هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah ای بابا چیزی نداره که اینا، همینارو میخونید فقط تو زیست ؟
اینا چیزی نیست، اسمه فقط
زیست خیلی گستردهس بابا
تو دانشگاه ۳ شاخه میشه، سلولی مولکولی و گیاهی و جانوری باز اینا هر کدوم شاخه شاخه میشه -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Maaah ای بابا چیزی نداره که اینا، همینارو میخونید فقط تو زیست ؟
اینا چیزی نیست، اسمه فقط
زیست خیلی گستردهس بابا
تو دانشگاه ۳ شاخه میشه، سلولی مولکولی و گیاهی و جانوری باز اینا هر کدوم شاخه شاخه میشه -
Mehrsa 14 اره برا بعضیا زودتر شروع شده بعضیا هم دیر تر مثل ما :>
Michael Vey
امیدوارم که خوش بگذره و پرسود باشه -
لغو محرومیت رشته های روزانه ؟!
خبرشو دوستم گفته جایی این خبر اعلام شده ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Michael Vey
امیدوارم که خوش بگذره و پرسود باشهMehrsa 14 مرررسیییییی
-
هورا هورا
آموزشیارم فعال شد
شهریه ثابتو پرداخت کردم، درخواست انتخاب واحدم کردم -
هم اتاقی هام خوبنا
ولی نمیدونم مشکل من چیه ://
یجوریع انگار مثلا خوبه ولی اوکی نیستم
نمیدونم چطور توصیف کنم
البته یه بچه مشهدی هست خیلی آدم باحالیه بنظرم
من داخل محیط خوابگاه اصلا تمایل ندارم بگم فلانی خیلی خوبه و اینا چون ممکنه همون آدم چنان بلایی به سرت بیاره که ..://
ولی در کل هم اتاقی های اوکی ای ان، در حدی ساکتن که من تو اتاق میتونم درس بخونم ، ساعت یازده و اینا میخوابن ، در صورتیکه یسری اتاقا تا ساعت ۲/۳ شبم نمیخوابن ، آدمای تمیزین، مثلا من رفتم دانشگاه دیدم جارو برقی گرفته بودن اتاقو جارو زدن ، سر طرف شستن کلی تعارف میکنننمیدونم برای حساب کتاب چطورین ولی من نفر دوم بودم رفتم خوابگاه فرد اول رو اسمش رو میذارم A که خیلی حساب کتاب سرمون میشه و اوکیم باهاش ، فرد سومی که اومد اتاق هم بچه مشهدی باحاله که کلا به دلم میشینه شخصیت جالبی داره ، راجب نفر چهارم و پنجم نظری ندارم فعلا ولی اونام بچه ها خوبین ، ولی در کل نمیدونم حس میکنم من هنوز با خود واقعی بچه ها آشنا نشدم
نمیدونم ، حس منه -
هم اتاقی هام خوبنا
ولی نمیدونم مشکل من چیه ://
یجوریع انگار مثلا خوبه ولی اوکی نیستم
نمیدونم چطور توصیف کنم
البته یه بچه مشهدی هست خیلی آدم باحالیه بنظرم
من داخل محیط خوابگاه اصلا تمایل ندارم بگم فلانی خیلی خوبه و اینا چون ممکنه همون آدم چنان بلایی به سرت بیاره که ..://
ولی در کل هم اتاقی های اوکی ای ان، در حدی ساکتن که من تو اتاق میتونم درس بخونم ، ساعت یازده و اینا میخوابن ، در صورتیکه یسری اتاقا تا ساعت ۲/۳ شبم نمیخوابن ، آدمای تمیزین، مثلا من رفتم دانشگاه دیدم جارو برقی گرفته بودن اتاقو جارو زدن ، سر طرف شستن کلی تعارف میکنننمیدونم برای حساب کتاب چطورین ولی من نفر دوم بودم رفتم خوابگاه فرد اول رو اسمش رو میذارم A که خیلی حساب کتاب سرمون میشه و اوکیم باهاش ، فرد سومی که اومد اتاق هم بچه مشهدی باحاله که کلا به دلم میشینه شخصیت جالبی داره ، راجب نفر چهارم و پنجم نظری ندارم فعلا ولی اونام بچه ها خوبین ، ولی در کل نمیدونم حس میکنم من هنوز با خود واقعی بچه ها آشنا نشدم
نمیدونم ، حس منه@mahdi-ek ساعت یازده اینام میخوابن
آدما سر و صدا کنی هم نیستن آرومن، سیگاری هم نیستن
یکم از معیار های من بالاتر بود حالا به نقطه کمال گرایی دارم میرسم
ولی اتاق رندوم جالبیه
نظر شما چیهزهرا بنده خدا 2 ، آشپزی بلد نیستن ( البته نه اینکه خودم بلدم )