هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هم اتاقی هام خوبنا
ولی نمیدونم مشکل من چیه ://
یجوریع انگار مثلا خوبه ولی اوکی نیستم
نمیدونم چطور توصیف کنم
البته یه بچه مشهدی هست خیلی آدم باحالیه بنظرم
من داخل محیط خوابگاه اصلا تمایل ندارم بگم فلانی خیلی خوبه و اینا چون ممکنه همون آدم چنان بلایی به سرت بیاره که ..://
ولی در کل هم اتاقی های اوکی ای ان، در حدی ساکتن که من تو اتاق میتونم درس بخونم ، ساعت یازده و اینا میخوابن ، در صورتیکه یسری اتاقا تا ساعت ۲/۳ شبم نمیخوابن ، آدمای تمیزین، مثلا من رفتم دانشگاه دیدم جارو برقی گرفته بودن اتاقو جارو زدن ، سر طرف شستن کلی تعارف میکنننمیدونم برای حساب کتاب چطورین ولی من نفر دوم بودم رفتم خوابگاه فرد اول رو اسمش رو میذارم A که خیلی حساب کتاب سرمون میشه و اوکیم باهاش ، فرد سومی که اومد اتاق هم بچه مشهدی باحاله که کلا به دلم میشینه شخصیت جالبی داره ، راجب نفر چهارم و پنجم نظری ندارم فعلا ولی اونام بچه ها خوبین ، ولی در کل نمیدونم حس میکنم من هنوز با خود واقعی بچه ها آشنا نشدم
نمیدونم ، حس منه -
هم اتاقی هام خوبنا
نمیدونم چطور توصیف کنم
من داخل محیط خوابگاه اصلا تمایل ندارم بگم فلانی خیلی خوبه و اینا چون ممکنه همون آدم چنان بلایی به سرت بیاره که ..://
ولی در کل هم اتاقی های اوکی ای ان، در حدی ساکتن که من تو اتاق میتونم درس بخونم ، ساعت یازده و اینا میخوابن ، در صورتیکه یسری اتاقا تا ساعت ۲/۳ شبم نمیخوابن ، آدمای تمیزین، مثلا من رفتم دانشگاه دیدم جارو برقی گرفته بودن اتاقو جارو زدن ، سر طرف شستن کلی تعارف میکنننمیدونم برای حساب کتاب چطورین ولی من نفر دوم بودم رفتم خوابگاه فرد اول رو اسمش رو میذارم A که خیلی حساب کتاب سرمون میشه و اوکیم باهاش ، فرد سومی که اومد اتاق هم بچه مشهدی باحاله که کلا به دلم میشینه شخصیت جالبی داره ، راجب نفر چهارم و پنجم نظری ندارم فعلا ولی اونام بچه ها خوبین ، ولی در کل نمیدونم حس میکنم من هنوز با خود واقعی بچه ها آشنا نشدم
نمیدونم ، حس منه@mahdi-ek ساعت یازده اینام میخوابن
آدما سر و صدا کنی هم نیستن آرومن، سیگاری هم نیستن
یکم از معیار های من بالاتر بود حالا به نقطه کمال گرایی دارم میرسم
ولی اتاق رندوم جالبیه
نظر شما چیهزهرا بنده خدا 2 ، آشپزی بلد نیستن ( البته نه اینکه خودم بلدم )
-
هم اتاقی هام خوبنا
نمیدونم چطور توصیف کنم
نمیدونم ، حس منه@mahdi-ek همتون ترم جدیدی بودین؟
-
هم اتاقی هام خوبنا
نمیدونم چطور توصیف کنم
نمیدونم ، حس منه@mahdi-ek در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه بچه مشهدی هست خیلی آدم باحالیه بنظرم
ما کلا آدمای خوبی هستیم
-
اونوقت زنیکه سادیسم (مسئول خوابگاه) ترم اولیارو با ترم بالاییا گذاشت
اونم نه چند تا چند تا
در حد یکی دو تا ترم یکی و 7 8 تا ترم بالایی! :> -
اونم نه چند تا چند تا
در حد یکی دو تا ترم یکی و 7 8 تا ترم بالایی! :>Michael Vey منطقش چی بوده حالا این روانی ؟
-
این پست پاک شده!
-
Michael Vey منطقش چی بوده حالا این روانی ؟
Aqua من نمیدونم.. هی میگه خوابگاه جا نداره
خو روانی ترم بالاییا رو با ترم بالاییا بزار چن تا اتاق خالی برای ما جدیدا جور کن
اخه مگه میشه ما یهو بریم وارد جمعی بشیم ک ماه ها یا سالهاست ک باهمن :|| -
@mahdi-ek همتون ترم جدیدی بودین؟
Michael Vey اره خب کل بلوک همه ترم یکن
خوابگاه ارشد و دکترا که کلا فرق داره ، حتی ترم بالاترای کارشناسی هم فرق دارن با ما نیستن ولی یه خوابگاهیم -
Aqua من نمیدونم.. هی میگه خوابگاه جا نداره
خو روانی ترم بالاییا رو با ترم بالاییا بزار چن تا اتاق خالی برای ما جدیدا جور کن
اخه مگه میشه ما یهو بریم وارد جمعی بشیم ک ماه ها یا سالهاست ک باهمن :||Michael Vey مریضه بخدا این
خیلی سخته بخوای وارد همچین جمعی بشی
اکثرا هم از خود راضی -
مام همینجوریم ها
هم رشتهای ها و همترما با همن
تازه شهرامونم مثل همه تو اتاق، همه مال مشهدیم -
Michael Vey اره خب کل بلوک همه ترم یکن
خوابگاه ارشد و دکترا که کلا فرق داره ، حتی ترم بالاترای کارشناسی هم فرق دارن با ما نیستن ولی یه خوابگاهیم@mahdi-ek واقعا خیلی خوبه اینجوری.. از اول باهم هماهنگ میشین پلن میچینین
من واعا درک نمیکنم چرا خوابگاه من اینجوری نیست هوفففف -
اونم نه چند تا چند تا
در حد یکی دو تا ترم یکی و 7 8 تا ترم بالایی! :>Michael Vey :|||
چقدر عجیب
ما اصلا بلوک ترم جدیداییم معروفه
بعد علاوه بر این
یه تفکیک قومیتی هم مارو کردن که گند زدن
ما کلا چهار تا تخت داریم بعضی اتاقا شدن شش نفر در صورتی که بعضیا چهار تا هم نیستن هنوز ( ما پنج تاییم )
دلیلیش چیه ؟ خب کسایی که ترکن رو هم اتاقی کردن فارسا هم همین
البته الان من دو تا هم اتاقی اصالتا ترک دارم که تهران زندگی کردن
یکیش ترک تبریزه یکی زنجان ترکن به هر حال ولی مهم نیست
من اصلا یکی از کسایی که الان باهاش اوکی ام هم دانشکده ایم یه زنجانیه چند ساعت پیش خداحافظی کردیم رفت زنجان تا بیاد شنبه -
Michael Vey مریضه بخدا این
خیلی سخته بخوای وارد همچین جمعی بشی
اکثرا هم از خود راضیAqua دقییییییییقا
گفتم دیگ یکیش سریع رفت پیش مسئول شکایت کرد که چرا جدیدیا رو گذاشتین با ما
اخه ما هم دلمون نمیخواد مزاحم شما بشیم از خدامونه بریم ی اتاقی ک لااقل هم رشته ک نیستیم هم ورودی باشیم.. این چ وضعیه -
مام همینجوریم ها
هم رشتهای ها و همترما با همن
تازه شهرامونم مثل همه تو اتاق، همه مال مشهدیمMaaah وای عالیه اینجوری