هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
دوستان من هم خواهر بزرگتر دارم هم کوچیکتر هیچکدوم بامزه نیستن
-
jahad_121 ولی خواهر خیلی خوبه
️
-
بچه ها برام دعا کنید
ممنون
-
_ Reza _ آخی
منم داداش بزرگترم میخوام -
Blue28 اینطور که هممون کمبود داریم
قدیم ندیما اینقد بچه میوردن همه اینا تامین بوده الان کی پاسخگویه کمبود ماست ؟
-
jahad_121 ولی باز میشد اورد قبلنم سخت بوده الانم سخته کلن سبک زندگیا طوری تغییر کرد که بچه کم باکلاس شد الان هرکی دکتر مهندسه یه بچه میاره که باکلاس باشع
-
Succinate
هر دو صفحه رو کامل خوندم
ما تو کلاس از صدای استاد ویس میگیریم و بعدا همونو جزوه میکنیم.
اگر من میخواستم این مطالبی که نوشتی رو جزوه کنم، به ۳ خط هم نمیرسید
️
یه جاهایی انگار وارد فلسفه شده...توضیح جهان هستی و همه تو بینظمی داریم میمیریم و ...
خیلی توضیحات الکی دارهعذر خواهی میکنما ولی من اگه میخواستم اینو واسه امتحان بخونم نرسده به خط پنجم خوابیده بودم
و خیلی قسمتاش هم برام نامفهومهیه سری کلمات مترادف یهو میاد پشت هم یا چندتا جمله که فعل نداره اصلا نمیدونم
چطوری اینو میفهمی؟ بعد اون توضیح ترمودینامیکو بگووو...من یه چیزایی خونده بودم قبلا و یکم ترمودینامیک بلد بودم ولی اینو که خوندم همونا هم یادم رفت
🫠
این دیگه چه سوالیهههههه۳ صفحههههههه
عمیییقا خوشحالم که تهران مرکز درس نمیخونم...و اولین باره که حسم نسبت به دانشگاه خودمون مثبته
یعنی چی اخه همه نوع انتقال و انتشار... دوتاش میپرسید میفهمید بلدین یا نه دیگه...اینکارا چیه🫠الان میفهمم چرا میخوای فقط زودتر فارغ شی🫠
حتی اینکه انصراف نمیدی هم جای تعجب داره...خییییلی دیگه دارن مثل اصطلاحات بدی که نمیخوام بگم رفتار میکنن
بعد همینارو بخوای تقلب هم بکنی...قشنگ صااف میشی🫠
اووووه...مثه دانشگاه آزاد مشهده پسهر تیکهش یه جای شهر افتاده
مجبوری بعدا برداری...تو دانشگاه ما انتخاب واحد اینطوریه که مثلا ۲۰ تا درس میذارن برات، بعد باید بری همونارو تیکشونو بزنی ثبت کنی...تموم
فقط یه کلاس، فقط یه استاد، فقط یه تایم، همینه که هست و همینو هم باید انتخاب کنی...در واقع ما انتخاب واحد نداریم، آموزش انتخاب میکنه ما میریم تیکشو میزنیم فقط
واقعا کنجکاو شدم بدونم این اصطلاحه چیه
️
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
هر دو صفحه رو کامل خوندم
ما تو کلاس از صدای استاد ویس میگیریم و بعدا همونو جزوه میکنیم.
اگر من میخواستم این مطالبی که نوشتی رو جزوه کنم، به ۳ خط هم نمیرسید
️
یه جاهایی انگار وارد فلسفه شده...توضیح جهان هستی و همه تو بینظمی داریم میمیریم و ...
خیلی توضیحات الکی دارهعذر خواهی میکنما ولی من اگه میخواستم اینو واسه امتحان بخونم نرسده به خط پنجم خوابیده بودم
و خیلی قسمتاش هم برام نامفهومهیه سری کلمات مترادف یهو میاد پشت هم یا چندتا جمله که فعل نداره اصلا نمیدونم
چطوری اینو میفهمی؟ بعد اون توضیح ترمودینامیکو بگووو...من یه چیزایی خونده بودم قبلا و یکم ترمودینامیک بلد بودم ولی اینو که خوندم همونا هم یادم رفت
🫠
این دیگه چه سوالیهههههه۳ صفحههههههه
عمیییقا خوشحالم که تهران مرکز درس نمیخونم...و اولین باره که حسم نسبت به دانشگاه خودمون مثبته
یعنی چی اخه همه نوع انتقال و انتشار... دوتاش میپرسید میفهمید بلدین یا نه دیگه...اینکارا چیه🫠الان میفهمم چرا میخوای فقط زودتر فارغ شی🫠
حتی اینکه انصراف نمیدی هم جای تعجب داره...خییییلی دیگه دارن مثل اصطلاحات بدی که نمیخوام بگم رفتار میکنن
بعد همینارو بخوای تقلب هم بکنی...قشنگ صااف میشی🫠
اووووه...مثه دانشگاه آزاد مشهده پسهر تیکهش یه جای شهر افتاده
مجبوری بعدا برداری...تو دانشگاه ما انتخاب واحد اینطوریه که مثلا ۲۰ تا درس میذارن برات، بعد باید بری همونارو تیکشونو بزنی ثبت کنی...تموم
فقط یه کلاس، فقط یه استاد، فقط یه تایم، همینه که هست و همینو هم باید انتخاب کنی...در واقع ما انتخاب واحد نداریم، آموزش انتخاب میکنه ما میریم تیکشو میزنیم فقط
واقعا کنجکاو شدم بدونم این اصطلاحه چیه
️
این جزوه من نیستا
یعنی چطور بگم من خودم حرفای استاد رو به صورت چرک نویس می نویسم یا تو کلاسورم بعدش میخونم
حالا یه سریا وسط توضیحات یه سری دیگه دیکته میگن انگار که خیلی راحت تره
بعد این هر جلسه کوئیز می گیره که در کل میشه 6 نمره از پایان ترم مون
هم اینکه سخت می گیره هم اینکه از تو جزوه خودش می گیره فقط و علاوه بر اون میگه مثل خودم بنویسید مو به مو دقیقیعنی از رو جزوه خودش تو جزوه خودم با دست خط بهتر نوشتم که فقط بتونم بخونم
همون دیگه خودمون هم نمی فهمیمقسمت مسائلش خیلی بدتره
اصلا انقدر رو مخمه
امروز که باید بشینم جزوه ATP رو بنویسم
اوووووووووو تازه میگفت باید شکل هم بکشیدیادمهه یه شکل میوزین و اکتین اینا بود که کنار هم بودن
بعد خود میوزین و اکتین رو هم کشیدیم دقیق
مثلا اکتین چند تا جز داره و اینا
یا مثلا سیناپس بین نورون با نورون یا عضله رو هم کشیدیم
دقیقا هر تیکه اش یه جا بعد میگن مرکز هم هست کجاش مرکزه
نامرکزه بیشتر
نههه واس ما اینجوری نیست اصلا
مثلا هر درس مون 2 یا 3 تا استاد داره
خیلی کم دیدم یه درسی فقط یه استاد باشه مثلا همین بیوشیمی فیزیک مون
بعد همون 2 یا 3 تا چند ساعت و روز مختلف دارن
ولی خب مثلا یکی شون عالیه اون یکی افتضاح
دیگه به سرعت عملت بستگی داره به کی میرسه بهت
بعد دعوا میشه هاا