هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ببین
علاقه و اینارو بزار کنار
به این فکر کن کدوم رشته ست که حاضری تا آخر عمرت تحملش کنی و باهاش سروکله بزنی؟
.
بعدشم مگه شما الان انتخاب رشته میکنی که به این چیزا فکر میکنی؟Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعدشم مگه شما الان انتخاب رشته میکنی که به این چیزا فکر میکنی؟
نه من رشتم ریاضیه یازدهمم هستم
ولی با صحباتای چند نفر به شدت به اینکه اومدم ریاضی و آیا اصلا علاقه ای به رشته های آینده اش و فضاهای شغلیش دارم شک کردم
و چیزی که با حرف چند نفر درش شک به وجود بیاد یعنی از همون اول هم درست و مستحکم نبوده
به خودم یه فرصت یک هفته ای دادم که دیگه تصمیمو بگیرم یا ریاضی یا تجربی -
._.Zahra.K
علاقه یعنی علاقه دیگه🥹
️
توضیح سادهترش اینه که فرض کن تو میگی من به نجوم علاقه دارم. اما چقدر تاحالا رفتی پیگیری کنی ببینی نجوم چیه؟ تو به همون اندازه به نجوم علاقه داری یا برای وقت میذاری.
مثلا من خودم نمونهٔ بارز علاقهمندی به ادبیاتم. رشتهٔ خودم ریاضی بوده، دانشگاه معماری میخونم، اما عروض و قافیه و فن شعر و کتابای فنی ادبیات رو خودم خریدهم و مطالعه کردم. این یعنی من به ادبیات علاقه دارم، وقت هم گیر بیارم سریع میرم سراغش.
یا مثلا یه دوستی دارم که آنچنان به نجوم و این مباحث فضاپیما و اینا علاقه داره که هروقت استوریاشو باز میکنم داره درمورد پرتاب فلان موشک و فضاپیما به فلان سیاره اطلاعات میده. خودش پیگیری میکنه دیگه...
حالا باز یه سری از رشتهها هستن که نمود این شکلی ندارن. مثلا مکانیک... خب در اون صورت طرف باید بفهمه که به مجموعهای از دروس دبیرستانش علاقه داره و برای یادگیریشون مشتاقه. بنابراین احتمالا به مکانیک علاقه داره... احتمالا راه درست فعلا براش این راهه.
مثلا خود من هنوزم به ریاضی و آمار و احتمال علاقه دارم و دنبال میکنم توی یوتیوب...
اما میدونم و میدونستم که واقعا اگه بزنیمم با شیمی کنار نمیام. پس از همون اول فهمیدم توی خود معماری هم ممکنه چیزایی باشه که با شیمی درگیره و من تمایلی بهش نداشته باشم. یا فهمیدم نفت و فلان و بیسار اصلا مال من نیست به خاطر شیمیش...S.daniyal hosseiny
مثلا من هیچ وقت نمیرم دنبال سازه های فیزیک یا مطالب جالب نیروها و فیزیک و هندسه و ریاضی یا مثلاً ویژگی های آخرین مدلهای کامپیوتر و اینا
همیشه دنبال کشفای جدید در مورد داروها و اثرشون روی مردم یا اینکه چیزای جدید برای درمان یه سری بیماری ها بودن یا روش های درمانی جدید یا حتی فرایند ساخت و فرایند کشفشون برام جالب بودن و اگه بیاد توی اکسپلورم رد نمیکنم ولی اگه همین در مورد یه ربات باشه رد میکنم
شاید اسمشو بشه گذاشت علاقه؟ -
._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ببین
علاقه و اینارو بزار کنار
.
بعدشم مگه شما الان انتخاب رشته میکنی که به این چیزا فکر میکنی؟Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
زاویه دید خیلی خوبیه
-
_ Reza _ در هر حال میرسه
چه برسین به خواستتون که قطعا میرسین چه نه…
چه زود چه نزدیک
تجربه داره صحبت میکنه -
امروز معلوم میشه قضیه یازدهم برای پشت کنکوری ها؟؟
-
اگه بردارن یا زمان بدن برای یازدهم قول نمیدم دوباره بهم نریزم
#تودلی -
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
بعدشم مگه شما الان انتخاب رشته میکنی که به این چیزا فکر میکنی؟
نه من رشتم ریاضیه یازدهمم هستم
ولی با صحباتای چند نفر به شدت به اینکه اومدم ریاضی و آیا اصلا علاقه ای به رشته های آینده اش و فضاهای شغلیش دارم شک کردم
و چیزی که با حرف چند نفر درش شک به وجود بیاد یعنی از همون اول هم درست و مستحکم نبوده
به خودم یه فرصت یک هفته ای دادم که دیگه تصمیمو بگیرم یا ریاضی یا تجربی._.Zahra.K در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Zahra.HD در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
و چیزی که با حرف چند نفر درش شک به وجود بیاد یعنی از همون اول هم درست و مستحکم نبودههمچین قاعدهای اینقدر قاطع وجود نداره.
-
S.daniyal hosseiny
مثلا من هیچ وقت نمیرم دنبال سازه های فیزیک یا مطالب جالب نیروها و فیزیک و هندسه و ریاضی یا مثلاً ویژگی های آخرین مدلهای کامپیوتر و اینا
همیشه دنبال کشفای جدید در مورد داروها و اثرشون روی مردم یا اینکه چیزای جدید برای درمان یه سری بیماری ها بودن یا روش های درمانی جدید یا حتی فرایند ساخت و فرایند کشفشون برام جالب بودن و اگه بیاد توی اکسپلورم رد نمیکنم ولی اگه همین در مورد یه ربات باشه رد میکنم
شاید اسمشو بشه گذاشت علاقه؟._.Zahra.K
شاید که نه... قطعا اسمش علاقهس. -
S.daniyal hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مثلا مکانیک... خب در اون صورت طرف باید بفهمه که به مجموعهای از دروس دبیرستانش علاقه داره و برای یادگیریشون مشتاقه. بنابراین احتمالا به مکانیک علاقه داره... احتمالا راه درست فعلا براش این راهه.
آهاا
برای کامپیوتر یا صنایع و برق چی علاقه اش در چه قسمتی نمود پیدا میکنه؟._.Zahra.K
این سؤالت واقعا سؤالی نیست که راه درست رو بهت نشون بده. اینا خیلی فردیه.
الآن بگم یکی به برق علاقه داره یعنی میشینه برد و سی پی یو درست میکنه عاشق اینه که خودش سیستم ببنده و اونوقت تو این ویژگیا رو نداشته باشی فکر میکنی به برق علاقه نداری؟! نه. ربطی نداره... نباید ربطی داشته باشه.
علاقه و اینکه چطور و چقدر به چی علاقه داری کاملا فردیه... کاملا... -
_ Reza _ برای شما خیلی خوب میشه فرصت طلاییه:)
منم یه هفته اینا معدل خوندم که ترمیم کنم
اخه درصد های من خیلی خوبه اونی که کارمو خراب کرده بود معدل بود پیش هر استاد و مشاوری رفتم میگفتن حداقل زیر ده نشدی؟!
نه اینکه دانشگاه و رشته عوض کنم بخاطر اینکه زحمت هایی که کشیدم دو سال هدر نرن
برای همین پیگیرم -
حال و هوای تودلی خیلیی خوب شده🥲
یاد گذشته افتادم
چقدر این کمک کردنه و انرژی مثبت دادنه قشنگه=))
-
._.Zahra.K
شاید که نه... قطعا اسمش علاقهس.S.daniyal hosseiny
اما یه چیز دیگه هم مهمه... یه سری وقتا به یه سری چیزایی از دور علاقه داریم!
یعنی چی؟! یعنی اطلاع داشتن درموردشون بهمون لذت میده. اما اینکه خودمون بخوایم بریم توی اون حیطه فعالیت کنیم و امور اون حیطه رو انجام بدیم شاید لزوما بهمون حس خوبی نده.
درواقع توضیحش اینه که یه سری چیزا رو در حد دونستن و یاد گرفتن دوست داریم و یه سری چیزا رو در حد انجام و پیش بردن.
مثلا من شاید توی اکسپلور اینستاگرامم یه پست ببینم که داره موتور ماشین رو توضیح میده و میریزه بیرون. اما به هیییییچ وجه حاضر نیستم اصن خودم برم این کار رو انجام بدم ولی اون ریلز رو میبینم. چرا؟ چون از اطلاع داشتن خوشم میاد... اما از انجام اون کار ابدا لذتی نمیبرم زجر هم میکشم اتفاقا. -
_ Reza _ کنکور نه من عاشق رشتمم
اگههههههه بخوام فقط ترمیم معدل و استفاده تراز کنکور پارسال