هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey
دستت میاد راحت تا س جلسه دیگه
برا آزمون افسر
همیشه یه مقدار پاتو رو کلاچ نگه دار تا ماشین حرکت کنه و چند متر جلو بره
پارک دوبل هم اصلا از کلاچ برندار پاتو، و نهایت تا نصف بیار بالا -
Koooousar دونت ووری باو.. عالی پیش میره
Michael Vey 🥲🥲بعدش میتونم درس بخونم؟ یا برمیگرده؟
-
Koooousar در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
از بابل چی میخواین؟
بابل کوفت داره میزنین؟چون مردم ایران نباید شهر خوشگلی داشته باشن که بخوان برن تعطیلات اونجا... یه وقت یکم بهشون خوش بگذره یا بخندن/:
-
یادگیری هام از جلسه ۱ رانندگی:
استارت و تنظیم آیینه وسط
شروع به حرکت (نیم کلاچ)
دنده ۱ و سرعت تا ۲۰ (رسیدی به دست انداز ها گاز رو کم کن :> )
گردش به راست و چپ (موقع گردش بازم گاز رو کم کن :> گاهی اوقاتم باید توقف کرد و با کلاچ رفت)
دور زدن
توقف و خاموش کردن ماشین
Michael Vey
خداقوتت -
اقا من نفر سوم بودم دو نفر قبل من همشون رد شدن اینی که پشت سر من بود بار 12 ام بود رد میشد و کامل شوت بود...پیاده شد ماشین روشن رو خلاص بدون ترمز دست. افسر منو گفت بیا بشین .از ماشین پیاده شدم بعد دیدم ماشین داره میره بدو بدو رفتم ماشینو ترمز دستشو گرفتم بعد نشستم دنده خلاص بود .اقا بعدا فهمیدم افسر زده بود رو دنده(یکی ا از بچه ها بهم گفت ) خاموش کردم ماشینو صادرکاتو رفتم بعد اومدم روشن کنم دنده رو چک کردم که خلاص باشه، شل بود ( فکر کردم خلاصه خلاص نبود) شمارو میگی پامو رو کلاچم نزاشتم ماشینو روشن کردم که یدفعه ماشین جهید زد به پشت ماشین جلویی
افسر همونجا گفت پیاده شو صالحی که ماشینو پرواز دادی...
-
انشاءالله واقعا جنگ تموم شده باشه من دلم برای شعر نوشتنام اینجا و برای موضوعات به غیر از جنگ تنگ شده...
-
Narges_ در | گالری روح نواز🫀
| گفته است:
تو این چند روز؛ دنیایی همینقدر آروم میخوام=)))
بدون استرس و نگرانی -
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه همه بلدین حضرات
شماها رو باید جز تحلیلگران ممکلت میذاشتن
اینقدر که مطمئن حرف میزنیدمن روزای اول جنگ میترسیدم اسرائیل انجمن رو هدف قرار بده... از شدت تحلیلهای دقیق نظامی و سیاسی دوستان
🤌
نقطه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
0-0ftm در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چه همه بلدین حضرات
شماها رو باید جز تحلیلگران ممکلت میذاشتن
اینقدر که مطمئن حرف میزنیدمن روزای اول جنگ میترسیدم اسرائیل انجمن رو هدف قرار بده... از شدت تحلیلهای دقیق نظامی و سیاسی دوستان
🤌
خداروشکر فعلا تمومه بساط این بحثها