هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
مزخرف تر از خوابگاه جای رو ندیدم
خوابگاهمحل استراحت
هعیییی -
من چه بخونم چه نخونم اون ۶واحد زبان پیشدانشگاهی رو باید بردارم
-
اصن انقدر داغونه زبانم که تو این ۲۰، ۲۵ روز جمع نمیشه
-
دیونه خونه است
اخه چرا 12 شب به بعد
انقدر داد و بی داد می کنید اصلا انگار دعوا ست اینجا
حرف زدن عادی شونم با تن صدا بلند
هعییییی
هوففففففمن خیییلییی خستم بزارید استراحت کنم
-
@danial-hosseiny
خوبم مرسی
یه کم نگران تر و گاها مضطرب تر از قبلم و این اذیتم می کنه
ولی در کل حالم خوبه:))
خوبی شما؟ اوضاع خوبه؟Anzw 18
چخبره که اینطوری؟
من واللا بگیر نگیر دارم. ولی خب اینجا اینقدر برام حکم خونه داره، که وقتایی که دیگه واقعا دچار فروپاشی روانیام میام تودلی... -
Anzw 18
چخبره که اینطوری؟
من واللا بگیر نگیر دارم. ولی خب اینجا اینقدر برام حکم خونه داره، که وقتایی که دیگه واقعا دچار فروپاشی روانیام میام تودلی...@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
وقتایی که دیگه واقعا دچار فروپاشی روانیام
تحقیقات نشون دادن نمیپاشی
نگران نباش سید -
چقدر فرهنگ
چقدر اخلاق
چقدر این طریق حرف زدن حالا کاری به لهجه شون ندارم
طریق حرف زدنشون که انگار دعواست
متفاوت و تفاوت فرهنگی بسیار زیاد
(1 استان جابه جا شدم همین استان کناری ولی دنیا ی دیگه است)و چقدر نامناسبت
هوفففففف -
هوففف
ارائه کلا ههعیی
از صبح تا عصر من درگیر اون وقت الان که نیاز به استراحت دارم مغزم از صبح تا شبی رو کار بوده
کمر درد گرفتم
اصلا اوضاعی
حالا اینجا نمی تونم بخوابم حتی
مسخره است
فردا
خدا بخیر کنه
گروه یکی مونده به اخرم هستیم -
خواهشا لطفا بخوابید
-
حیف اهل تلافی
نیستم
اگرنه فردا صبح زود که من باید بیدار شم می تونم انقدر سرو صدا کنم که بیدارتون کنماااا
د
اروم باشید هعییی -
_ Reza _ نهههههه
بذارید با فانتزیام زندگی کنم
واقعا اینطور نیست؟!
ولی کاش واقعا خواهر بزرگا مثل رویاها بودن -
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
اگه این قسمت که میگی قرار باشه از عکسی که فرستادی بدتر باشه فقط میتونم براش خط میخی رو تصور کنم
۱۰ خططططططواقعا دارن بهتون ظلم میکنن...پاشین قیام کنین🥲
و اونی که ده خطو میخواسته تقلب کنه
عجیبترین اسمیه که واسه دانشگاه شنیدمتهران محیط هم داریم؟
والا نمیدونم، یه مدت هم قحطی مرغ بود، مرغ رزرو میکردیم بعد روزی که میخواستن غذا رو بدن میگفتن مرغ نبود، قیمه آوردیم...و دو قاشق فقط آب رب بدون هیچ لپه یا گوشتی میریختن رو برنج میدادن
چقد کم ظرفیتورودی امسال رشتمون ۶۰ نفر بوده و تنها کلاسی که تو دانشگاه میتونه اینارو تو خودش جا بده سالن آمفیتئاتره
البته میرن تو یکی از کلاسای بزرگ ولی هنوزم برام سواله چجوری جا میشن...چون موقع ما که ۳۰ نفر بودیم بزور جا میشدیم اینا که دوبرابرن...
منم امیدوارم نباشه، چون اگه بود اخراج از کشور داشت
️
سر فیزیولوژی یه سوالم سه صفحه جواب نوشتم 3 صفحههههچی بود سوال؟همه نوع انتقال و انتشار رو بگید با پروتئین های دخیلش... مگه تموم می شدددد
10 خط واقعا یزیدیه واقعا تقلببب
اصلا اسم این دانشگاه هم اسیده
بعد فکر میکنی تو مرکز تهرانه دیگه... یا همه دانشکده ها متمرکزه
یه مجتمعش غرب یکی دیگه شرق تهران.... اون یکی هم آخر سر نفهمیدم کجاست هر کی یچی میگهو خب هر مجتمع چند دانشکده اس که من بقیه رو تا حالا نرفتم
نه نه ظرفیت رشته زیاد بوده کلاسا کمه
مثلا 100 نفر باشیم ظرفیت کلاس و آزمایشگاه به همه نمیرسه مجبوری بعدا برداری
نه داششششش در اون حدم نیستیه معنی اصطلاحی مزخرف میده ولی کلمه به کلمه ترجمه اش کنی آره حبس ابد داره
Succinate
هر دو صفحه رو کامل خوندم
ما تو کلاس از صدای استاد ویس میگیریم و بعدا همونو جزوه میکنیم.
اگر من میخواستم این مطالبی که نوشتی رو جزوه کنم، به ۳ خط هم نمیرسید
️
یه جاهایی انگار وارد فلسفه شده...توضیح جهان هستی و همه تو بینظمی داریم میمیریم و ...
خیلی توضیحات الکی دارهعذر خواهی میکنما ولی من اگه میخواستم اینو واسه امتحان بخونم نرسده به خط پنجم خوابیده بودم
و خیلی قسمتاش هم برام نامفهومهیه سری کلمات مترادف یهو میاد پشت هم یا چندتا جمله که فعل نداره اصلا نمیدونم
چطوری اینو میفهمی؟ بعد اون توضیح ترمودینامیکو بگووو...من یه چیزایی خونده بودم قبلا و یکم ترمودینامیک بلد بودم ولی اینو که خوندم همونا هم یادم رفت
🫠
این دیگه چه سوالیهههههه۳ صفحههههههه
عمیییقا خوشحالم که تهران مرکز درس نمیخونم...و اولین باره که حسم نسبت به دانشگاه خودمون مثبته
یعنی چی اخه همه نوع انتقال و انتشار... دوتاش میپرسید میفهمید بلدین یا نه دیگه...اینکارا چیه🫠الان میفهمم چرا میخوای فقط زودتر فارغ شی🫠
حتی اینکه انصراف نمیدی هم جای تعجب داره...خییییلی دیگه دارن مثل اصطلاحات بدی که نمیخوام بگم رفتار میکنن
بعد همینارو بخوای تقلب هم بکنی...قشنگ صااف میشی🫠
اووووه...مثه دانشگاه آزاد مشهده پسهر تیکهش یه جای شهر افتاده
مجبوری بعدا برداری...تو دانشگاه ما انتخاب واحد اینطوریه که مثلا ۲۰ تا درس میذارن برات، بعد باید بری همونارو تیکشونو بزنی ثبت کنی...تموم
فقط یه کلاس، فقط یه استاد، فقط یه تایم، همینه که هست و همینو هم باید انتخاب کنی...در واقع ما انتخاب واحد نداریم، آموزش انتخاب میکنه ما میریم تیکشو میزنیم فقط
واقعا کنجکاو شدم بدونم این اصطلاحه چیه
️