم نخوندم جلد آخرشو تا حالا
Anzw 18 مچکرم ازتون
نشانک زدم
خب کتاب word skills یا select reading چجوریان؟ مثلا چه تاثیری روی کدوم بخش از زبان داره؟(ریدینگ، لیسنینگ و ...)
و به جدا از اینا
کلا کتاب خوبی هم سراغ دارین؟(غیر آموزشی)
مثلا من خودم بخش زیادی از زبان یاد گرفتنم رو مدیون مانگا و کتاب های داستانی کوتاه ام(اسمشون یادم نیست، ولی هر کتاب سطح بندی خاصی داشت)
اگه رمان باشه که چه بهتر:) -
ما یه دبیر شیمی داشتیم خیلی شخصیت جالبی داشت، سواد خیلی بالایی داشت، دکترای شیمی خونده بود فکر کنم تاجایی که یادمه خوارزمی خونده بود؟ آدم با حوصله در عین حال بی حوصله ای بود، همیشه بین تهران، قم و اراک در حال جابه جایی بود، ولی اصلا حوصله جواب دادن به سوال بچه ها رو نداشت، هرچند قشنگ درس میداد و سوالی نمیزاشت برای کسی باقی بمونه، قیافه ترسناکی داشت و خیلی جدی بود، بچه ها خیلی ازش میترسیدن، حافظش به شدت بالا بود، با اینکه صبح تا شب کلاس مدرسه و کنکور داشت ولی اسم همه رو همون چند هفته اول یاد گرفت. یه جزوه خاص داشت، خیلی ازش تعریف میکرد، کلا آدمی بود که اعتماد به جو داشت(یک لول بالاتر از اعتماد به سقف)، میگفت چند کتاب نخوانید، کتاب قانم را چند بار بخوانید(قانم فامیلیش بود)
، بعد مدعی بود که کسر تبدیل رو اولین بار اون اختراع کرده نه بازرگانی
، جالب تر از اون اصلا با روش کسر تبدیل سوال حل نمیکرد، تناسب میرفت(میدونم جفتش تقریبا یکین، ولی خب)
-
Hhh Hh کاش ببینه خانم مدیر