هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
لبخند بزن در جواب
-
Reza-H الان چیزی که گفتیدو فهمیدم ولی اینکه بعدش باید چطوری به ویسا دسترسی داشته باشم یا اینکه اصلا کجا ذخیره میشه ویسا و تا چه حد میتونم ویس بگیرم و اینارو متوجه نمیشم متاسفانه.
اگه دارید ثبت نام دانشگاه انجام می دید من مزاحمتون نشم و هر وقت فرصت کردید میتونید جوابمو بدید
.
razie_
خب. برای اینکه ضبط کنید، توی نرم افزار ضبط صدای گوشیتون برید (همه گوشیا دارن)
وقتی دکمه ضبط رو بزنید، خود به خود شروع به ضبط میکنه (اگه به هندزفری متصل باشه، با میکروفون هندزفری، اگه به هیچی وصل نباشه با میکروفون گوشی که فعلا برای شما خرابه)
بعد که دکمه اتمام ضبط رو می زنین، ممکنه ازتون بخواد که اسمشو انتخاب کنید
وقتی اسم گذاشتید، این صدای ضبط شده میره توی یه پوشه توی حافظه گوشیتون به اسم recording (باید بگردید تا پیداش کنید. اگه پیدا نکردید، همین جا مرحله به مرحله اسکرین بگیرین بفرستید تا بهتون بگم پوشه اش کجاس.)
دیگه همه فایل های صوتی ضبط شده تون میره تو همین پوشه پیشفرض -
Matin Mousavi 1 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 نه او دی اشتباس
️
قابل نداره
خواهش مکنمینی درواقع داری میگی خواهش مکنم که قابل نداره
️
-
واییییییییی چقدر حالم مزخرفه
-
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 راننده میگه قابل نداره؟بگو خدذفظ
اینسری باید موقع پیاده شدن حساب کنم ک بگم
ari_14 هرکی گفت قابل نداره پول نده
-
ولی دیدم که به بعضیا گفتن قابل نداره و طرف رفته و حساب نکرده
️
-
یاد زمان بچگیم افتادم 🥲
-
️
️
-
razie_
خب. برای اینکه ضبط کنید، توی نرم افزار ضبط صدای گوشیتون برید (همه گوشیا دارن)
وقتی دکمه ضبط رو بزنید، خود به خود شروع به ضبط میکنه (اگه به هندزفری متصل باشه، با میکروفون هندزفری، اگه به هیچی وصل نباشه با میکروفون گوشی که فعلا برای شما خرابه)
بعد که دکمه اتمام ضبط رو می زنین، ممکنه ازتون بخواد که اسمشو انتخاب کنید
وقتی اسم گذاشتید، این صدای ضبط شده میره توی یه پوشه توی حافظه گوشیتون به اسم recording (باید بگردید تا پیداش کنید. اگه پیدا نکردید، همین جا مرحله به مرحله اسکرین بگیرین بفرستید تا بهتون بگم پوشه اش کجاس.)
دیگه همه فایل های صوتی ضبط شده تون میره تو همین پوشه پیشفرضReza-H اااا نمیدونستم اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چشم من مراحلو انجام میدم اگه مشکلی داشتم ازتون میپرسم خیلی ممنون بابت توضیحات
.
-
مثلا ب مامانم میگفتم برم بیرون میگفت که عیب نداره
بعد من میگفتم مامان عیب نداره یعنی چی
برم یا نه -
️
ari_14 خداشاهده بابام یه انگشتر داشت، یکی عه آشناها گفت چقد خوشگله و فلان بابامم گفت قابلت نداره، اونم بردش
-
Reza-H اااا نمیدونستم اگه اینطور باشه که خیلی خوبه چشم من مراحلو انجام میدم اگه مشکلی داشتم ازتون میپرسم خیلی ممنون بابت توضیحات
.
-
ari_14 خداشاهده بابام یه انگشتر داشت، یکی عه آشناها گفت چقد خوشگله و فلان بابامم گفت قابلت نداره، اونم بردش
-
ولی راننده اسنپا تو ده دقیقه کل زندگی شون رو تعریف میکنن